Komentari na vest

Veliki fudbaler ili (samo) veliki talenat

D

Deniz

pre oko 2 meseca

Mislim da je greška nekim fudbalerima koji ne mogu da procjene da je mijenjanje sredine loša odluka. Pogba je u Juventusu bio fenomenalan, Azar u Čelsiju, Baloteli u Interu, Kaka u Milanu, Ševčenko u Milanu. Ne kaže se džabe, bolji prvi u selu nego zadnji u gradu. Da ne spominjem sadašnje fudbalerčiće, Sanča i kompaniju koji i nemaju ništa ozbiljno iza sebe.
M

Mitros

pre oko 2 meseca

Najviše je njegova krivica, ali imajte na umu da su u Junajtedu jednog Di Mariju proglasili za promašaj. Uz Čelzi ubedljivo najtoksičniji klub i grobnica fudbalskih karijera je postao Junajted.
M

Monteroo

pre oko 2 meseca

Dok je bio na 300K godisnje kod fergija kopao je,koga je tada zanimao neki klinac u junajtedu ...sve zveri.. Stize u juve i odigra dve sezone onako kako moze,jer ima sve ,zna sve...posle toga deranje junajteda i debela rucna,njega vec sest godina teraju da igra fudbal....i da nije menadzera i jos nekih deset ljudi koji zive od njega on bi to davno batalio... Sad je i tome kraj.
U

Upitnik

pre oko 2 meseca

Velika prevara
F

Ferguson

pre oko 2 meseca

Nije dzabe to Feruson oterao na vreme iz junajteda.

elmagico

pre oko 2 meseca

ima i ta zalba polako
A

Arpad Sabo

pre oko 2 meseca

Pogba je fudbaler koji je trajao nekoliko godina i to je to. Na stranu promaja u glavi i sve drugo sto ide uz to u Junajtedu se vidjelo da je pravio trecerazredne greske, a to po meni veze nema sa glupiranjem vec on vise nije mogao, niti je znao. Pogba je ograničen fudbaler. Trajao je koliko je mogao.

suaddjoz@gmail.com

pre oko 2 meseca

Bude mi žao igrača kojima karijeru unište stvati poput povreda, ali ove koje uništi sopstveni ego i neprofesionalizam ni najmanje. Imao je sve talenat, fizičke predispozicije, publicitet da bude jedan od najvećih u svojoj generaciji, sve je bacio zbog plitke pameti. Da igrao je u velikim klubovima i odličnoj reprezentaciji, zaradio je veliki novac, ali to nije ni 10% onog što je mogao. Mogli smo ga pamtiti kao velikog šampiona koji bi kao takav bio upisan zlatnim slovima, ovako odlazi zbog doping skandala, kao prevarant, biće brzo zaboravljen i za par godina niko neće pričati o njemu
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Jeste osvojio svetsko prvenstvo, ali je uvek ostao nedorecen. Ekipa je bila fenomenalna i Francuzi bi i bez njega to uzeli. Jeste i zaradio dosta para, ali privamo o igrama, a tu je mogao jos mnogo. Inace Krojf nije imao srece da uzme SP jer je igrao finale protiv domacina.
G

Gost1234

pre oko 2 meseca

Nista spektakularno, prosjecan fudbaler o kojem su novine pisale samo da bi se prodao sto bolje. Jasno je postalo onda kada je isao iz MU, niko od velikana ga nije htio.
T

Tentakl Pol

pre oko 2 meseca

Da nije prešao u raspali Junajted koji je uništio toliko karijera druga bi se priča pričala. Daleko najgori i najhaotičniji od svih velikih klubova u zadnjih deset godina, pa pogledajte samo koliko su trenera promenili dok je on bio tamo. To je klub gde Varan koji je osvojio 3 lige šampiona izgleda kao amater, da je prešao u Real ili bar ostao u Juveu bio bi među najboljim veznjacima sveta.
@

@ssss

pre oko 2 meseca

Iskreno dok je bio u Juventusu prvi put mislio sam da je to budući najbolji fudbaler sveta.Brat koji je fudbalski trener mi je tad govorio da nema šanse da se tako nešto desi jer je dečko promaja u glavi.Na kraju se to ispostavilo kao tačno.Mada se ne može reći da nije imao dobru karijeru.A da je mogao više, mogao je.Ipak je Aleks Ferguson tata ove igre.Ne bi ga tako lako pustio da ode u Juve.Video je da momak ima problem sa glavom.
c

cikaniki31

pre oko 2 meseca

Braco, moze da prica ko sta hoce, decko je osvojio svetsko sa Francuskom, sto je najvaznija titula u fudbalu. A pri tom nije bio neki igrac koji igra poslednjih 15 min, drugo, uzeo je para i para i igrao u najboljim klubovima. Svi bi se menjali sa njim za takvu karijeru zar ne?
П

Паун

pre oko 2 meseca

Јесте, освојио је. Али поред онаквог Кантеа, на врхунцу каријере, и осталих вендета Француза, могао си слободно да склониш Погбу, ставиш Лолу Смиљанића и опет би освојили.
P

Pogbetina

pre oko 2 meseca

Prvenstveno ovde se radi o tome da je on i dalje dete, decak, u trenutku kad je dolazio na Old Traford, gde je mozda odradjena najveca rekonstrukcija tima, nije preuzeo odgovornost i nametnuo sebe kao tog vodju promena, novog kapitena. Verovatno nedovoljno jaka psiha, okruzenje, sta god. Tako da prica je da je on mogao da bude odlican igrac samo uz odlicne saigrace, i kad se sabere-oduzme, napravio je vise od vecine pomenutih “protracenih talenata”, ali da je u samom kremu fudbala, nije. Juventus je pogresio, jer imaju jezgro mladih igraca, od kojih su najstariji ako se ne varam Sandro, Danilo i Scesni, koji su igraci pre svega karakterno i mentalno na dosta visem nivou, oni dovode Pogbu koji nikada nije definisan kao lider da donese bas to. Lik je trebalo da ode u S. Arabiju i to je to
G

Gunnar

pre oko 2 meseca

Na testosteron.

Joco Inter

pre oko 2 meseca

''Uradio je više od pomenute družine''? A u tu družinu ste naveli Adrijana... No comment.
V

Volim fucu

pre oko 2 meseca

On je nazalost samo talenat, ali daleko od Adrijana i jos po nekih.
E

E per tuti

pre oko 2 meseca

Adrijanu nije ni do koljena
V

Vidića na čelo FSS, Paunovića za selektora

pre oko 2 meseca

Mislim da Juventusu trebaju bolji trener i još jedan igrač svetske klase na sredini terena.
D

Dodo

pre oko 2 meseca

I bolji napadači od Milika i Vlahovića...
0

08999

pre oko 2 meseca

NITI jedno niti drugo. PREVARANT OBICAN
G

Gost1312

pre oko 2 meseca

Veliki talenat kojeg je unistio intagram, tik-tok i zivot na visokoj nozi, nije znao s popularnoscu i novcem, nisam rasista ali vecina tih tamnoputih igraca (Afrika, J. Amerika) ima ovakvih problema. Nije se izgradio kao covjek nego se sprdao okolo, igrao za Francusku srecom pa uzeto titulu inace je ne bi vidio, u klubovima jako tanko, mogoa je biti lider al nije izrastao u takvog.
P

Pogba junior

pre oko 2 meseca

A zbog čega je pao na testiranju? Na šta je bio pozitivan?
M

Makks

pre oko 2 meseca

Na Paloma maramice.
7

777

pre oko 2 meseca

Pa neku vutrovinu.
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Velika prevara.
G

GostO

pre oko 2 meseca

Instagram fudbaler, najveca prevara Mina Rajole. Sa dve dobre sezone u karijeri, namlatio se desetina, ako ne i stotina miliona.
G

GostO

pre oko 2 meseca

I dopuna, Ferguson ga je savrseno procenio.
K

Kdkd

pre oko 2 meseca

@Gost0 Kad su Fergusona pitali da li zali sto je Pogba otisao za dzabe u Juventus, on je rekao "zao mi je sto sam uopste kuckinog sina i doveo u Junajted". A kad tako nesto javno kazes za 18-godisnjeg klinca, onda to nije bez razloga.
F

Fudbal kao i svaki posao

pre oko 2 meseca

Je igra sreće. Mesi kada je dolazio u Barselonu, Barsa je bila daleko manji klub od recimo Milana, ali Barsa je bila u usponu koji će rezultirati njihovim najboljim godinama, a Milan u padu, da je otišao u Milan niti bi imao Ronaldinja (Ok kasnije je došao u Milan, ali na kraju karijere) niti bi se tako razvijao, možda bi u tom slučaju imao karijeru Azara. Evo Belingem iako igra spektakularno nije na nivou Pogbe iz najboljih dana, ali on igra za najbolji klub na Svetu, a Pogba je igrao za 2 kluba koja se raspadaju. Svakako, biti jedan od najzaslužnijih igrača za osvajanje SP je samo po sebi vrhunsko dostignuće.
K

KURNET za tetku Vesnu

pre oko 2 meseca

Veliki fudbaler definition. Pa, ne za dzaba , stari vampir Ferguson ga uzeo ko omladinac od ulice Pariza. I ne za dzaba je igrao u prevelika svetske klubove Juventus I Gejcester Junajted. I da je dugo godina harao u Francuske reprezentaciji. Pretalentovan nogometas. Sad Malo sta je siromav ili slab u pameti , to je sasvim drugs stvare. Sta se kaze PP ima tipicni ulicarski, crnacki I ciganski stav. Ti u dvàdeseti prvi vek da ides da se konsultiras za svoju karijeru sa vracem I da mi dajes brdo novaca za to I da se tuzis sa rodjeni bratom. I da bacas magije na saigrac iz repki, jer su mu ljubomoran. Ja za to nemam rijeci. To je nedopustlivo I prosto. Al, sta ocekujes od africki crncuga. Sta verovatno vise od osnovnoj skoli NEMA. A, za doping ili steroide sa testorenonom sta je uzeo kriv je 200 Posto. To je gatantovano. Kazna je zasluzena. Mislim ti da ne znas sta stavjas u svoje telo , nije moguce. KO vjeruje u ovo da Nije znao da je uzeo steroide je prenaivan I zivi u utopia. E, sad sasvim druga stvar je jeli SE treba da se legaliziraju steroide. Ja Sam za. Ali ako SE legaliziraju, nek SE legaliziraju za svi. I da se objasni sta stavjas I unosis u svoje telo. Za sve nesakane posledice I koliko je stetno po tvoje zdravje I koliko steti na tvoje telo. Pa KO hoce nek izvoli. Na njegova odgovornost. 🚾👇🚽👉👃👋💍💅🐜💂🛀🚪🍸🎯💊🍺🍻👞🙊🍹🌲⚰️🍼💉💸✍️🍴💩💋🌀🌊🌈🌊🌋🌚🍆🍡
l

lokoloko123

pre oko 2 meseca

da je talent, jeste, i to ogroman, krivo mi je što nije uspeo da postane jedan od boljih veznih igrača jer je imao ogroman potencijal. ono što su Azar i Nejmar bili u napadu on je bio u sredini. i 6 i 8 i 10, sve je mogao da igra, visok, ogromnog koraka, ali i jako pametan, sa dobrim driblingom i šutom, šteta što npr nije prešao u Siti ili Bajern bio bi "gazda" veznog reda i osvojio i neku titulu i ligu šampiona. šteta stvarno...