Veljko Simić otišao u Omoniju

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.07.23. | 20:40

Ugovor na dve plus jednu godinu

Želeo ga je Čukarički, dobila ga je Omonija iz Nikozije. Doskorašnji krilni fudbaler Vojvodine Veljko Simić ozvaničo je saradnju sa jednim od najpoznatijih klubova na Kipru, preneli su svi tamošnji mediji.

Posao je praktično završen, s obzirom da se Veljko Simić obavezao na dvogodišnju saradnju Omoniju, uz mogućnost da ugovor bude produžen na još 12 meseci. Posle isteka ugovora sa Vojvodinom, Veljko Simić je bio velika želja sportskog direktora Čukaričkog Vladimira Matijaševića.

Izabrane vesti

Međutim, Simić se odlučio da posle skoro deset godina ponovo napusti Srbiju i potpiše ugovor sa osvajačem kiparskog Kupa. Pre Vojvodine za koju je na 99 mečeva postigao 23 gola i podelio deset asistencija, Veljko Simić je bio član Crvene zvezde. Sa crveno-belima je osvojio tri šampionske titule, i učestvovao u mečevima Lige šampiona pod komandom Vladana Milojevića.

On je kao omladinac napustio Crvenu zvezdu i odlučio se da karijeru nastavi u Bazelu. Put ga je potom vodio u Domžale, Kjaso, Vintertur, ali je karijeru rehabilitovao tek u Zemunu.


tagovi

veljko simić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara