Veliko obećanje Vošinog predsednika: Dovodimo reprezentativce okolnih zemalja

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.12.23. | 19:48

“Naš novi trener Božidar Bandović ima nemački pristup fudbalu”, poručio Dragoljub Zbiljić

Rukometaši i odbojkaši iz Novog Sada dominiraju u srpskim okvirima, ali veliki kamen u cipeli ljudima iz srpsker Atine predstavljaju dugogodišnji rezultati fudbalske sekcije. Pokaže Voša nekada naznake ozbiljnosti, skine i po neki veliki skalp, ali već dugo ne može da se približi vrhu Mozzart Bet Superlige.

Nisu samo problem Crvena zvezda i Partizan, već TSC, koji je uzeo epitet trećeg kluba u zemlji, te Čukarički. Međutum, Dragoljub Zbiljić uverava da nema razloga za nervozu, odnosno da će se Vojvodina, sa novim trenerom Božidarom Bandovićem, pobiti oko mesta za Evropu.

Izabrane vesti

I najavljuje veliki posao u zimskom prelaznom roku.

“Pregovaramo sa reprezentativcima okolnih zemalja, u pitanju su sve ozbiljni igrači. Po našim shvatanjima to su veoma dobri fudbaleri i velika imena“, rekao je Zbiljić tokom gostovanja na RT Vojvodina, odnosno u Emisiji aktuelno.

Pod komandom Ranka Popovića Vojvođani su se u jednom trenutku stigli i do četvrte pozicije, ali nisu istrajali na tom talasu uspeha.

Mi smo u ovom trenutku na bod od četvrtog mesta i na devet od trećeg. Verujemo u naše igrače i struku. Ovom timu su falila još letos dva ili tri igrača. Žrtvovali smo taj prelazni rok da bismo stabilizovali finansijsku situaciju. Sad idemo na ta pojačanja. U zimskom prelaznom roku dovešćemo od dva do pet novih pojačanja i bićemo mnogo jači na proleće“.

Ponovio je Zbiljić sa kakvim se sve problemima suočava rukovodstvo Stare Dame.

„Morali smo prvo da saniramo dugove iz prošlosti i da smirimo probleme i pritisak što se tiče novca. Zbog toga smo morali da prodamo najbolje igrače da bismo napunili budžet. Od ovog prelaznog roka mi krećemo sa dovođenjem ozbiljnih pojačanja. Pravimo ekipu za projekat koji nazivamo “Vojvodina šampion Srbije 2025/26”. Mi ovu godinu završavamo sa više od četiri miliona evra u plusu, to Vojvodina nije doživela poslednjih 30 godina. Ne dugujemo nikome ništa, državi, igračima, dobavljačima. Ovo je bilo potrebno da uradimo kako bismo u budućnosti napravili sjajne sportske rezultate“.

Veruje Zbiljić i u novog trenera Božidara Bandovića.

„Novi trener ima nemački pristup shvatanju fudbala. Mnogo priča na terenu, a manlo van njega. Rezultat će sa njim da dođe na svoje. Božidar Bandović bio je moj predlog, kao i sportskog direktora. Njega pratimo duži period jer je ponuda iz Japana za Ranka stigla pre više od mesec dana. Stiglo nam je i obeštećenje za Popovića što se isto nije dogodilo u našem klubu više od 30 godina jer su treneri obično bili smenjivani zbog loših rezultata“.


 


 


tagovi

Dragoljub Zbiljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara