Veliki problem za Zvezdu: Bez Ivanića na Partizan

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.12.23. | 14:07

Posledica povrede iz Berna

Crvenu zvezdu do kraja jesenje polusezone očekuju četiri utakmice, tri će imati prefiks “must win” usled zaostatka za večitim rivalom iz Humske na tabeli Mozzart Bet Superlige. Crveno-beli bi mogli da budu značajno oslabljeni na narednoim večitom derbiju, pošto Mirka Ivanića muči povreda i pod velikim je upitnikom njegov nastup u utakmici sa Partizanom 20. decembra.

Ovu informaciju plasirao je Sport Klub, uz konstataciju da su veće šanse da Ivanić ne bude spreman za večiti derbi. Na Marakani se već prave planovi i kombinacije za duel protiv Partizana, bez bivšeg reprezentativca Crne Gore.

Izabrane vesti

Ivanić je povređen na utakmici u Bernu, ali je bio u konkurenciji za duel sa Napretkom i nije ulazio sa klupe. Propustio je zatim nekoliko treninga, kao i kup duel sa Radničkim.Neće ga biti na terenu protiv Mladosti, najverovatnije propušta i duel sa Mančester sitijem u Ligi šampiona.

Do večitog derbija Crvenu zvezdu čekaju tri utakmice, posle mečeva sa Mladošću i Mančester sitijem je gostovanje Spartaku u Subotici.

Partizan će gostovati u Nišu i čekati Kragujevčane, a ukoliko ne bude kiseva na obe strane sudar 20. decembra će odlučiti i jesenjeg prvaka.

Crvena zvezda je stabilizovala rezultate na domaćoj sceni, posle poraza Partizana od TSC-a razlika je tri boda u korist crno-belih. Pred Baharovim timom je imperativ da se zimska pauza dočeka makar sa istim brojem poena kao i najveći rival.


tagovi

Mirko Ivanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara