Komentari na vest

Veliki propust Radničkog, Zvezdi pobeda u Kragujevcu službenim rezultatom – 3:0

K

Kragujevčanin

pre 7 meseci

Da još dodam: ovakav potez ,birokraski, gređšla mož e ds psihološki utiče na fubalere Rasdničkoh koji su pokazali da vrede. To stručni štab ne sme da dozvoli.
k

kragujevčanin

pre 7 meseci

Ljudi, Zvezda je pobedila, Radnički je odigrao prvo poluvreme fenomenalno. Da je tako igrao ranije bio bi u gornjem delu tabele.Slči sa greškom nekog Dimitrijevića, sekretara Radničkogf, kome bih oduzeo pravo da se pojavi u klubu, da bude u fudbalu, mZvezda nema ništa. Šta je trebnalo da ćuti, pa to je tek kažnjivo, ne ukatai na propust.Zvezda bi bila saučednik . SA ovaj manijak , sekretar Radničkog, nije upisao imenajboljeg igrača, kapitena ekipe, M. Vidovića, koji ostavlčja poslkednji delić snage na terenu, za Radnički. Zato , manitese navijačkih zeporija zevere, Zvezda nema veze, mislim da će čak za golove Ivanioša i Ilijanke biti oštećčena, kao i za golove Činedua za Radnički.Stidim se kao Kragujevčanin ovakvog podseveznog reagovanja. Zato je poruka M-...š...iz kluba, fufdbala, Kragujevca, uvredio ci Crberne djavole, zapad,istok čika dače".
B

Bljzugo

pre 7 meseci

Molimo psihijatre da se pozabave mozgom navijaca pink zvezdice, i objasne ostatku sveta kakav je to poraz covecanstva nositi se sa takvom silom od mozga?!O njihovom moralu ne bih trosio reci.
B

Bida

pre 7 meseci

Ujka zutko koliko godina u kosarci i fudbalu si dpavao do dolaska vodje h tvoj klub i ovim pitanjem sam ti odmah objasnio koje tvoj tlub
K

Kon

pre 7 meseci

Ovo je slučajnost, dešava se i u seoskim ligama a ne u Mozarta ligi. Baš Zvezdi treba ovakva pomoć, ona je tri do osam puta bolja od svih klubova. Ima jedino problem u lošim terenima i slaboj ligi.
p

pfc

pre 7 meseci

Hahhahaha, pa sou sa njima
z

zaks

pre 7 meseci

Ne razumijem, sa kim šou ? Objasni nam ako znaš , a ne samo ovako da čisto nešto napišeš.
m

mecava

pre 7 meseci

Ovaj Fedja Dudic je 10 u glavu za Bahara, nama treba trener kao sto je bio Slavisa Stojanovic. Najbolji trener kojeg je Zvezda imala u poslednjih 20 godina.
A

Aca LJotic

pre 7 meseci

Dobro pobeda je pobeda 3 boda su 3 boda.
d

danci 6.kom...

pre 7 meseci

Za sve ove ljubitelje teorija zavere koje deca iz Danske pune sa cak 6 komada cisto da napomenem da se ovo desava i drugima. Real Madrid je izbacen iz Kupa Kralja jer su onog Rusa ludog imali u timu iako nije bio u protokolu. Ako moze Real da pogresi ili jos X timova, mogu i ovi iz Radnickog gde verovatno kasne 3 plate coveku zaduzenom za taj deo posla!
B

B. Grobar

pre 7 meseci

Ta deca su u JEDNOM MECU napunili Ludogorec sa 6 komada. Onaj Ludogorec sto vas izbacivao kao od sale. Nego, drugo sam hteo da ti kazem. Strpi se jos 15-20 dana, tek vam sledi punjenje. Da ne bude opet ono....ustaj sine 7 je.
N

Nekbi

pre 7 meseci

Na svake nacime uzimate bodove.Aferim kono!
U

Ujka Žitko

pre 7 meseci

@B. Grobar. Ustaješ ti sine 6 godina ali džabe.
p

prcc

pre 7 meseci

Jel to onaj ludogorec što je sa dva boda bio zadnji u grupi u le a Zvezda prva?
@

@B

pre 7 meseci

Sreca pa vi nemate tih problema, jer ne mozete igrati sa evropskom elitom ni slucajno... vas pune prosecni Rapid, Petah Tikva ali i Mladost GAT 🤡
z

zaks

pre 7 meseci

Prijatelju lijepo si ti ovo njima napisao ali trudiš se bez veze, oni to ne žele da znaju niti hoće iako Zvezda sa ovim nema nikakve veze, to shvata i malo dijete uzrasta 5 godina.
M

Mile led

pre 7 meseci

Navijam za partizan, ali mi je vec muka od tolikih penala sto nam se sviraju .Bio penal ili ne,pa jer mora svaki put iz penala prvi gol .Iztraumirali sudije ,cim igraca neko takne ,on na penal...SRAMOTA ME!

mare med

pre 7 meseci

Da, i ja navijam za zvezdu i sramota me je nasih penala i toga sto i imamo prvog coveka drzave koji je nas strastveni navijac. Od kad je on na vlasti nama ne može niko nista. Sramota me je.
p

pfc

pre 7 meseci

Kakav je osecaj kada te niko ne voli pa se pretvaras daxsi neko drugi? Opet te niko ne voli?
h

hihi

pre 7 meseci

Navijam za zvezdu i nemogu da se slozim s tobom penali za partizan su cisti ko suza u ondosu na nasu zvezdu mene kao navijaca je sramota
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Igraš ligu šampiona a primiš 3 gola od prosečne ekipe iz naše lige, ufffff. Nešto se ozbiljno dešava u Zvezdi, niko ne može da me ubedi da je ovo normalna situacija, i da je sve ok. Dok je Bahar bio u Makabiju, Makabi je igrao dobar fudbal, kada je došao u Zvezdu i Zvezda je igrala dobar fudbal na pripremnim utakmicama. Posle drugog trećeg kola naše lige odjednom neverovatan pad u igri, i to i dan danas traje. Ne znam koji je razlog, ali neki razlog postoji. Da li su neki igrači u svadji medjusobno, da li su u svadji sa Baharom, da li im kasne plate, ne znam šta je u pitanju. Ali od ova tri razloga, najverovatnije da im kasne plate. To je moje mišljenje, što ne znači da sam upravu, možda i nisam. Ali sam 100 posto siguran da se nešto dešava. Ovaj tim Zvezde može mnogo mnogo bolji fudbal da igra. Nadam se da će se što pre rešiti šta god da je u pitanju. Ukoliko nastavimo ovako da igramo teško i do trećeg mesta u ligi šampiona, a i pitanje je utakmice u našoj ligi kada ćemo opet da kiksnemo. ZATO PAMET U GLAVU, HOĆU DA VIDIM ONU ZVEZDU IZ PRIPREMNIH UTAKMICA, POD HITNO.
k

kme

pre 7 meseci

Primi i barsa koja isto igra lš dva komada od ekipe sa samog začelja
z

zaks

pre 7 meseci

Bitno je DATI gol više , nebitno koliko primiš jer to se na kraju ne broji, broje se bodovi.Pobijediti 30 utakmica sa 5:4 je isto kao i 30 pobjeda sa 1:0, je li tako ?
G

GostX

pre 7 meseci

Prosto sramotno
m

mene

pre 7 meseci

Bi bilo sramota da komentarišem bilo šta a da mi klub NE igra neko evropsko takmičenje. Jednostavno bih ćutao. Pametnom dosta a ......
V

Vala jes

pre 7 meseci

Posle 2:2 sa Bojsima, nema sta ni da se komentarise.
@

@vala

pre 7 meseci

Deca iz Danske sa 6 komada i autolimari iz Sabaha vas oducili od fidbala za sva vremena!
N

Nordsjeland

pre 7 meseci

@vala.... skoro 10 komada zabijenih golova od Nordsjelanda i Sabaha,rekord za Ginisa!
h

hihi

pre 7 meseci

Oces da kazes da si cutao 15godina
G

Gandalf.treci

pre 7 meseci

Neviđeno...u napred ste se pripremili da u slučaju ponovnog kiksa ipak dobijete meč. A i da ne kiksnete da vam dodje za popravljanje gol razlike!!! Sramota!!
S

Srdjan88

pre 7 meseci

Kakve veze ima Zvezda sa propustima Radnickog? Uostalom dobili smo mec 4-3 bez ikakvih spornih situacija, bez penala, crvenih i slicno. Koliko je Partizani izveo penala u situacijama kada je rezultat neresen ili gubite u ovih 9 kola? Nadji mi jedan klub na svetu sa tom statistikom i evo ti sta pozelis.
T

TRI STVARI

pre 7 meseci

Koje nikada necu videti u zivotu, 1 Vanzemaljce, 2 Dinosauruse, 3 TROFEJ LIGE SAMPIONA u humskoj.
G

Gandalf.treci

pre 7 meseci

Pa nisi ga video ni na Marakani...nzm što se palis 😂😂😂
č

četiri

pre 7 meseci

Ni trofej svetskog prvaka 😉
L

Logitech

pre 7 meseci

A ja necu videti sledece: Vanzemaljce, dinosauruse, i trofej Evrolige na Malom Kalemegdanu i/ili na Zelezniku.
3

34 titula

pre 7 meseci

Stanković je igrao bez zadnjeg veznog a ovaj igra bez odbrane. Mijailović Jos nije dosao ksebi od YB,prosto ne mogu da verujem koliko je brojao.
N

Nejbi

pre 7 meseci

Kao sto neki levat juce rece UEFA reaguj. Ha ha ha.
P

Pojasni

pre 7 meseci

Nam, jedno su penali, a drugo greška kluba i protokol, jebote ljudi jeste li vi glupi, ili se samo pravite.
P

Pedja108

pre 7 meseci

Ovde su pravila jasna, igrac koji nije u protokolu nema pravo nastupa. To se desavalo ne samo kod nas, nego i u inostranstvu. Steta je u principu za dva gola Olajinke i Ivanica, dva gola za gol razliku nisu bitna. Medjutim, u proslom prvenstvu je doslo do povreda pravilnika. Utakmica Cukaricki - Partizan je trebala biti registrovana sa 3:0 u korist Cukarickog, ali na kuknjavu Partizana i razne pritiske, Cukaricki je maltretiran da ponovi utakmicu i opet pobedio. I sada se navijaci tog kluba ovde javljaju, kao da je Zvezdi nesto poklonjeno, a pobeda je u bilo kom slucaju, dok se u drugom primeru moglo desiti potpuno suprotno, cime bi bila narusena regularnost.
D

Druže

pre 7 meseci

Oni ne broje to od prošle godine, većina će ti reći da to nije istina. Kakav Čukarički i te priče, to je bilo pre 100 god... Kapiraš.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 7 meseci

1. Zvezda je bila bolja i zasluženo pobedila. 2. Sudija je bio loš i sudio je na štetu oba tima , u orvom poluvremenu je oprostio 4 čista faula Radničkom , i najmanje 2 žuta kartona, i dozvolio je valhanje ,prenemaganje i keađu vremena. Kod jednog Zvezdinog gola predhodio je faul Zvezdinog igrača nad protivnikom ALI U ISTOM NAPADU PRE TOGA NIJE SVIRAN FAUL ZAP ZVEZDU. 3. Zvezda još uvek igra sa nekih 65-70% snage,,,, Mijajilović je danas bio ubedljivo najgori igrač Zvezde, i on sigurno ne može da bude odbrambeni igrač. Danas je jasno viđeno da Zvezda mora da igra sa DVA PRAVA BEKA I DVA ŠTOPERA. Kanga je igrao daleko ispod svog nivoa, Kraso ? Njegovo nezalaganje i ravnodušnost je postalo pravilo. Olajinka i Ivanić su bili najbolji i najkorisniji naši igrači , a Katai će biti potpuno spreman posle pauze i naše najveće pojačanje u nastavku.
S

SMEHOTRES

pre 7 meseci

Kakva slučajnost. Nego, konačno da Zvezda nekog dobije s barem 2 razlike. Nije odavno.
6

6 komada

pre 7 meseci

Rece navijac rvatskog kluba koga deca iz danske odeljaju sa cak 6 komada!
o

ovo

pre 7 meseci

Nema ni u tunguziji
S

Seoska džukela

pre 7 meseci

Ne dao mili Bog da je utakmica završena nerešeno. Odmah bi krenule teorije zavere.
T

To

pre 7 meseci

Mi je prvo palo na pamet.
l

ljudiiii

pre 7 meseci

Prošle godine ne valja +7, ne valja Liga Evrope, sada ne valja Liga Šampiona, ne valja 1-0, ne valja 4-3, ne valja 2-2, ne valja Deki, ne valja Miloje, ne valja Bahar, ne valja ništa. Jel valja nešto barem
m

mikuli

pre 7 meseci

Kako da valja kada vam je duh dosao u ponoc, i resio dug, pa nisu svi navijaci zvezde pametni kao ti da veruju terzi ,duhu i covicu
L

Luja

pre 7 meseci

Potvrđeno je da je Stankela običan nemač pojma: Omonija, Šerif i Haifa. Nema dalje. Za ovu dvojicu će se videti.
d

darinjo

pre 7 meseci

Mi ( srbi ) ne valjamo.....Šta god neko uradi, bilo dobro, bilo loše, uvek ima neko ko ce to da omalovažava, kritikuje, podsmejava... Pa nama ni Djokovic nije dobar, jedan od najvećih sportista svih vremena. Sta drugo da pričamo
Б

Бибарс

pre 7 meseci

Није им се свидело што им је распали Раднички натрћио Глејзера, па су севернокорејци активирали план Б.
K

Koliki

pre 7 meseci

Si paćenik, da i na vest arsenala i Sitija, pišeš isto ovako. Onda se zapitaj, šta sa tobom nije u redu.
p

pfc

pre 7 meseci

Nije vest arsenala vec vest da je radnicki preventivno reagovao za svaki slucaj, ima klinaca koje boli briga za sklanjalice...
J

Jelenko P

pre 7 meseci

SIGURICA.Ako ne bude islo na terenu bit ce za zelenim stolom.Zanimljivo je da su propust primijetili sa klupe CZ-e a ne sluzbena lica FSS-e.Na sve su spremni ,pogotovo van terena.
N

Nickcdn

pre 7 meseci

Ovo je Neko Iz Radnickog namerno "pogresio" u slucaju da resultat ne bude Ok. Pa I Sam trener I'm je bivsi igrac Zvezde. Ma komedija od life.
P

Proficap@Jelenko P

pre 7 meseci

@Jelenko P – pa neka bude 3:0 par-forfe, za Zvezdu, ali zato mora biti I 3:0 par-forfe za Vojvodinu u N.Pazaru, jer je nastavak utakmice odigran posle prekida koji je duže trajao nego što je predviđženo Pravilnikom FSS!
O

Ognjen Drinski

pre 7 meseci

@Jelenko, odi ti gledat Sar'jevo i Želju.
G

Gost,999

pre 7 meseci

Ja ne razumem Grobare, majke mi moje. Mi smo pobedili sa 4:3 i osvojili 3 boda. Ako se utakmica registruje sa 3:0, mi smo opet pobedili i osvojili 3 boda. Bukvalno nema nikakve razlike, mi pobedjujemo i osvajamo 3 boda u oba slucaja. I zasto onda kukate? Sem toga, ovo je bukvalno postovanje pravila i propozicija takmicenja, nema direktnije i jednostavnije od toga, i greska koju je Radnicki sam napravio. Kakve to veze ima i sa sudijama i sa savezom, i sa sudijskom komisijom, i sa Zvezdom, a tek kakve to veze ima sa vama?
O

Ok

pre 7 meseci

Je sve to, propozicija i pravila, slazem se treba to postovati,samo objasni kako se to utakmica sa TSC-om odlazu utakmice mimo propozicija i pravila?
U

Upravo

pre 7 meseci

Tako, ali ti to nekome objasni, kad ima u startu lošu nameru.Samo su izgubili Ivanić i Olajinka.
G

Gost999

pre 7 meseci

Ok, brate, kako van pravila? Svaka ekipa ima pravo da odloži jednu utakmicu u kvalifikacijama i jednu tokom grupne faze. Šta ti nije jasno? Sve po pravilima.
O

Ok

pre 7 meseci

@gost999 Po kom to pravilu ima da se odlaze kad je grupna faza?
N

NAMERA

pre 7 meseci

NAMERNO ! ,,CIGANARIJA" .
A

Astral

pre 7 meseci

Jel ce biti kao sto je Cukaricki dobio sluzbenim rezultatom Partizan u prosloj sezoni?
D

DUKAK

pre 7 meseci

DA VRATE PARE ZA ULAZNICE
P

Piši deda

pre 7 meseci

I po pravilniku kazna
S

SB

pre 7 meseci

A golovi ce biti priznati strelcima? Naravno mislim na zvezdine
K

Kako

pre 7 meseci

Igrac uopste moze i na klupi da bude ako nije u protokolu, a kamoli da udje da igra.
I

Idi

pre 7 meseci

Pitaj Legiju iz Varšave, ljudi su zbog te gluposti izgubili milione, a na terenu razbili Seltik. A još bila liga šampiona. Od tad navijači legije prozivaju Uefu.
g

gostttttttttttttt

pre 7 meseci

Kako je Vlahovic usao protiv Napredka u Kursevcu a nije bio u protokolu. Samo sto ste tad pokrali Napredak i nisu dobili sluzbenim rezultatom jer su "zakasnili" sa zahtevom
P

Popsi

pre 7 meseci

Opet Dragović kriv za 2 gola. Jel vidi to neko uopšte u stručnom štabu?
B

BokiUSA

pre 7 meseci

Vec drugi mec gde ga jednostavno pretrcavaju i gde gresi uzduz i popreko. Nije mi jasno sta se desava sa njim.
R

Rapid

pre 7 meseci

Dešava se to da nije ni hteo da ostane u Zvezdi. Ako neko ne želi da ostane i ti ga forsiraš da ostane, kako on može da da svoj maksimum, to je nemoguće.
S

Sedorf

pre 7 meseci

Primamo u proseku 2 gola po utakmici od avgusta. Jedino nam Radnički Niš nije dao gol. Od utakmice sa Vozdovcem smo primili 14 a dali 13 golova. Toliko
P

Popsi

pre 7 meseci

Dragovića prolazi ko kako hoće. Naša odbrana je u qu.r.
h

hahahahh

pre 7 meseci

Zato što čovek igra ofanzivan fudbal, da igrao kao Deki čuvao bi 1 0
K

Kiki Golub

pre 7 meseci

Eto zvanično vam ni Kragujevac nije dao gol....
@

@Kiki Golub

pre 7 meseci

E pa nećete ni vi
4

474747

pre 7 meseci

Pa valjda greska delegata,on je trebao da regulise protokol i izmene
j

jahsy

pre 7 meseci

sta ste zapenili, 3 0 nikome ne odgovara, a po vas jista i ne menja hahahah kakvi ljudi jeeee
k

kako

pre 7 meseci

ne odgovara.A gol razlika na tabeli
@

@kako

pre 7 meseci

Ne pišu se ta tri gola, malo se raspitaj. Pre lupanja ovde.
m

mile mesožder

pre 7 meseci

koga ova CZV može da pobedi bez penala, autogola i crvenog kartona protivniku jedini način da nešto uradi u Evropi je da napravi pritisak i dacć se smeni UEFA predsednik sudijske komisije, kao što je to uradila u Srbiji
l

loskke

pre 7 meseci

a koga cete vi pobediti u evropi gegulo? vama ni promena sudija ne moze pomoci jer niste ni usli u evropsko takmicenje
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Ko o čemu navijači poreklom iz susedne zemlje o poštenju. Od početka sezone na svakoj utakmici kada im ne ide sviraju im se penali, prosek više od jednog penala po utakmici. Dva puta u nizu pobedili iz prelaza u 100+ minutu. Klub iz lijepe njihove 6 godina ne zna šta je to titula, skoro 15 godina bez lige šampiona, preko 20 puta su u Evropi dobijali petarde i više, od prosečnih i ispod prosečnih klubova, što je apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa, za rubriku verovali ili ne i za časopis treće oko. Ovo je da se krstiš. Od ovih podataka komotno Kusturica može da snimi film, urnebesna komendija. Mukice još ih niko nije obavestio da ni ove sezone nema ništa od titule, a i narednih godina... Ehhhh.
S

Sima Arauho.

pre 7 meseci

Iskreno sramota me vise ovolikih piklonjenih penala za moj jsd,ne treba nam placena titula!
b

brt

pre 7 meseci

bilo 0:3 ili 3;4 svakako je zvezda uzela tri boda,kraj price.
s

slavuj

pre 7 meseci

Za one koji pominju gol razliku, kod službenog rezultata 3:0 , to se ne računa u gol razliku, a postignuti golovi u poništenoj utakmici se ne vode u statistici fudbalera koji su ih postigli.
p

penal za jsd

pre 7 meseci

OVO JE VISE SRAMOTA,PA DOKLE CE JSD SUDIJE VISE POKLANJATI PENALA ZA OVO ZLO!
B

B. Grobar

pre 7 meseci

Navijam za partizan, ali mi je vec muka od tolikih penala sto nam se sviraju .Bio penal ili ne,pa jer mora svaki put iz penala prvi gol .Iztraumirali sudije ,cim igraca neko takne ,on na penal...SRAMOTA ME!
s

slavuj

pre 7 meseci

Eto i mene je sramota kao navijača Partizana, sramota me je tebe koji se predstavljaš kao navijač moga kluba, baš me sramota tebe " grobaru", ako si ikada prošao kraj stadiona JNA.
д

да, да...

pre 7 meseci

...ово ми нешто познато? А, да, то је Партизан нешто слично урадио са Влаховићем. Додуше, није кажњен клуб, него лекар 😂😂😂
B

Banence

pre 7 meseci

U NASOJ LIGI CIM JE GUSTO DOBIJU PENAL ILI DVA NA POKLON,ALI ZATO CIM PROVIRE U EVROPU GDE NEMA NASIH SUDIJA,ODMAH 5-6 KOMADA OD DECE IZ DANSKE I SABAHA!
m

mile deda

pre 7 meseci

Nije to nista znam jedan klub sa nasih livada,zove se crvena zvezda prima 5 komada na domacem terenu od borca iz cacka
D

Don Quito Korleone

pre 7 meseci

Banence, pozdravila te Omonija.
@

@

pre 7 meseci

Psg 11, bajern 9 spurs 9 psv 6 itd itd
@

@@

pre 7 meseci

Dinamo Zagreb, Rapid Bec, Petah Tikva, Slavija Prag, Norsjeland... Sve Evropski krem 😂😂😂
@

@@

pre 7 meseci

To su makar imena u svetu fudbala, a pazi ova imena. PETAH TIKVA, ŠAMROK, CROATIA, NORDSJELAND, ITD.. Ove petarde od Fejenord neću ni pisati, ipak je to ozbiljan klub. A šlag na torti je MLADOST GAT, iz prošle sezone. To ste već zaboravili.
M

Micura

pre 7 meseci

U Srbiji prevare WAR Sistem a da nece Zvezdi 0-3 da zavrse.......u pionirskim i kadetskim ligama delegat proveri sve prisutne na klupi
д

да, да...

pre 7 meseci

...иначе је Звезда изгубила, али ипак 😂😂😂
1

12345m12345

pre 7 meseci

sta je "war", sta znaci tacno?
i

ili ili

pre 7 meseci

Gdin Santrac pokazuje sav svoj potencijal....3-0 za Zvezdu na svom debiji u sudijskoj krimi organizaciji
I

I šta

pre 7 meseci

Mirko Ivanić i Olajinka, imaju od toga. Poništili im po dva gola. Šta si hteo da kažeš pametnjakoviću.
Z

Zeko

pre 7 meseci

Kako to da bas protiv Zvezde grese u izmeni igrača,devet kola kako se igra ovo prvenstvo i sve u redu,a sada greška???,kaki ljudi???
Z

Zeko zveko

pre 7 meseci

Pitaj ove iz Radničkog.
m

mile mesožder

pre 7 meseci

koga ova CZV može da pobedi bez penala, autogola i crvenog kartona protivniku a sad i službenim rezultatom

Srpski samuraj

pre 7 meseci

Kontam, pušten si za vikend. Od sutra će sve biti kako treba! 😄
@

@mile kurožder

pre 7 meseci

Pa pobedili smo u svakom slucaju uplakani decace....
t

tole i penali

pre 7 meseci

Eto šta se dešava čim se spomene povratak Toleta u Partizan. 6 penala u zadnjih 7 utakmica, odjednom galaktikosi. Videćemo šta će biti kad se ćurak okrene!
G

Gagi PFC

pre 7 meseci

To i ja kazem,videcemo sta ce biti sa vama kad vam presvetli ode sa vlasti...Da navijam za zvezdu bilo bi me sramota sta se radi i na koje nacine se uzimaju bodovi
S

Slaba odbrana

pre 7 meseci

E jbm mu miša pa kud vama to da se desi i to baš protiv najpoštenijeg kluba u državi.Nema skandala a da oni nisu vinovnici.Ali oni su primetili što niko drugi nije,hoće li sada tražiti smenu ljudi koji su zaduženi za to, ne mislim na ove iz Radničkog.Ostade u senci 7 plus,baš kao što sam i najavio da će biti...
N

Nordsjeland

pre 7 meseci

U NASOJ LIGI SAMO UZ POMOC NEPOSTOJECIH PENALA MOGU DO POBEDE,ALI ZATO CIM PRIVIRE U EVROPU ODMAH 6 KOMADA OD DANSKE DECE!
N

Naravno

pre 7 meseci

Tvrdim Vozdovac je najjaci😂😂😂
1

156

pre 7 meseci

Hahaha ta Danska deca su razvalila Ludogorets
r

realni zvezdas

pre 7 meseci

Jedino miloje da se vrati moze da iscupa ovaj cirkus od ekipe....!!!!!
k

kolodin

pre 7 meseci

Haha amaterska greška, bavim se sudjenjem u nižim ligama u Bih kao i delegiranjem utakmica. Spisak igrača koji su u protokolu kao i registraciju (legitimaciju) proverava delegat utakmice, uvid ima i četvrti sudija..Delegat pravi zapisnik meča,Startne postave, proverava ko je od stručnog štaba na klupi, kao i spisak rezervnih igrača koji su u protokolu,beleži kartone, izmene, sudijsku nadoknadu i eventualne incidente. Izmena se prijavljuje četvrtom sudiji i on to prijavljuje delegatu koji proverava spisak rezervnih fudbalera, tako da je NEMOGUĆE da udje igrač koji uopšte nije u protokolu za meč. Ovo je propust četvrtog sudije i delegata. Dešavalo se i u ligama petice da u protokolu završi igrač koji ima 4 žuta kartona ali da u igru udje igrač koji uopste nije prijavljen za meč eee to čujem prvi put
G

GAGI PFC

pre 7 meseci

Na zalost druze oni mogu kako hoce ali dace bog i ne koliko hoce,probudice se uspavani narod u Srbiji jednog dana a onda ce im biti kraj
d

dejanera

pre 7 meseci

Dobro si rekao....u nizim ligama! Pravilnik o fudbalskim takmicenjima u Srbiji kaze ovako: Clan 63: На основу поднете жалбе непосредно или посредно оштећеног клуба, пријаве фудбалског органа или организације, као и по службеној дужности биће донета одлука о регистрацији утакмице службеним резултатом 3:0 (пар-форфе) у његову корист, уколико није постигнут бољи резултат, под условом да је протвнички клуб : tacka 7. наступио са правилно регистрованим играчем који није уписан у записник пре почетка утакмице, tacka 11. наступио са играчем који у односу на лекарски преглед не испуњава услове из члана 46. овог Правилника, Tacka 13. услучају прекида утакмице кривицом једног клуба, _____ Dakle iz ovoga se vidi da je predvidjena situacija koja se dogodila danas a i koje su sankcije (3-0 sluzbeno). A vidi se sta je trebalo da se uradi i kada je Vlahovic igrao bez lekarskog pregleda. Ali nije uradjeno!!! Tada su govorili da se niko nije zalio iako su zalbu trebali da podnesu i sluzbena lica! A evo i sta je trebalo da se uradi prosle sezone kada je sudija pozvao igrace Partizana da se vrate na teren protiv Cukarickog ali oni to nisu hteli!

Aleksandar Trajkovic

pre 7 meseci

Sad se vidi zasto su grobari glasali protiv vidica... Kod njega bi tesko dobili 7 penala kad je nereseno.
B

Banence

pre 7 meseci

Lupetas prijatelju..sada partizan i ima jci tim i daleko lepse igra og c.z. a tabela ti pokazuje razliku koja ce posle 1 decembra biti 7 bidova...
F

Fanki123

pre 7 meseci

Admine Znaš li šta će biti sa mojim tiketom gee sam igrao da zvezda pobeđuje sa 2 ili više gola razlike u slučaju da bude proglasen službeni rezultat? Da li je onda tiket gubitan, dobitan ili kvota 1? Vidim da ste ga već proglasili gubitnim

Umetnik

pre 7 meseci

I ja sam igrao iz 2-2 na Zvezdu, sad ne znam kako će da mi se tiket vodi... Ako neko zna nek piše
M

Micura

pre 7 meseci

Novi ljudi u Sudiskoj organizaciji od prvog kola rade posao.....ovu foru Filipovic i Surbatovic nisu smeli da izvedu
д

да, да...

pre 7 meseci

...судија саставио списак играча Радничког 😂😂😂 гробарска машта може свашта
p

pozzzz

pre 7 meseci

Nema potrebe za ovim. U clanu je lepo navedeno da se registruje 3:0 ukoliko rezultat ide na stetu ostecenog kluba a to ovde nije slucaj jer je Zvezda svakako pobedila. Cak registrovanjem 3:0 bila bi jos veca steta jer bi bili ponisteni golovi Olajinki i Ivanicu. Takodje ovi sa kvarnim namerama mogu da koriste to u svoje propagandne svrhe da bi se nastavili nizovi izmisljenih penala. Klub treba da izjavi da nije osctecen i da nece sluzbeni rezultat.
V

Veliki Blek

pre 7 meseci

FMP su prešli na sledeći nivo.
A

Aruna Dindane

pre 7 meseci

Kakav cirkus hahahhaha o boze pomozi
M

Marinjo1

pre 7 meseci

Koja bruka i sramota lige, posle sto nece stranci dobri kod nas
m

mishko

pre 7 meseci

"Na istoku stare priče, U srpskom fudbalu ništa novo"
p

propust fss

pre 7 meseci

da je vidic pobedio ovo se ne bi desavalo
K

Kakve

pre 7 meseci

Ovo veze ima sa tim, pa ovo su klupska dešavanja. Kakvi likovi ovde pišu.
E

Ej ljudi

pre 7 meseci

citam ove komentare i nemogu da vjerujem koliko su ovi nazovi navijaci manjeg kluba oboleli!
g

gost23 #

pre 7 meseci

Odavno.
E

Eh

pre 7 meseci

Druže, kakvi likovi im pune glave, još su i dobri.

Aleksandar Trajkovic

pre 7 meseci

Neprocitah kolko smo dobili penala? Ili mi za razliku od grobara nesmemo da dobijemo penal
l

licemeri124

pre 7 meseci

Partizan 6 penala,zvezda 5 penala,idi prati kuglanje nije ovo za tebe
S

Srećom-

pre 7 meseci

Ima var za koji ste bili protiv, pa ne mogu da vam dosudjuju penal van sesnaesterca.
G

Gagitaxicz

pre 7 meseci

Nekad su fudbal igrali Ivanići...
O

Odlazi Terzicu

pre 7 meseci

Najcrnja Zvezda jos od vremena Aleksandra Kristica kao trenera, bravo vam ga uprava !!!
O

Odlazi zeljko

pre 7 meseci

Dokle vise da gubimo tamo od nekih Studenata i Plastike makabija sa 30 razlike,Odlazi zeljko i povedi savica sa siobom!
i

igor978

pre 7 meseci

Čekajte - kako u igru može da uđe igrač koji NIJE U PROTOKOLU? Ako tog igrača nema na spisku, kako je moguće da prilikom prijave izmene ne dođe do provere imena, prezimena i broja na dresu, sa spiskom koji je predat delegatu? Pa ako je ovo moguće na meču prve lire, mi smo bre teška banana država i ovaj savez treba odmah raspustiti. Onda svaki trener može da povede svog sina na meč, da sedi sa njima na klupi i onda da ga ubaci, neka igra dete protov Zvezde ili Partizana, i onako će izgubiti, pa bar neka se seća. Neverovatno
K

Kumovi Vrbas

pre 7 meseci

Bravo Igore Dzigi..pravo u centar. Nego Srbija ima jedan problem, ima jako neinteligentnih ljudi u njoj, nazalost zao mi je sto ljudi i na ovom sajtu veruju da se to moze slucajno desiti. Kako se to onda nikada ni u jednoj Evropskoj Uefinoj utakmici jos nije desilo u 21 veku da slucajno neregistrovani igrac udje na teren? Pa naravno kada nije slucajno nego namerno.
G

GostKg

pre 7 meseci

KumoviVrbas:desilo se u jednoj Spaniji. Kada je u igru usao Rus iz redova Real Madrida. Na zvanicnoj utakmici takodje.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Slavija je to uradili protiv dal Seltika ili Rendžersa i ispala zbog toga.
д

деда

pre 7 meseci

Како је то урађено на фин начин,у случају да КГ изједначи звезда добија за зеленим столом. Клубови су иначе побратими.
H

HahahahahahhHahaha

pre 7 meseci

Pa što bi izjednačili ako je dogovoreno? Hahahahahahha koji mozak
C

Crveni Djavoli 1989

pre 7 meseci

Perovic odlazi iz kluba ,mrs kod cigana bagro jedna,ovako kvarno si hteo da nam uzmes bodove!
P

Preža

pre 7 meseci

Pročitaj lepo šta si napisao, ima li tu ikakve logike?
M

Moram

pre 7 meseci

Dobro upamtiti tvoj nik, ovo šta si napisao, veze sa mozgom nema.
M

Mile led

pre 7 meseci

Već su bili spremni u slučaju kiksa
B

Babejic gorski car Homolja

pre 7 meseci

Cilj je da se poboljša zvezdina gol razlika, gledaju na svaku sitnicu, samo da su na kraju ispred Partizana.
b

banence

pre 7 meseci

nemoze ovoga puta...bolji smo i sto je najvaznije tehnicki doterano i sadrzajno .neuporedivo bplji vezni red i spic...tako da nece igrati ni gol razlika ni bodovi ..posle derbija smo na plus 7
n

nakata

pre 7 meseci

gleda se medjusobni pdnos ne gol razlika
G

GALAKTIKOSI

pre 7 meseci

Najmlađa ekipa super lige vas puni, čukarički vam mogao 5 uvaliti, 3 komada popili od jednog radničkog a uz to nemaju srama da porede ekipu koja prodaje igrače po 30 miliona evra, kupuju igrače iz bundes lige i pariraju kopenhagenu koji je uz dosta nesreće izgubio sa jednom golom od BAJERNA..sam trener je rekao da igraju 10 utakmica ne bih ponovili rezultat iz danske, odigrali su perfektno i mi imali los dan i to je to. Dok vas pune polu amateri gde god stignu, a pojačanja nikad skuplja 😁😁😁 mnogo je hladno na - 4 brrrrrr

Dragoljub Panic

pre 7 meseci

a ludogorec
0

011

pre 7 meseci

Hahahaha... Ovo nema nigde. Videli pojedinci u kom smeru ide mec, pa da se obezbede za svaki slucaj. Pa to se ne desava ni u nasoj 5-oj ligi, takve greske. Ljudi, pa nemojte molim vas da nas zaj......e.
k

kup

pre 7 meseci

Gusto na poluvremenu...pa da ne ode utakmica gde ne treba, pustite igrača koji nije u protokolu..pa to nema ni u amaterskim ligama.. Ovako je osigurana pobeda...
B

B. Grobar

pre 7 meseci

Sta je sigurno, sigurno.
D

Danci x6

pre 7 meseci

Citi samo nos ne promaljajte u Evroou gde nema vasih jsd sudija i poklonjenih penala,inace opet deljanje od dece iz danske sa 6 komada!
S

Salealek

pre 7 meseci

Nisam za to da se FK Radnički kazni zbog ovog propusta,ali sam za kažnjavanje i kluba i grada zbog izgleda travnate podloge na kojoj se fudbal igra.Na ovakvim terenima bi fudbal trebalo zabraniti.Neko će mi sigurno zameriti zbog ovoga što pišem ali na ovaj način bi se ova nesposobna (po narod) vlast naterala da odustane od projekta nacionalnog stadiona već bi se za isti novac sagradili stadioni i još neki sportski objekti u celoj Srbiji.Naravno do ovoga NIKADA neće doći...
O

Ogiczv

pre 7 meseci

Mislim da se ovo desilo zvezdi protiv Slobode iz Užice pre nekoliko godina, a Kasalica nije bio u protokolu za Slobodu
G

GLAVATI

pre 7 meseci

Vlahović nije imao zdravstveni kad je Šamrok Stanoje uzeo titulu.
K

Kalinka

pre 7 meseci

Direktor Radnickog je Slavko Perovic, bivsi igrac cz, tako da je sve jasno
Z

ZORELLI

pre 7 meseci

Aj pojasni, pošto direktor ne piše protokol.
L

Lk

pre 7 meseci

Ovo bre nema ni u opstinskoj,ligi,koja se popularno zove,divlja liga.
D

Da je

pre 7 meseci

Zvezda htela ovakvu pobedu, ne bi reagovali, nego bi ćutali. Ionako bi se na kraju to saznalo, Znači Zvezda nije htela ovakvu pobedu, TAČKA.
S

Slanina

pre 7 meseci

Da nije htela ovakvu pobedu ne bi reagovali, znaci reagovali su. Kao sto pise. Sam sebe poklapas covece.
h

hulio

pre 7 meseci

Zao mi sto nije bilo npr 4:4 nereseno pa da zbog ovog bude 0:3...kakve bi teorije zavere i saopstenja iz humske ..bilo bi AV to uradio,covic kriv,terza kriv,pokemoni itd
B

Babaroga

pre 7 meseci

Jedino navijači komšinice sumnjivog morala pričaju o teorijama zavere zbog Partizanovih pobeda
z

zaks

pre 7 meseci

@Babaroga A inače, sve vaše utakmice su čiste kao suza i zaslužene.Eeee, ko vas ne zna .
n

neSvidjaMiSe

pre 7 meseci

Jeb....š ovu igru bez bekova,kao piksi,užas.Nema agresivnost,nema želje.Gde je mladi Nedeljković,što oterase Viga i Azarova????
K

KRAGUJEVAC IPAK

pre 7 meseci

AKO JE OVO NAMERNO URADJENO U SLUCAJU DA SMO IZBORILI REMI NA KRAJU NEMA DALJE..DA BI SE BEOGRADJANIMA DALA POBEDA AKO NMG NA TERENU..
Ч

Чокот

pre 7 meseci

Теорија ти је као да си навијач Партизана...
h

hahahaha hahahaha

pre 7 meseci

kakva komedija....
K

Kumovi Vrbas

pre 7 meseci

Mislim da je Radnicki posle ove usluge sigurno ostaje u Super ligi. Svi koji nisu izasli u susret Zvezdi ispali su iz lige. Primis 2 gola do poluvremena, i onda zazvoni telefon, i mora se tako i nikako drugacije. Pa ko jos uvodi neregistrovanog igraca na teren, to u 21 veku ne moze da se desi slucajno. Sve ti je evidentirano, samo kliknes i vidis sve u danasnje vreme. Nema vise pamcenja, hemijske i papira.
L

Lalat

pre 7 meseci

Što ne bi na kraju 3:3, da se pomame ovi rekreativci po Evropi.
I

I

pre 7 meseci

Sta da je Radnicki pobedio, ovi bi zbog toga dobili sluzbeno sa 3:0,kakva sprdnja😂😂😂😂
g

gost23 #

pre 7 meseci

Pravila postoje da bi ih ti tumačio.
S

Stigla potvrda

pre 7 meseci

Veliki propust Radničkog jer nije tražio odlaganje meča i izmenu sudije. Evo šta im se dogodilo zbog tog propusta.
N

Nordsjeland x6

pre 7 meseci

A pazi ti samo ko se to smeje ovde i likuje sto im njihove jsd sudije daju po 2-3 penala po svakom mecu da bi pobedili,navijaci jsd kluba koji je u totalnom Bankrotu zbog abnormalnog duga od preko 100.mil evra zbog cega im je upravo i struja isecena,kluba koji titulu video nije 6-7 punih godina a LS igrao nije vise od 20 punih godina,kluba koji u nasoj ligi nikoga zivog da pobedi ne moze na posteno bez sudija i kradenih 2-3 penala po jednom mecu,kluba koji u Evropi drzi najvece negativne rekorde u istoriji fudbala i cim promoli nos u Evropu popije odmah 5ardu ili 6tardu ko od ove decurlije iz Danske..itd itd ko bi pa normalan hteo da bude navijac takvog kluba koji uskoro ide na dobos zbog najveceg duga od preko 100 mil evra!
Č

Čekaj

pre 7 meseci

Nisam u toku, niti sam gledao utakmicu, al taj igrac igrao u startnih 11,pa videli da nije u protokol, ili je usao kao zamena?
K

KCZ

pre 7 meseci

usao je kao zamena
f

fusbaler

pre 7 meseci

kao zamena
N

NN3

pre 7 meseci

Bio na klupi, pa ušao na početku drugog. Samim sedenjem na klupi u prvom poluvremenu, a nije u protokolu, prekršena su pravila. Nakon ulaska na teren jasno je bilo odmah da će biti 0:3.
K

Kakbfkfk

pre 7 meseci

Usao sa klupe u pocetku drugog
d

dexa24

pre 7 meseci

Ušao je na poluvremenu...
г

гост 1312

pre 7 meseci

Лакше ти је да уђеш у коментаре и чекаш да ти неко одговори него да прочиташ текст? Какви сте ви ментоли!
G

Gost 94

pre 7 meseci

A ne znaš ni da čitaš vest? Kapiten je ušao kao zamena nije bio u zapisniku.
Č

Čekaj

pre 7 meseci

Hvala ljudi na informaciji.
p

pen

pre 7 meseci

Sta se sve radi da Natho bude najbolji strelac u Ligi, cuj brisu golove olianki i ivanicu, sramota...
M

Ma ajde

pre 7 meseci

Šta se radi da bi Zvezda imala sigurnu pobedu. Ovo je namerno učinjeno jer se nije znalo kako će se završiti. Ima Zvezda svoje ljude u svakom klubu koji se aktiviraju kad je njoj to potrebno.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

@ma ajde To što ste vi navikli tako ne znači da drugi to rade.
E

Evropa je merilo

pre 7 meseci

U NASOJ LIGI SAMO UZ POMOC NEPOSTOJECIH PENALA MOGU DO POBEDE,ALI ZATO CIM PRIVIRE U EVROPU ODMAH 6 KOMADA OD DANSKE DECE!
g

gost.....

pre 7 meseci

Sta vi nesto radite u Evropi? Koji oenal je nepostojeci? Mizda vas sa Pazarom? Merili je botino ova jadna drzava i vas navijac sto vam sipa novac do besvesti a opet ste ensposobni da pomerite.. ....inace za svaki slucaj napravilj propust koii se radi jedjom u 50 godina, za svaki slucaj xaxax sekto crvena
M

Milan Bre Bre

pre 7 meseci

Jedan Radnički iz Kragujevca vam dao 3 komada. Nikad jača Zvezda. Odlaže meč sa TSC-om iako se se TSC nije složio sa tim. Krivo vam što je Partizan ispred, pa jel vam Partizan punio mreže?
G

Gost2211

pre 7 meseci

Zar imaš obraza da nekome prebacujes za rezultat kada od fenjerasa nase lige primite 3 komada a mogli su jos 2 da vam daju?
T

Ta

pre 7 meseci

Danska deca, i danas izgubila. Znači samo ove sa balkana pune. Strašno.
S

Stameni

pre 7 meseci

Pa ta Danska deca bi i vas razvalila vi izgubite od Vozdovac i Cukarickog a Nordsijeland moze da ih zajedno tuce.
@

@stameni

pre 7 meseci

Mladi momci bi tim danima petardu lagano dali, a siti da i ne spominjem. Mi smo od Sitija i Bojsa primili 5 golova, a vi od dečurlije 5.Pametnome dosta.
Z

Zvvc

pre 7 meseci

U normalnom klubu/ligi bi za ovakav propust neko morao da dobije otkaz, ali ovde nece biti nista. Da je kojim slucajem RKG pobedio ili igrao nereseno, zanima me kakva bi onda bila reakcija navijaca trenera i igraca Radnickog na ovog pojedinca koji je ovakvu glupost napravio. Nadrealno, ali moze mu se...

gemathegreat

pre 7 meseci

Ma da bre, streljali bi ga.
B

Banence

pre 7 meseci

MI ZA RAZLIKU OD JSD ZLA POBEDJUJEMO POSTENO A NE UZ POMOC JSD SUDIJA I BESKONACNIH PENALA!
M

Ma ajde

pre 7 meseci

Šta se radi da bi Zvezda imala sigurnu pobedu. Ovo je namerno učinjeno jer se nije znalo kako će se završiti. Ima Zvezda svoje ljude u svakom klubu koji se aktiviraju kad je njoj to potrebno.
N

Nezvani Gost

pre 7 meseci

Prosto je neverovatno koliko morona navija za zvezdu. Pa vama kolektivni IQ ne prelazi 50. Cast izuzecima ali oni su u ogromnoj manjini. Ovo su zvanicni podaci, ovo nije propaganda terzicevih medija: Nije prvi put da Međunarodni centar za sportsku statistiku CIES pravi ovakvu listu. Švajcarci su sada obračunali period od leta 2018. godine do danas. Crvena zvezda je i dalje prva od klubova iz 31 lige po broju dosuđenih penala, mada za razliku od 2020. godine nešto ređe joj se sviraju najstrože kazne. Da napomenem kad smo vec kod penala da u derbijima za Partizan nije sviran penal 22 godine i 8 meseci, da budem precizan od 18. maja 1995. do 13. decembra 2017. U medjuvremenu odigrano je 56 derbija. Ajde sad sekundarci, navalite sa minusima posto vi ne priznajete cinjenice, nego verujete u bajke koje vam serviraju "dr" terzic i ogromna vecina medija u Srbiji.
D

Da, da

pre 7 meseci

Koja farsa, kada ti neko ko je 3 godine za redom prvi u Evropi po dosudjenim penalima, prica drugima o penalima😂😂😂😂😂😂
g

gostiksoks

pre 7 meseci

Vidi se bas ste posteni,za svaki slucaj kao usao igrac koji nije prijavljen za utakmicu,i u slucaju da ne pobede crveni odmah ide sluzbeni rezultat,providni ste!!!
O

Ono

pre 7 meseci

Kad ti grobar priča o koeficijentu inteligencije, onda znate da smo dotakli dno dna. Inače su poznati po tome, naučili od Žeksa i kompanije.
@

@ono

pre 7 meseci

Covek napisao cinjenice koje vi pokusavate da negirate. To ti upravo govori koji vam je kolektivni koeficijent inteligencije. Samo to je tebi tesko da shvatis iz gore navedenog razloga.

Bojank91

pre 7 meseci

na nosilima igrača Radničkog iznose sa terena dve osobe srednjih godina (dakle svako po 40-45kg tereta). Ovaj propust ne treba da čudi jer se dešava i u jačim ligama, a svakako bi posle utakmice isto bilo i da nisu sa Zvezdine klupe reagovali

Goran Milojevic

pre 7 meseci

Ма хајте молим вас па неки су играли са играчима без лекарског па ником ништа
T

Tuga čemer jad

pre 7 meseci

Katanac na srpski fudbal. Ionako nikada ništa nećemo osvojiti ni u LŠ ni LE ni LK. Preusmeriti pare umesto na Bahare, Kange, Krasoe, Saldanje na pametnije stvari
O

Odlazi Terzicu

pre 7 meseci

Ovo je duplo gore nego sa crnim Brnabom prosle godine, ako ne ode ovo zlo sa klupe i Terzic boricemo se za opstanak !
O

Odlazi zeljko

pre 7 meseci

Gubimo od tamo nekih Studenata filijale Buducnosti,pa zatim prsnemo 30 rwzluke od Plastike makabija,dokle vise,Odlazi zeljko!
W

WhoAmI

pre 7 meseci

Samo Partizanu kad je igrao Vlahovic a nije smeo nista nije bilo
g

gost8082

pre 7 meseci

Sklanjaj Bahara Terzicu kajaces se ,sklanjaj dok je vreme .
O

Ognjen Drinski

pre 7 meseci

Terziću, odmah sklanjaj sebe.
f

fljubic

pre 7 meseci

Шта се дешава са тикетима?
B

BokiUSA

pre 7 meseci

Nema potrebe da se registruje sa 3 0... igrac je izasao sa terena odmah posle pola minuta. Nije uticao na rezultat Ako je napravljen propust zasto se igralo drugo poluvreme? Nista ne menja pobedu zvezde ali steta je brisati golove igracims koji su igrali utakmicu. To vazi za obe strane. Radnicki kazniti drugim resenjima
R

Raša77

pre 7 meseci

Pravila su jasna...
N

NN3

pre 7 meseci

Pravila su pravila. Službeni 0:3 i da se nauče pameti. Ne znaš zapisnik da sastaviš.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Naravno da ima. Ne može da se bira kad se primenjuju pravila već moraju uvek.
d

d. g.

pre 7 meseci

Takvi propusti se ne dešavaju ni u seoskom klubu. Čovek nije u protokol upisao kapitena! Ma sitnica.

Partizanovac_ceo_zivot

pre 7 meseci

Kako god, dobili ste 3 komada od radnickog
z

zaks

pre 7 meseci

Vi 5 od Nordsjelanda.
Ч

Чокот

pre 7 meseci

Ако ти је то нека утеха...
H

Haahahahaha

pre 7 meseci

Hahaha cirkus liga
V

Voša NS

pre 7 meseci

Slučajnost
Z

Zaim

pre 7 meseci

Kakav amaterizam,strasno.Zvezda nece nista traziti to je sigurno.
J

Junker

pre 7 meseci

Za sve ljubitelje teorija zavere. Ovo se desava, da, stvarno je nelogicno da se desi, ali desava se. Real Madrid je izbacen iz Kupa Kralja jer su onog Rusa ludog imali u timu iako nije bio u protokolu. Ako moze Real da pogresi ili jos X timova, mogu i ovi iz Radnickog gde verovatno kasne 3 plate coveku zaduzenom za taj deo posla.
G

GostGG3+

pre 7 meseci

Dajes primer Reala, kao da je njihova struktura postenija?
N

NN3

pre 7 meseci

I na Seltik - Legija u Evropi 2014, kvalifikacije za LŠ, kad je Legija dobila Seltik u dvomeču 6:1, ali je Seltik drugi meč dobio službenim 3:0 zbog propusta Legije i na kraju zbog gola u gostima prošao dalje (1:4, 3:0)
M

Maxxxx

pre 7 meseci

Sjajnooooo!! Presli su igricu!
j

jost

pre 7 meseci

Sta se desava sa tiketima
s

sluzbeno

pre 7 meseci

Kvota 1
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Zabole nas.
S

Srxx

pre 7 meseci

Smehotres. Kda se videlo da ce tesko ici, idemo zaobilaznim putem. Sramota.
G

Gennaro

pre 7 meseci

Sto dopustate komentare ovakvih balvana koji nisu pogledali utakmicu u zivout kao sto ni ovu nisu

gemathegreat

pre 7 meseci

Šta će ići teško nesretniče ??? Majko mila ko sve krade kiseonik.
D

Dario1104

pre 7 meseci

Daj brate ne smaraj, koje ti probleme imaš u glavi. Ovi nas ubili i izudarali prvo poluvreme boreći se protiv nas, dok vasi protivnici posmatraju i trckaraju pored, u na kraju ti verovatno koj nisi ni pogledao utakmicu dodjes ovde i lupas gluposti, a ovi iz mocarta još puštaju te gluposti da čitaju isto oni koji nisu gledali i njima se širi mašta. A naša mašta može svašta. Utakmica je bila top ! Prava prvenstvena, jedino je onaj teren za kriminalnu istragu !
D

Delije Knin

pre 7 meseci

Banana liga
1

156

pre 7 meseci

Hahhaa sto se onda uopste i igralo
g

gogooo

pre 7 meseci

Trener Radničkog je najgori trener u historiji Sarajeva i najveca ubleha koja je radila u Premijer ligi BiH, tako da nemojte se čuditi.
C

Chelsea1234

pre 7 meseci

Pa nije on za to zaduzen?
v

vlada311

pre 7 meseci

koje ti gluposti pricas
M

Mile led

pre 7 meseci

HAHAHAHA živeo Srpski Bajern
m

mareub

pre 7 meseci

jel vazi moj tiket igro sam 7+
I

Igi33

pre 7 meseci

Mozes ga baciti