@juventusfc
@juventusfc

Vijeri oštar: Alegri više nema izgovore, da vidimo da li je spreman da vodi ovaj tim

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.01.22. | 12:08

"Igrač je izabrao jedan od najvažnijih timova na planeti. Sada Alegri mora da natera Juventus da igra. Dosta toga dosad sa prikazanom igrom nije bilo prihvatljivo", smatra Bobo

Legendarni Bobo Vijeri uvek je bio direktan u svojim izlaganjima, a takav je bio i nakon ozvaničenog transfera Dušana Vlahovića. Nekadašnji špic Juventusa, Intera, Lacija, Milana, ali i Fjorentine, smatra da Masimilijano Alegri nakon dolaska srpskog centarfora više nema izgovore za rezultate i igru svog tima.

Vlahović je potpisao ugovor na četiri i po godine, a kompletan iznos koji Juventus treba da plati za obešrećenje na kraju bi mogao da prebaci cifru od preko 90.000.000 evra, sa sve bonusima. Srpski golgetert bi trebalo da debituje već protiv Verone u narednom kolu Serije A, u meču koji je na programu 6. februara.

Izabrane vesti

"Igrač je izabrao jedan od najvažnijih timova na planeti. Sada Alegri mora da natera Juventus da igra. Dosta toga dosad sa prikazanom igrom nije bilo prihvatljivo", smatra Vijeri.

Temperamentni Vijeri stao je u odbranu Andree Anjelija, koji je prema njegovom mišljenju uradio sve što je bilo u njegovoj moći u poslednjih nekoliko prelaznih rokova.

"Ljudi često kritikuju Anjelija, ali pre dve godine je doveo najboljeg defanzivca na svetu De Lihta, prošle godine je doveo Kjezu, a sada je doveo Vlahovića. Ovo su veoma kvalitetni mladi igrači koji su spremni da iugraju. Juventus mora da igra, pobeđuje i bude ubedljiv. Tačka. Morata je sjajan, to mogu da vam kažem. U stvari, ko ga želi? Ćavijeva Barselona".

Stara dama se u ovom trenutku nalazi na petom mestu Serije A, sa 11 bodova manje od vodećeg Intera, sedam manje od Napolija i Milana, odnosno bod zaostatka za četvrtoplasiranom Atalantom. Očekuje se da gigant iz Torina tek sad krene da igra ubedljivo.

"Sad ćemo videti da li je Alegri spreman da trenira ovaj tim. Juventus nestrpljivo čeka već dve-tri godine da se bori za 'skudeto'. Dosta je bilo izgovora", oštar je bio Vijeri.

KASANO: POGREŠAN KORAK, VLAHOVIĆ JE TREBALO DA IDE U ARSENAL, TOTENEM ILI SEVILJU

Sa druge strane, Antionio Kasano ima potpuno drugačije mišljenje po pitanju dolaska srpskog napadača.

"Anjheli je napravio senzacionalan potez koji niko nije očekivao, ali sam siguran da Alegri neće promeniti način na koji igra. Igraće potpuno isto. Po mom mišljennu, ovo je strašno pogrešno. Za tip igrača kakav jeste bio mu je potreban sredni iskorak, na primer među timove kao što su Arsenal, Totenhem ili Sevilja. Vlahović može da postane snažan igrač, ali ovo je rizičan korak jer mora da pokaže više nego u Fjorentini. Imaće poteškoća, takođe zbog činjenice da Juventus igra loše. Osim toga, ne vidim da se dobro slaže sa Juventusovom, sredinom. To je moje mišljenje, rizična investicija za Juventus i igrača", rekao je Kasano.


tagovi

Kristijan Vijeri

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara