Federiko Valverde (Reuters)
Federiko Valverde (Reuters)

Viljareal neće tužiti policiji Valverdea jer mu je pretukao igrača

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.04.23. | 18:14

Žuta podmornica ostavlja mogućnost svom fudbaleru da se podnese tužbu ako želi

Viljareal je preokretom šokirao Real u Madridu i naneo mu poraz a bilo je burno i posle utakmice.

Realov vezista Federiko Valverde je na parkingu ispred stadiona fizički napao i pretukao mladog Viljarealovog vezistu Aleksa Baenu. Potom je otkrivena pozadina sukoba...

Izabrane vesti

Valverde i Baena su imali raspravu u meču Kupa kralja pre skoro tri meseca. Iako se na terenu često kaže svašta u žaru borbe, tada je Viljarealov igrač otišao predaleko. Udario je Valverdeu na porodicu. Tada ga je u jednom duelu udario i rekao mu:

Ž„Plači sad pošto ti se neće roditi sin“.

Valverde je tada prolazio kroz porodičnu dramu jer je njegova supruga Mina imala komplikovanu trudnoću koja je umalo prekinuta zbog velikog rizika. Na svu sreću, kasnije sve se dobro završilo i Valverdeova supruga je uspela da održi trudnoću. Ali bio je to težak period u kojem je par Valverde dva meseca prolazio kroz agoniju čekajući konačnu odluku lekara.  

Sinoć je Baena opet imao neki neukusan komentar na račun Valverdeove supruge i trudnoće što je Urugvajca izbacilo iz takta pa je rešio da se sa Špancem fizički obračuna posle meča.

Iako se spekulisalo da će Viljareal i Baena prijaviti Valverdea policiji za fizički napad i da će biti pokrenut ktrivični postupak, klub sa Madrigala je rešio da spusti loptu. Viljareal je u zvaničnom saopštenju poručio da nije prijavio Valverdea policiji, niti će to uraditi. Ali takođe su poručili da će stati iza svog igrača ako on odluči da podnese tužbu i da će mu pružiti svaku vrstu podrške.

Baena je demantovao da je Valverdeu rekao to što se prenosi po medijima i tvrdi da nikada ne bi na taj način komentarisao nečiju porodicu. Ipak, u španskoj javnosti mu baš i ne veruju...

 


tagovi

Federiko Valverde

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara