(Star sport)
(Star sport)

Veliki propust kraj Studenjaka: Radnički nije obezbedio kola hitne pomoći

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.03.24. | 16:32

Zato nije bilo utakmice sa Smederevom

OFK Beograd nije prekinuo loš prolećni niz, a još jedan beogradski tim nije ni igrao. Iako je bilo planirano da Radnički na terenu kraj Studenjaka ugosti Smederevo u okviru 23. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije, do utakmice nije došlo.

Razlog – čudan. Za današnje prilike nepojmljiv. A desilo se...

Izabrane vesti

Domaćin je bio u obavezi da obezbedi kola hitne pomoći, međutim, ambulantno vozilo se nije pojavilo. Delegat i predstavnici oba kluba su odlučili da čekaju u nadi da bi problem mogao da bude rešen, samo što se to nije desilo.

Prema propozicijama takmičenja, domaćin je obavezan da obezbedi prisustvo sanitetskog vozila najmanje 60 minuta pre početka utakmice. Kad su u taboru Radničkog shvatili šta je problem, uz saglasnost ljudi iz Smedereva, dobili su dodatnih pola sata da saniraju propust. No, to se nije desilo i posledično tome utakmica nije odigrana.

Sva je prilika da će zbog ovoga popularni Majstori opet biti na tapetu Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, koja je nedavno reagovala usled kršenja integriteta takmičenja i klubu iz Novog Beograda oduzela šest bodova, pod obrazloženjem da je prekršen član 83. Disciplinskog pravilnika FSS, a sve povodom ishoda utakmice iz novembra prošle godine sa Tekstilecem iz Odžaka.

Pride je tad Radnički kažnjen i novčano, 4.000.000 dinara.



tagovi

Radnički Novi BeogradPLSPrva liga SrbijeMozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara