Vilijan (AFP)
Vilijan (AFP)

Vilijan ima pet ponuda na stolu, odluku donosi posle finala FA kupa

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.07.20. | 13:43

Potvrdio agent brazilskog krila

Vilijanova sudbina na Stamford Bridžu i dalje nije poznata. Već mesecima unazad, produžetak saradnje Brazilca sa Plavcima je bio jedna od glavnih tema u plavom delu Londona, ali, iako do njega ne dođe, brzonogi fudbaler ne mora da brine, jer kao slobodan igrač, sa svojim kvalitetima, privlači pažnju velikih klubova na tržištu. I navodno, već pet timova je poslalo konkretnu ponudu na njegovu adresu!

Ovu informaciju izneo je njegov agent, Kija Jurabčijan, u razgovoru za TalkSport. Vilijanov predstavnik je otkrio da Brazilac ima dve ponude iz Premijer lige, dve iz Evrope i još jednu iz MLS-a. Međutim, iranski fudbalski menadžer tvrdi da će Vilijan o svojoj budućnosti odlučivati tek posle finalnog meča FA kupa protiv Arsenala. Jurabčijan nije želeo da otkriva da li je jedna od njih iz Čelsija.

Izabrane vesti

Gardijan navodi da je jedan od dva engleska kluba Arsenal, koji je spreman do Vilijanu ponudi ono što Čelsi nije, a to je ugovor na tri godine. Međutim, moraćemo da sačekam 1. avgust i završetak finala FA kupa, da bismo videli da li će Tobdžije odneti makar jednu pobedu u ovom malom ratu sa komšijama.


tagovi

ČelsiArsenalVilijanPremijer ligaLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara