(©Starsport)
(©Starsport)

Veliki propust Radničkog, Zvezdi pobeda u Kragujevcu službenim rezultatom – 3:0

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.10.23. | 17:17

Za domaće ušao u igru fudbaler kojeg nije bilo u protokolu

Moglo je na kraju da se zakuva, kada je Radnički u sudijskoj nadoknadi smanjio na 4:3, ali čak i da je došao do izjednačenja – ne bi mu vredelo.

Utakmica Radnički 1923 – Crvena zvezda će gotovo sigurno biti registrovana službenim rezultatom 3:0 u korist Beograđana zbog velikog propusta koji su napravili Kragujevčani.

Izabrane vesti

Trener Radničkog Feđa Dudić je u 49. minutu utakmice poslao u igru Miloša Vidovića, fudbalera koji je inače kapiten ekipe, a kojeg nije bilo u protokolu!? Negde je neko napravio težak propust u klubu sa Čika Dače, zaboravio je da iskusnog vezistu upiše u zapisnik i samim tim on nije imao pravo nastupa.

To Kragujevčani ne bi ni primetili da nije usledila reakcija sa klupe Crvene zvezde. Vidović je na terenu proveo manje od 30 sekundi, onda je napustio teren, a umesto Radovanovića, kojeg je Vidović trebalo da zameni, ušao je Tomović.

Da se greška desila priznao je posle meča i trener Radničkog Dudić:

"Videli ste i tu situaciju na poluvremenu, napravio sam izmenu, momak nije bio u zapisniku. Sve što je moglo kontra da se desi se desilo. Mislim da je tu napravio grešku čovek koji je zadužen za to. Nije uneo igrača koji je trebalo da uđe, posle ulazi drugi, potom se povređuje novi igrač..."


To ne menja ništa, prekršen je član 61 pravilnika o takmičenju i Zajednica Superlige će, najverovatnije, po službenoj dužnosti, čak i ako to Crvena zvezda ne bude tražila, registrovati meč rezultatom 3:0 za crveno-bele.

Jedini peh za šampiona je što će u tom slučaju biti obrisani golovi Olajinke i Ivanića (po dva).


tagovi

FK Crvena zvezdaMiloš VidovićRadnički KragujevacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara