Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljakl): Jeste papazjanija, ali opravdana

Vreme čitanja: 3min | uto. 17.03.20. | 08:49

Pogledajte ko vas je 15. marta prodao, a ko vam je doneo novac

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ESKIŠEHIR – DEMIR (tip 2, kvota 1,30), rezultat 1:4

Nije Adana Demirsport toliko dobra koliko je Eskišehir loš. Do nedavno smo ga gledali u eliti, od jeseni izvesno će biti u trećoj ligi, osim ako epidemija korona virusa ne bude znak da se poništi cela sezona u drugoj ligi Turske. Zanimljivo, dva gola za goste namestio je Erkan Zengin, koga pamtimo baš dok je igrao za Eskišehir u Super ligu.

TAMBOV – KRILA SOVJETOV (tip 1, kvota 2,60), rezultat 3:0

Ako može da Miodragu Božoviću posluži kao uteha: zbog poraza Krila Sovjetov obradovao se dobar deo ljubitelja sportskog klađenja u Srbiji. Šalu na stranu, Krila Sovjetov su odigrala užasno lošu defanzivnu utakmicu, pa je Tambos slavio sa 3:0 i Božovićevu ekipe gurnuo u zonu ispadanja.

Opširnije OVDE.

DEF. SAMBASERES – HUVENTUS UNIDA (tip 1, kvota 1,50), rezultat 6:1

Natera nas ova epidemija da dođemo i do pete lige Argentine. Ali bar ovog puta se isplatilo što smo zaronili toliko duboko. Svašta bismo vam nešto sad napisali o samoj utakmici, ali iskreni da budemo – nemamo pojma šta se desilo osim da je Defensores pobedio sa 6:1 i hvala mu na tome!

PRECRTANO

ALTINORDU – BALIKŠEHIR (tip 1, kvota 1,60), rezultat 1:1

Opet smo u drugoj ligi Turske, ali ovog puta ishod nije zadovoljavajući. Uzdali ste se ovde u prednost domaćeg terena, ali uzalud sve. Balikšehir je prvi stigao do gola, mada je Altinordu imao šansu da vas ipak obraduje pošto je poslednjih 10 minuta plus nadoknadu igrao sa igračem više, ali svejedno nije stigao do pobedničkog gola.

ANTALIJA – SIVAS (tip 2, kvota 2,25), rezultat 1:0

Sivas je najveći gubitnik 26. kola u Turskoj, a mogao je da bude najveći dobitnik. Rezultati za vikend su bili kao naručeni za Sivas koji je danas gostovao Antaliji i mogao da smanji zaostatak za liderima na samo bod. Ali poražen je sa minimalnih 0:1 i sada kasni više za vodećom trojkom nego uoči ovog kola.

Opširnije OVDE.

SAN LORENCO Ž – URKIZA Ž (tip 2, kvota 1,60), rezultat 2:2

Nije peta liga, ali jeste Argentina. Samo što je u pitanju ženski fudbal i u ovom slučaju veliko razočaranje. Fudbalerke San Lorence su naime u ovaj meč ušle u seriji od šest pobeda, ali Urkiza je pokazala da nije slučajno druga na tabeli, iako naravno ni o ovom susretu ne možemo nešto posebno da vam napišemo. Nažalost, nismo produžili pretplatu na argentinsko prvenstvo za žene.

DEPORTIVO RIJESTRA – VILJA DALMINE (tip 1, kvota 2,45), rezultat 1:1

I treći put u Argentini, ako nam već nisu dali da zaradimo, barem su nam dali povoda da se igramo. Nažalost, ni u ovom meču nije moglo da se proslavi, pošto su domaći tek u 80. minutu stigli do izjednačenja. Više nisu mogli.

MADUREIRA – VOLTA REDONDA (tip 2, kvota 2,45), rezultat 2:1

Karioka kup u Brazilu, verovatno vas je na dvojku nagnalo do što je Volda Redonda u prošlom kolu igrala bez golova sa Vaskom. Međutim, večeras ništa, osim zabave za neutralne ljubitelje fudbala, ako su takvi imali gde da gledaju ovu utakmicu. Dva su gola pala u nadoknadi, ali ni to nije bilo za kladioce toliko bitno, jer je Redondin bio tek onaj poslednji, u 96. minutu meča.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara