Mikael Kjuzans (Reuters)
Mikael Kjuzans (Reuters)

Venecija za 4.000.000 evra krade Marku Nikoliću veliko pojačanje iz Bajerna

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.12.21. | 04:58

Mikael Kjuzans će karijeru ipak nastaviti u Ligama petice, odnosno u Seriji A

Ugledni ruski mediji su u sredu najavili januarski dolazak Marka Nikolića na klupu CSKA. Kao prvo pojačanje srpskog trenera u Moskvi (ukoliko se njegov dolazak zaista obistini) bio je viđen Mikael Kjuizans, centralni vezista koji se u dresu minhenskog Bajerna nije naigrao fudbala. Međutim, ako je verovati transfer ekspertu Fabriciju Romanu, talentovani Francuz neće out ruske prestonice. Italijanski novinar javlja da je Venecija na korak od kompletiranja transfera vrednog 4.000.000 evra u koji će biti uključeni i bonusi.

Isprva su Bild i Sky javili da bi obeštećenje trebalo da bude oko 10.000.000 evra, 2.000.000 više od sume koju su Bavarci izdvojili 2019. godine kada su ga kupili od Borusije Menhengladbah. Ipak, nemački gigant je pristao na, ne računajući bonuse, znatno manju cifru za fudbalera koji je prošle sezone igrao na pozajmici u Marselju.

Izabrane vesti

Admministrativni detalji trebalo bi da budu regulisani u narednih par dana, nakon čega će uslediti zvanična promocija. Dakle, Kjuzans neće prvi put u karijeri napustiti Lige petice. Nastupao je Kjuzans i za sve mlađe selekcije Francuske, ali još uvek mu je nedosanjani san nastup za prvi tim Trikolora.

Klub iz grada na vodi na poziciji u srcu veznog reda ima čak pet fudbalera, plus još trojicu defanzivnih vezista. Letos je upravo na to mesto stigao dvojac iz MLS-a u vidu talentovanog Đanluke Busija i Tanera Tesmana. Odlučila je Venecija da gomila veziste i da kvari posao Armejcima.


tagovi

Marko NikolićMikael Kjuizans

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara