Vladimir Lučić ostaje u Zvezdi

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.07.23. | 10:27

Mladi ofanzivac se nametnuo Baraku Baharu tokom priprema

„Ko je momak sa brojem 37, baš je kvalitetan?“, pitali su prijatelji Baraka Bahara Zvezdine zaposlanike tokom duela sa TSC-om.

I ljudima iz Izraela, od kojih su mnogi bili sa decom, nisu promakli potezi momka rođenog 2002. godine, kojima je samo podebljao utisak tokom pripremnog perioda. Nije postigao pogodak, nije ni asistirao, ali je Vladimir Lučić i u duelu sa srpskim vicešampionom pokazao da bi mogao da bude osveženje i potencijalno iznenađenje u Barakvom timu.

Izabrane vesti

Posle pozajmice u Čukaričkom ofanzivni vezista je došao do odradi pripremni period, ali bez garancija da će ostati u matičnom klubu. Međutim, skoro da dileme više nema, i da će Vladimir Lučić posle stažiranja u IMT-u i Čukaričkom dočekati šansu u crveno-belom dresu.

I pre nego što je zatresao mrežu Fenerbahčea, Lučić se isticao dobrim potezima i smislom za kombinatoriku. Imao je briljantan dribling protiv Zenita, pre toga pogodio mređu Borca u Užicu.

Sasvim dovoljno da dobije više od prelazne ocene kod Baraka Bahara.

Posle omladinskog staža u Crvenoj zvezdi, Vladimir Lučić se kalio u redovima IMT-a. Tamo je imao sjajan učinak i doprineo da Traktoristi stignu na pola koraka od ulaska u elitu. Prošle sezone u dresu Čukaričkog je na 33 utakmice postigao tri gola i imao pet asistencija.


tagovi

Vladimir Lučić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara