Vest Hem jako napao En Nesirija, Sevilja odbila prvu ponudu

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.01.21. | 09:51

Marokanac na ceni

Vest Hem traga za novim napadačem. Raspituje se i nudi na sve strane. U konkurenciji je najmanje desetak imena, međutim ozbiljni pregovori u toku su samo sa jednim klubom i jednim igračem, tvrdi Dejvid Ornštajn sa portala The Athletic.

U pitanju je 23-godišnji Marokanac Jusef en Nesiri iz Sevilje koji blista ove sezone. Momak je postigao osam golova na 17 utakmica Primere, odnosno četiri pogotka na prvih šest utakmica u Ligi šampiona. Respektabilne brojke koje su učinile da mnogi klubovi zabace udicu ka En Nesiriju.

Izabrane vesti

Prodajom Sebastijana Alea u Ajaks Vest Hem mora užurbano da traži zamenu i otuda ne čudi što je na adresu Sevilje već otišla prva zvanična ponuda. Ona je doduše odbijena, ali kako tvrdi Ornštajn pregovori su u toku i nikoga ne treba da iznenadi ukoliko do dogovora dođe do kraja meseca.

Čekićari su u prvi mah ponudili 25.000.000 u cugu i još 5.000.000 kroz bonuse. Sevilja je En Nesirija prošlog januara platila Leganesu 20.000.000 za ovog napadača i želi makar da duplira tu sumu.

Podsetimo, Vest Hem već nedeljama prati i Alasana Pleu iz Menhengladbaha, međutim Borusija je jasno stavila do znanja svim interesentima da ove zime nikoga neće prodati. Jeftinija i verovatno poslednja opcija Dejvida Mojesa biće Džošua King iz Bornmuta.


tagovi

Zimski prelazni rok 2021Jusef En-Nesiri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara