Komentari na vest

Veliki Realov projekat: Vinisijus 2028! Plata skače na 10.000.000 evra, otkup na milijardu

Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Koliko je ovaj sport nazadovao, kad je jedan ovakav lik na toliko visokom nivou i ceni. Ništa protiv Vinija, ali on svetlosnim godinama kaska za Brazilcima legendama iz prošlosti. Nekad je bilo Brazilaca u svim vrhunskim svetskim ekipama. Sad se mnogi teturaju po Rusiji/Ukrajini, Kini, a od ovih u ligama petice ima puno polovnjaka tipa Žoelingtona, Rišarlisona, Rafinje, Antonija, itd...ako ćemo pošteno Brazil nikad nije bio gori. Ne ložim se da ih pobedjujemo u Kataru, ali ih se definitivno nebi trebalo plašiti.
G

Gost RS

pre gotovo 2 godine

Ako dođe Mbape ko će njih dvojicu hvatati po terenu? Pametno radi Real već ima nekoliko strašnih mladih igrača,da imaju odbranu kao nekad bez drame bi došli do finala LŠ a ne ovako gusto.
G

Gost99

pre gotovo 2 godine

Jedini problem bi mogao biti sto Mbappe i Vinisijus igraju istu poziciju tj levo krilo.Nece sigurno Mbappe igrati spica pored Benzeme.Jedan od njih ce morati na desno krilo

shomiNBGD

pre gotovo 2 godine

@Gost99 meni je zalije Rodriga jer ce on najvise da ispasta, a veci je potencijal od Vinisijusa (stabilniji u glavi kilometrima)

Pule

pre gotovo 2 godine

Imaju brdo mladih i talntovanih igraca al ako Anceloti ode nakon ove sezone treba dovesti nemog trenera ko ce opet da uigrava te igrace ,Vinisiusa je on uigrao ako ode posle ove sezone tesko da mogu naci nekog trenera koji moze nastaviti ko anceloti al da imaju dobru ekipu za buducnost imaju
E

Erko

pre gotovo 2 godine

Što bi Ancelotti išao? Uzeo Super Cup, uzeo Ligu u finalu Lš stigao a velike su šanse i to da uzme. I kao da ide posle toga? Nema šanse.

Pule

pre gotovo 2 godine

On je izjavio ako uzme ligu sampiona da ce otici u penziju
E

Erko

pre gotovo 2 godine

Rekao je posle Real Madrida možda ode u penziju. Ali ako Real Madridu budem trebao ostaću i 10 godina ako treba. Tako je rekao a ne ako uzme Lš ide u penziju.