Levandovski i Veljković (©Reuters)
Levandovski i Veljković (©Reuters)

Veljković je Verderova talija: Sa njim u prvih 11 zeleni ne gube

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.01.21. | 15:53

Tako je bilo na sedam mečeva ove sezone

Kada navijači Verdera vide ove sezone da je Miloš Veljković u startnoj postavi, ozari im se lice.

Srpski reprezentativac je prava talija zelenima, jer statistika pokazuje da kada je god bio u startnoj postavi Verdera, tim nije izgubio! Bilo je šest takvih mečeva u Bundesligi od početka takmičarske godine i jedan u Kupu.

Izabrane vesti

Možda bi ih bilo i više da Veljković nije povredio primicač u novembru pa je četiri utakmice preskočio, a na dve je ušao s klupe.

U poslednjem kolu Verder je kao autsajder došao u goste Leverkuzenu, ali je Miloš bio u prvoj postavi i meč je završen nerešeno – 1:1.

Kad god je spreman i zdrav, Veljković će biti u prvoj postavi“, rekao je posle utakmice trener Verdera Florijan Kohfelt.

A, mečeva će biti i na proleće, jer Miloš ne planira da ide iz kluba. Ugovor ga veže za zelene do juna 2022. i njemu se ne žuri da pre toga napusti Bremen.

Čvrsto verujem da ću i na proleće biti u Verderu. Šta će biti na leto, to ne mogu da znam. Meni je najvažnije da igram, a tako je otkako sam došao u ovaj klub kada sam imao 20 godina“, rekao je Veljković za Kiker.

Milošev povratak u tim ohrabrio je ekipu, koja je ponovo u donjem delu tabele i muči se sa rezultatima. Nakon 15. kola ekipa iz Bremena je na 13. mestu sa 15 osvojenih bodova, a ima samo jednu pobedu u pet poslednjih rundi.


tagovi

Verder BremenMiloš VeljkovićBundesliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara