Velike reči Darka Kovačevića: Lazetić više podeseća na Ibru nego na Vlahovića

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.01.22. | 10:24

„Visok je, jak, ali vrlo okretan i tehnički potkovan“, poručio je bivši golgeter Juventusa

 Mladi srpski napadač Marko Lazetić još juče je stigao u Milano, očekuje se da tokom dana završi medicinske preglede i potom potpiše višegodišnji ugovor sa Rosonerima. Jasno je da je sedmostruki šampion Evrope doveo Zvezudinog kapitalca kao sirovi talenat, igrača velikog potencijala od koga u budućnosti može da očekuje velike stvari.

Ali je jasno da u Milanu imaju velika očekivanja kada je reč o omladinskom reprezentativcu Srbije, plaćenom četiri miliona evra. Lazetić će do kraja sezone biti pomoćni špic, uči će od Zlatana Ibrahimovića i Olivijea Žirua, mada će mu ozbiljnu konkurenciju predstavljati i Leao.

Izabrane vesti

Kako god, imaće u Milanelu Lazetić status velikog talenta. O njegovim kvalitetima za Gazetu delo sport pričao je i bivši golgeter Juventusa i Crvene zvezde Darko Lazović. I izrekao velike reči koji će odjeknuti Čizmom. Nije Lazetića okarakterisao kao novog Vlahovića.

„Da li je Lazetić novi Vlahović? Pre bih ga uporedio sa Zlatanom Ibrahimovićem. Znam da je to jako teško poređenje, ali po svim karakteristikama me više podseća na Zlatana. Visok je, ali veoma okretan i gledajući tehniku i talenat sposoban je da uradi velike stvari. Naravno, reč je o momku koji ima 18 godina i rano je reći da li će dostići određeni nivo. Ali nešto vam govori činjenica da se Milan fokusirao na njega. Lazetić ima materijal za vrhunskog napadača. Znao sam da će završiti u velikom klubu, bilo je samo pitanje vremena. Milan je pobedio u trci, sada je na Marku da pokaže da je zreo da igra u Seriji A“, poručio je Darko Kovačević.

 


tagovi

Marko LazetićDarko Kovačević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara