Vladan Milojević (© Star sport)
Vladan Milojević (© Star sport)

Vladan Milojević vidi treću uzastopnu Ligu šampiona: Katai, Kanga, Spidi i Sanogo doneće Zvezdi nešto novo

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.08.20. | 10:06

„Kad Zvezdi bude teško – tu sam“, poručuje trofejni trener

Visoko je Vladan Milojević postavio lestvicu očekivanja u zvezdaškim krugovima. Za dve i po sezone na klupi kluba sa Marakane prošao je svih 12 eliminacionih rundi do grupnih faza evropskih takmičenja, osvojio dve titule, utabao stazu ka trećoj, zimus se preselio u Saudijsku Arabiju odakle vidi kako njegov naslednik Dejan Stanković može i sam do Lige šampiona.

Uverava da mu se u projekciji novog tima sviđaju osveženja u igračkom kadru. Trojica igrača angažovana su u aktuelnom prelaznom roku, s tim da sadašnji strateg Al Ahlija ne zaboravlja jednog stranca pristiglog u minulom i baš na tim potpisima bazira optimizam da crveno-beli opet mogu daleko na međunarodnoj sceni.

Izabrane vesti

Voleo bih da Zvezda bude u Ligi šampiona ili u Ligi Evrope, to je važno zbog kluba i zbog navijača. Došla su kvalitetna pojačanja, Zvezda će, verujem, napraviti dobar rezultat. Katai, Kanga i Spiridonović doneće nešto novo i pomoći onim istim fudbalerima koji su ulazilili dvaput u grupnu fazu Lige šampiona. Tu je Sanogo, koji posle pauze zbog povrede praktično može da se računa kao nov igrač“, pohvalio je Vladan Milojević na strancama Blica rad uprave srpskog prvaka.

Srpski stručnjak trenutno je u Džedi, čeka nastavak sezone prekinute usled pandemije virusa korona, ali detaljno prati dešavanja u Beogradu.

Nemam dilemu da će da uradi Zvezda dobre stvari, zvezdaška javnost ima čemu da se nada. Iskreno, baš bih voleo da se opet čuje pesma Lige šampiona na Marakani, Zvezda i njeni navijači to zaslužuju“.

Jedino što navijača, bar još neko vreme, neće biti na tribinama, mada to ne umanjuje odnos Vladana Milojevića i Delije, kao i relacije sa čelnicima kluba. Štaviše, kao čovek koji je najviše doprineo trećoj uzastopnoj tituli pojavio se pre mesec i po dana na proslavi trofeja, društvene mreže „zapalila“ je i fotografija sa rođenadan Zvezdana Terzića, na kojoj je zajedno sa Dejanom Stankovićem i Miodragom Božovićem, a na osnovu njegovih reči može se zaključiti da su šanse za povratak na stadion „Rajko Mitić“ i te kako su velike.

Jednog dana...

Zna se da sam zvezdaš, imam korektnu saradnju sa svim ljudima u klubu. Kadgod bude bilo teško, kad Zvezda bude iskazala potrebu za mnom - uvek sam na raspolaganju. Zvezda je moj život, sve mi je dala“, pojasnio je motive Vladan Milojević.




tagovi

Vladan MilojevićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara