Vinisijus (©Reuters)
Vinisijus (©Reuters)

Vinisijus: Nisam svetac, ali svi hoće da se biju sa mnom da bi se o njima pisalo

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.01.24. | 08:43

Realova zvezda nastavlja da oduševljava… I provocira

Paklen fudbaler, težak karakter. Mogli bismo da kažemo to za desetine asova, ali možda nikome taj opis ne pristaje bolje nego Vinisijusu Žunioru. Het-trikom u pobedi nad Barselonom u Superkupu Španije još jednom je oduševio fudbalsku planetu, ali ni ovoga puta nije propustio priliku da iznervira sve oko sebe.

Svađao se, durio, u jednom trenutku vikao ka Barsinoj klupi i prstima ih podsećao da gube sa 1:4 te da baš i nemaju razloga da se preterano bune… Uostalom, sve se to zaboravi kada se odigra ovakva utakmica. Bar do – one sledeće. Svestan je toga i Vinisijus.

Izabrane vesti

Želim da postanem bolja osoba. I uradiću sve za pobedu. Na kraju tako i razljutim mnoge. I saigrače i sebe. Znam da treba da se popravim, ali znam i da treba da nastavim ovim putem”, napravio je Vinisijus sebi uvertiru pre no što je odgovorio kritičarima.

Tužan sam nekad. Svi hoće da se biju sa mnom, jer znaju da će onda da se pojave u medijima. Vinisijus je uradio ovo ili ono… Trudim se da budem miran, da budem koncentrisan. Znam da nisam svetac. Previše pričam, driblam kada ne treba. Ali tu sam da se popravim i budem uzor klincima. Trener i saigrači me uče i objašnjavaju mi šta treba da radim”.

Što se tiče terena – tu nema spora. Vinisijus tačno zna šta treba da radi.

Srećan sam zbog ovog pehara, golova, načina na koji smo odigrali. Hvala pre svega fizioterapeutu koji živi kod mene i doktorima i fizioterapeutima Reala. Odigrao sam samo tri utakmice (posle povrede), ali oni su mi dali samopouzdanje”, podsetio je da je u Saudijskoj Arabiji igrao rovit, tek oporavljen od povrede mišića zbog koje je mesec dana bio na bolovanju.

Ali imao je jedan dodatan motiva. Da igra u Rijadu, trenutnom carstvu Kristijana Ronalda. Prvi gol je i proslavio imitirajući slavnog Portugalca.

Slavlje je za Kristijana, on mi je idol”.

 


tagovi

Real MadridVinisijus Žunior

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara