Vidić je Junajtedov adut pri kupovini Megvajera

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.07.19. | 11:48

A Lester bi dobijen novac mogao da potroši na vezistu Marselja Morgana Sansona

Napada Mančester Junajted Harija Megvajera ovoga leta iz sve snage, želi konačno da dovede dobrog štopera, a udela u svemu bi mogao da ima i Nemanja Vidić. Kako piše Skaj Sports, Megvajer bi bio počastvovan da isprati stope svojih heroja Nemanje Vidića i Rija Ferdinanda i zaigra za Mančester.

Skaj kaže da je defanzivac reprezentacije Engleske frustiran Lesterovim stavom u ovom momentu.

Izabrane vesti

Junajted je raspoložen da dovede štopera u ovom prelaznom roku, a Megvajer je jedna od mogućih opcija. Svakako da mu šanse rastu posle odlaska Matijsa de Lihta u Juventus jer je Holanđanin bio jedna od želja Mančestera. Jedini problem može da bude previsoka cena koju Lester postavlja i to verovatno i frustira Megvajera.

Engleski mediji su prethodnih dana pisali da će Mančester Junajted platiti 60.000.000 funti fiksno (67.000.000 evra) i još 20.000.000 funti (22.000.000 evra) kroz bonuse za Megvajera.

Junajted je i prošlog leta želeo Megvajera, ali je Lester cenom od 100.000.000 funti rastreao sve zainteresovane kupce, a Megvajera je smirio novim ugovorom i drastičnim povećanjem plate. Međutim, „mir je kupljen“ samo na godinu dana...

A, Lester već ima ideju i kako bi potrošio deo dobijenog novca. Kako pišu francuski mediji, želja Lisica je Morgan Sanson, fudbaler Olimpika iz Marselja. Ekip piše da postoji interesovanje, a da su Lesterovi konkurenti Everton i Vest Hem.

Marselj traži 35.000.000 evra i to je cifra koji bi mogla da malo ohladi klubove koji su zainteresovani za igrača. Prednost Sansona je što može da igra na različitim pozicijama na terenu. Kupovina će biti jer je Brendan Rodžers najavio da želi da pojača tim do kraja prelaznog roka.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara