Komentari na vest

Veliki intervju genijalnog Bonučija: Šampionski tim čine 10 vrhunskih, 10 dobrih igrača i četiri mazge!

@

@ssss

pre preko 2 godine

Genijalni Bonući.Jedan od najboljih štopera ikada!
P

Pantela24

pre preko 2 godine

Koga briga sta ima da kaze ovaj bivsi kapiten Milana... Covek je kiksara nevidjena, cim nema kijelinija nema ni Bocuna! Sportski pozdrav!
V

Vagabondo

pre preko 2 godine

Baš tako, da nije Chiellini večeras izigrao tih 10-ak minuta, ko zna šta bi bilo... 😊
A

Ako je ovaj genijalac...

pre preko 2 godine

Jako podsjeća na Dajera iz Totenhama. Non stop nešto namršten, kao opasan tip, a kiksara kakve nema
O

Objective

pre preko 2 godine

Ako je kiksara zato što nedokazanom tebi ne može prikazat vještine, onda je to u redu za tebe.
E

Enzo Scifo

pre preko 2 godine

Od 24. navedenih, ovaj spada među one 4 mazge.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Citam komentare raznoraznih neznalica, verovatno navijaca Ac Penala, koji su ga slavili kao Benita Musolinija kad je dosao na vlast, a sad ga pljuju!!! Svi najveci treneri u istoriji ove igre, od Pepa, preko Moa, pa do Ser Alexa, Ancelotija, Lipija, Kapela, Vengera, su rekli da je Bonuci jedan od najpametnijih i najboljih centarhalfova koje su gledali u zivotu, sa fantasticim pregledom igre, a ovde strucnjaci za fudbal iz fotelje, nipodastavaju Bonucija... Hahahaha hahahahahaha hahahaha hahahahah hahahaha hahahahah hahahaha... Pa zato je Srbija kao zemlja i drustvo tu gde jeste, na dnu dna anomalije!!!
S

Smederevac

pre preko 2 godine

Kjelini je sve udarce primao umesto tebe, sav prljav posao odradjivao, kao Vidic za Ferdinanda. U Milanu se videlo ko koliko vredi
j

ja psv !

pre preko 2 godine

legenda
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Legenda koja vecito juri Interovu Tripletu, sad ce biti redovan ucesnik Liga Evrope, da igra jos dva zivota fudbal, ne bi osvojio sa lopovima Interovu Tripletu, sad je zavrsio jedno 20 godina unazad od tog uspeha, ide u penziju bez ostvarene zelje, oterao ga Murinjo iz Intera kao malu ljigu
M

Marco

pre preko 2 godine

To je onaj sto se u Milanovom dresu radovao golu protiv Juventusa ispred Juveovih navijaca, pa se posle 6 meseci vratio u Juventus! Labilna licnost, los karakter, obraz=djon!!!
L

Ludnarod

pre preko 2 godine

Doktori fudbala Bonući i Kjelini. DOKTORI da u ovim godinama ovako igraju . Svi mlađi defanzivci mogu samo da gledaju i da uče.
R

Rrurtre5

pre preko 2 godine

Bokte ovaj svaku utakmicu kiksne opasno par puta, juve redovito prima golove baš radi njegovih kikseva, u milanu pravio neviđene greške iz utakmice u utakmicu, ali kao vrhunski defanzivac. Uz to, juve, evo, dvadesetak utakmica u seriji a za redom da su primili bar jedan gol. Al ono šta mi još manje ima smisla je reć da je on genijalan, a nema igrača koji je dao toliko mentalnih izjava kao on. Šta reć
E

Erector

pre preko 2 godine

Bonuči=Pike, prvi ima Kijelinija koji ga činio boljim, drugi imao Pujola. Prvi pokazao u Milanu kakav je zapravo štoper a drugi poslije penzionisanja Pujola.
Đ

Đe is Hristina ja sam Đizus

pre preko 2 godine

Al si ga ubo, svaka ti dala. Ovo je najveći promašaj Milana u istoriji transfera. Još mu kapitensku traku dali. Sva sreća pa ga ovi indijanci primiše natrag
@

@ssss

pre preko 2 godine

Bonući i Pike su medju najboljim štoperima u istoriji.Pored toga što su vrhunski defanzivci njihova tehnika i fudbalska inteligencija je na tom nivou da su komotno mogli igrati zadnjeg veznog,čiju su ulogu oni mnogo puta preuzimali iznoseći loptu iz svog šesnaesterca.Oni su prototip modernog štopera.Takvi su bili i Bekenbauer,Barezi,Širea,Nesta,.... itd.To ih razlikuje od balvana poput Megvajera i njemu sličnih.I zato ga je hteo Gvardiola dovesti u klubove koje je vodio.Bonući je jedan od najboljih štopera svih vremena.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Prvo, ne znam cemu onaj pridev genijalni u naslovu a kao drugo, Bonuci je prosecan defanzivac bez Kjelinija. Ovaj intervju je trebao da da Kjelini, on je vodja i vrhunski stoper. Bonuci nista od toga nije.
М

М21

pre preko 2 godine

Да, зато га већина стручњака и тренера, па чак и један Пеп Гвардиола сматра најбољим штопером ... Е мој ти, ти се разумеш у фудбал, као и у квантну физику отприлике

MarkoS6

pre preko 2 godine

Vrhunski igrač ali nije lider. Ista stvar kao i Pogba, ako je u uređenom timu biti će među 3 najbolja ali ako on mora biti taj koji će organizirati ekipu da djeluje kao ekipa nema ga nigdje. Vidjelo se to u Milanu, a i kasnije u Juventusu kad ne igra sa Chielliniem u paru.
@

@ssss

pre preko 2 godine

Pa da,juče se videlo kada nije igrao sa Kjelinijem u paru.U pravu si!Lukaku se razmahao,10 golova je mogao da postigne.
G

Gaxter

pre preko 2 godine

U DNK Juventusa je da ste najlopovskiji klub na kugli zemaljskoj, a takođe ti se i uklapaš u taj DNK inace ne bi imao obraz kao djon.
B

Bsvahaaa

pre preko 2 godine

Mogao je Bonuci da kaze i sta cini odbranu... U njegovom slucaju, odbranu čine Djordjo Kjelini i jos 3 nebitna lika. Videli smo Bonucija sa De Lihtom i u Milanu kakav je bio, zna da se dernja, ali bez Kjelinija je samo pristojan igrac, nije on lider
4

4444444444

pre preko 2 godine

Jako dobar intervju.... ovakve tekstove vec vredi citati... Genaral i umetnik u devanzivi Bonuci !