Najnovije vesti

Vladimir Stojković: Fudbal ponovo liči na fudbal, a moj dres je moja muka

Vreme čitanja: 2 minuta

Vladimir Stojković i portparolka Biljana Obradović (©FK Partizan)

Golman crno-belih kaže kako ne misli o transferu u Saudijsku Arabiju

Zaželeli su se Grobari Partizanovih fudbalera, zaželeli su se i crno-beli navijača. Da, videli su se u Novom Sadu, obradovali pobedi nad Proleterom, ali tek u četvrtak će biti zajedno na mestu koje najviše vole. U Humskoj.

Što akcentuje kapiten Parnog valjka Vladimir Stojković.

Najbitnije je da fudbal ponovo liči na fudbal, uz navijače. Nadam se da će nam posle godinu dana opet biti vetar u leđa“, podseća iskusni golman da će meč sa DAC-om biti prvi još od polufinala Kupa Srbije 2020. na kom će publika moći na stadion poviše Auto-komande.

Na njemu će imati priliku da vidi miljenike u novim dresovima. Doduše, ne svih 11 startera.

Pogledao sam klip i mogu reći da mi se dres sviđa. Mada, golmanski je uvek problem, braniću u starom. To je moja muka, ja je mučim, nema veze sa klubom. Nije sinhronizovan sa ostalim. Ja kombinujem sa ekonomom“.

(1,55) Partizan (3,80) DAC Streda (5,90)

Bilo koju boju da odabere, Stojković se nada da će mrežu sačuvati netaknutom.

Ispratio sam prijateljsku utakmicu DAC-a sa Ujpeštom, uverio se da je reč o ozbiljnoj ekipi, sa pobedničkim mentalitetom, uprkos primljenom golu nastavila je agresivno da igra. Što se nas tiče, već tri-četiri godine dosta naših igrača je na okupu. Shvatili su da je u Partizanu svaka naredna utakmica najvažnija, to su prihvatili. Ova sutra je ozbiljna“.

Toliko važna da je bivši reprezentativac potisnuo u drugi plan potencijalni transfer u Saudijsku Arabiju.

Sutra je jedna od najbitnijih utakmica Partizana. O njemu razmišljam, branio sam na pripremama. Ništa se nije promenilo“, uverava Stojković da (još) neće na Bliski istok.


 

 

 

 

 

 

Favoriti i notifikacije:

FK Partizan

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva