(©Reuters)
(©Reuters)

Vijeri: Vlahović bi u Interu dao 25 golova

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.04.23. | 18:16

Nerazuri stvaraju mnogo više šansi od Juventusa

Velikan je bio Kristijan Vijeri, gol mašina u svim klubovima u kojima je igrao, tako da valja verovati njegovim ocenama kada su današnji napadači u pitanju.

Nekadašnji špic Juventusa, Intera, Atletika, Lacija, Milana, pričao je za BoboTV o napadačima crno-plavih iz Milana i tom prilikom se dotakao Dušana Vlahovića.

Izabrane vesti

„Činjenica je da Lukaku nije smiren pred golom. Pričam kao nekadašnji napadač: kada bi Ventola promašivao šanse nedeljom, govorio sam mu da ode da trenira dodatno pola sata svakog dana. I ja sam promašivao, ali mi je bilo najbitnije da sam u tom trenutku uradio najbolje što sam mogao. Poludeo bih ako bih napravio neku budalaštinu“, pričao je Vijeri.

On je dodao da je, kao i svaki napadač, više golova promašio nego što je dao.

„Ali, važno je raditi, raditi i raditi. To je jedini način da se popravi situacija. Za Lukakua je važno da ulazi u šanse. Tragedija bi bila da, recimo, ne uđe u priliku za gol na deset utakmica. Inter stvara dosta prilika tako da bi, recimo, Dušan Vlahović bi dao 25 golova da igra sada u milanskom klubu“.

Veruje Vijeri da će se i Lukaku vratiti na nekadašnji nivo.

Lukaku je bio razarač kada je Konte bio trener. Kada bi se ponovo našao s njim negde, sledeće sezone bi postigao 25-30 golova, jer je on trener koji zna da izvuče najbolje iz njega“, ocenio je Kristijan Vijeri.


tagovi

Dušan VlahovićKristijan VijeriRomelu LukakuJuventusInter

Obaveštavaj me

Juventus
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara