(premierliga.ru)
(premierliga.ru)

Vlada Ivić odbranio tron: Drugi put uzastopno najbolji trener Rusije

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.10.23. | 15:48

Široka podrška legendi i navijača strategu Krasnodara

U Izraelu trener sezone, u Čempionšipu strateg meseca, ali se sve do sad nije desilo da Vladimir Ivić dvaput uzastopno bude proglašen za najboljeg šefa stručnog štaba u dva uzastopna meseca. Upravo takim priznanjem nagrađen je Srbin koji vodi Krasnodara ka, možda, istorijskom uspehu.

Popularni Bikovi su posle 11. kola lideri na tabeli, jedini su tim u Premijer ligi Rusije bez poraza u dosadašnjem toku prvenstva, primili su najmanje golova (svega pet) i sve su to bile preporuke da nekadašnji prvotimac Partizana opet bude ovečan nagradom. U pitanju je trofej koji se dodeljuje za učinak u prethodnom mesecu, a Ivić je to uradio dvaput vezano.

Izabrane vesti

Najpre za avgust (s tim što mu se tu računa i deo jula, kad je sezona u Rusiji počela), potom i septembar, u kome je Krasnodar savladao Spartak, Ural i Rubin (sve po 2:0), a igrao nerešeno sa Ahmatom u Čečeniji (1:1). Sve je to bilo dovoljno da žiri sastvljen od bivših asova proglasi Ivića za najboljeg.

Kad su rezultati glasanja objavljeni, ispostavilo se da su za Vladimira Ivića glasali Andrej Aršavin, Andrej Tihonov i Oleg Kornauhov, dok je Igor Osinjkin (Krila Sovjetov) dobio poverenje Nikite Baženova i Aleksandra Grigorjana.

Osim glasova legendi, Ivić je zaslužio i najširu podršku navijača (33 odsto), dok su novinari glasali za Igora Osinjkina, koji beleži sjajne rezultate sa klubom iz Samare, ali je u ovom trenutku Vladimir – bolji.


tagovi

Vladimir IvićKrasnodarPremijer liga Rusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara