Pjotr Zjelinski (©Reuters)
Pjotr Zjelinski (©Reuters)

Veliki posao Bepea Marote: Zjelinski od leta u Interu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.01.24. | 15:36

Za platu veću od 5.000.000 evra po godini

Letos su ga Saudijci mamili platom od 12.000.000 evra po sezoni u Al Ahliju, ali Pjort Zjelinski je odbio. Dopada mu se život u Napulju, dopada se i supruzi i nije hteo da ide. Međutim, nedugo potom je i gazda kluba Auelio de Laurentis pomalo u šali, a pomalo u zbilji podsetio da je on Poljak i da ipak nije navikao na toliko sunce koliko na maglu i sa ove distance čini se da je znao o čemu govori. Jer kako navodi Korijere delo Sport fudbaler Napolija će od leta karijeru nastaviti u Interu!

Bio bi to veliki podvig Interovog direktora Bepea Marote, jer će Zjelinski na leto postati slobodan igrač, pa je imao i pozive iz Lajpciga, Juventusa i Vest Hema. I Napoli je hteo da ga zadrži, ali ne za platu koju sada ima. De Laurentis je nudio trogodišnji ugovor vredan 3.000.000 evra po sezoni i izlaznu klauzulu od 30.000.000.

Izabrane vesti

Tu je onda uskočio Marota i navodno slomio Zjelinskog ugovorom na tri plus jednu godinu za platu od 4.500.000 evra po sezoni. S tim da na tu sumu treba dodati i bonus za potpis, koji bi se razvukao na celu dužinu trajanja ugovora, pa bi plata suštinski bila veća od 5.000.000 po godini.

Navodno samo potpis nedostaje, mada uvek postoji rizik da će De Laurentis u poslednjem trenutku krenuti u kontru. Zjelinski je ranije govorio da bi vrlo rado i završio karijeru u Napulju. Ali ljudi se predomisle za razliku od 2.000.000 evra.



tagovi

Zimski prelazni rok 2024Pjotr ZjelinskiNapoliInterInter Milan

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara