(©Reuters)
(©Reuters)

Verati otvorio dušu: Mogli smo mnogo više, ubio nas je poraz od Reala

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.05.22. | 06:02

„Možemo da budemo mnogo bolji tim“, smatra Italijan

Titule prvaka Francuske više ne zadovoljavaju navijače Pari Sen Žermena. Sa timom kakav Sveci imaju, bio bi istinski skandal da nisu šampiona.

Rana zvana trofej Lige šampiona je i dalje prisutna. Letnji prelazni rok je bio najuzbudljiviji u istoriji kluba dolascima Mesija, Ramosa, Donarume, Vajnalduma... Ali uzalud. Real je uspeo da „izvara“ Parižane, izbaci ih iz elitnog kupa i da unese nemir u tabor Svetaca.

Izabrane vesti

Vezista PSŽ-a Marko Verati priznao je da je svima teško palo ispadanje od Reala.

Dobro smo se borili sa Realom 150 minuta. Osvojili smo posle toga domaću titulu, to je dobra stvar i mislim da nam je malo nedostajalo za više. Svako mora da pođe od sebe, da može na kraju da kaže: 'Ok, nemam za čim da žalim, dao sam sve od sebe, oni su bolji'. A nama je ostalo da imamo za čim da žalimo. Liga šampiona je bila naš san. Poraz od Reala nas je ubio. I nas igrače i navijače“, pričao je Verati za Amazon.

Otkrio je Italijan šta ga nervira posle svega.

Mislim da su to utakmice u kojima morate da se zabavite. Da budete čisti u glavi. Da ne osećate poseban pritisak. Kada si čist u glavi, onda možeš da uživaš. To je ono što me frustrira. Došli smo blizu kraja sezone, a redovno sa terena odlazimo nervozni. To nije nešto što želiš da ti se dešava na kraju sezone, pogotovo kada si već postao prvak države“.

Priznaje Verati, PSŽ je morao i mogao bolje.

„Iskreno smatram da smo mogli dosta bolje sa timom koji sada imamo. Dobili smo mnogo utakmica, pokazali smo da imamo karakter, ali mislim da smo kao tim morali više da uradimo. Tačno je da je ekipa mnogo promenjena tokom leta, da imamo dosta novih igrača. To nije alibi, ni izgovor, nego istina. Teško je stvoriti jedinstvenu veliku grupu kada mnogo menjate. Zato bi trebalo da sačuvamo sve dobro što smo stvorili ove sezone i dodati neki novi kamenčić koji će nas dodatno podići. Možemo bolje“, podvukao je Verati. 


tagovi

Pari Sen ŽermenMarko Verati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara