Vladan Milojević (@Starsport)
Vladan Milojević (@Starsport)

Vladan Milojević: Ne plašim se zaostatka za Partizanom

Vreme čitanja: 3min | sre. 10.01.24. | 11:13

Crvena zvezda i zvanično počela pripreme sa novim-starim trenerom u glavnoj ulozi

Bilo je radno za Vladana Milojevića od dana kada je održana povratnička promocija u Medija centru Marakane, ali stručnjak iz Arađelovca je po hladnom januarskom danu zvanično počeo drugi mandat na klupi Crvene zvezde. Bez obzira što je pred njim pripremni period, pun neizvesnosti jer se očekuju promene u igračkom kadru, očekivanja su jasna. Kada pitate navijače srpskog šampiona, reći će vam da će na proleće Milojeva magija da se rasprostre po travi Marakane. Kada pitate rukovodstvo biće jasni – ultimatvni cilj je odbrana titule.

Pre nego što je poveo igrače na prvi trening u novoj godini, Vladan Milojević je, kao i obično, bio uzdržan. Razumljivo, s obzirom na obiman posao koji je pred njim. Okupljanju na Marakani je prisustvovalo 27 igrača, čeka se dolazak Ada i Šerifa Endijajea, te oporavak bolesnog Pitera Olajinke. Društvo dece kluba proširili su levi bek Viktor Radojević, štoper Veljko Milosavljević, te napadač sa zavidnim brojakama u OFK Beogradu Aleksandar Kahvić.

Izabrane vesti

"Uvek je lep osećaj biti u Zvezdinoj trenerci. Moj život je vezan za ovaj klub, ovo je moja kuća. Kada god odem odavde, ponesem kofer da se vratim. Uvek je bitno da ono što je bilo iza nas, spakujemo u fioku. Ovo je novi izazov, novi čelendži... Očekivanja su jasna. Titula, Kup... Kakva god da je Crvena zvezda, ciljevi su najviši. Zaostajemo za Partizanom bez potcenjivanja ostalih, oni će nam biti glavni konkurenti za titulu. Ne plašim se zaostatka, verujem u svoj radu“, bile su prve reči Vladana Milojevića.

Moraće Zvezdin šef stručnog štaba da odradi pripreme bez Žan-Filipa Krasoa, Kingsa Kangve, Nasera Đige, Osmana Bukarija i In Bom Hvana.

"Problem je što nećemo imati sve igrače na raspolaganju, ali dobro je što klub kao što je Zvezda ima reprezentativce. Imam slična iskustva u Saudijskoj Arabiji. Mi smo u svakodnevnoj komunikaciji sa njima. Pratimo ih. Oni neće ništa izgubiti što se tiče fizike, biće u takmičarskom ritmu što je jako dobro za nas“.

Očekuju se dolasci, ali i mnogo odlazaka sa Marakane. Ništa neuobičajno za Vladana Milojevića, navikao je na takav ambijent na Marakani.

"Igrači su ispoštovali dogovor. Nisu imali mnogo vremena za odmor, osvežili su se. Malo Mića Ivanić kuburi sa povredom, gledaćemo da ga poštedimo. Ostali igrači su na super nivou. Vidi se da su motivisani. Imamo veliki roster, pravljen za tri takmičenja. Sada ćemo imati manje utakmica, bitno je da rasčistimo roster, ali prelazni rok je živa stvar. Zahuktao se prelazni rok, ne mogu da vam kažem nešto precizno. U svakodnevnoj smo komunikaciji sa ljudima iz skautinga“.

Očekuje se da Vladan Milojević nastavi sa promocijom Zvezdine dece. Zbog toga su priključeni i momci iz klase 2007.

"Pojedini igrači su eksplodirali, instistiramo sam da povedemo mnogo mladih igrača. Hoću da vidim ne samo način treniranja, već i ponašanja“.

Zadovljan je Milojević onim što ga očekuje u Pafosu.

"Bićemo u najboljem hotelu na Kipru, sa dva fantastična terena. Imaćemo idealne uslove na Ostrvu. Mada je Kipar nepredividiv što se tiče vremena“.




tagovi

FK Crvena zvezdaVladan MilojevićMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara