Milutin Vidosavljević (©ucdlevante)
Milutin Vidosavljević (©ucdlevante)

Vidosavljević u Primeri, Čuka ga pozajmila Levanteu

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.07.21. | 14:20

Sa opcijom otkupa na kraju sezone

Još jedam talenat sa Banovog brda se otisnuo preko granice. I još jednom je Čukarički poslao fudbalera u jednu od najjačih liga Evrope.

Mladi Milutin Vidosavljević (20) igraće naredne sezone u španskoj Primeri u dresu Levantea. Prema dogovoru dva kluba, krilni napadač Čukaričkog će ovu sezonu odraditi kao pozajmljen fudbaler, a na kraju sezone imaće Španci opciju da ga otkupe, ako budu zadovoljni njegovim igrama, napretkom...

Izabrane vesti

Vidosavljević je dete Čukaričkog, a iako ima samo 20 godina ljubiteljima fudbala u Srbiji su poznati njegovi kvaliteti, jer je tri sezone deo prvog tima Brđana. Odigrao je do sada 72 utakmice za belo-crne, postigao deset golova, dok je pet asistirao.

Neće biti Vidosavljević jedini srpski fudbaler u klubu iz Valensije, dočekaće ga Nemanja Radoja, nekadašnji igrač Vojvodine, koji je godinama u Primeri, ranije je bio član Selte.

A, tokom istorije, deo Levantea su bili i Dragiša Binić, Aleksandar Kocić, jednu sezonu je Saša Lukić proveo na pozajmici...

Nije igrao Vidosavljević za Čukarički ove sezone, propustio je i oba meča u kvalifikacijama za Ligu Konferencije protiv Sumgaita.


tagovi

Milutin VidosavljevićLevanteČukaričkiPrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara