Komentari na vest

Vladimir, Vladimir, Vladimir: Stojketove odbrane iz druge dimenzije, omađijao najbolji tim Arabije i gol-mašinu (VIDEO)

N

Narodni poslanik

pre oko 2 godine

Bravo
M

Milan 95

pre oko 2 godine

Ooo stojke m. prija ti domovina
M

Mop

pre oko 2 godine

A za koju si ti reprezentaciju branio penal. Donje Brijanje protiv Brnjice
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Stojke majstore!Pojedinci mogu samo da ga mrze.Inace i Romarinjo iz Itihada odlican igral,lepo mu je Stojke zaustavio sansu
p

partizanovci grupa mile somi cele kobi

pre oko 2 godine

idemoooo stoleeeee!najaci golman u poslednjih 50 godina!da nije bilo djenove i eksperimentisanja pojedih selektora imao bi 150 nastupa u repki!za 3 zivota ga ne bi prestigli!
G

Gost987

pre oko 2 godine

Možete ga voljeti Il ne al je najbolji srpski golman od raspada SFRJ
e

e moji arapi

pre oko 2 godine

vuk rasovic trener, mozes misliti
D

Delat

pre oko 2 godine

Aha i igrao za važne klubove u engleskoj
g

gos

pre oko 2 godine

Za Rajkovica doktor
1

11

pre oko 2 godine

Nije svaki doktor reprezentativan
m

manemane

pre oko 2 godine

krsti se u sred saudijske arabije.kakav car
@

@manemane

pre oko 2 godine

Pa zasto se nebi krstio, to je deo nase vere! A u Arabiji vlada pravo Kur'ana (islamske svete knjige) koja postuje i dozvoljava svakome da veruje u sta god hoce.
G

Gott

pre oko 2 godine

Sta je ovo Muki smršao, izgleda kao lizalo.Samo glava ostala
M

Mop

pre oko 2 godine

Da mu to licem u lice kažeš, ne znam ko bi "lizalo" i Muki bio. Sastavio bi te sa zemljom sigurno mališa. I ovi tvoji 17 na njega bakljama divljaju. Ti i ne znaš ko su ti. Zna jedan kad su bežali... užasno. Tiket servis i tako..
L

Lažna avangarda

pre oko 2 godine

Mustafin vrhunac karijere je bio momenat kada su ga ugasili likovi po imenu Krle i Gobelja... :D
B

Bezmozgaš

pre oko 2 godine

Padavičar Krstović kome je provokacija Stojkovića vrhunac karijere i Gobelja jedini bivši igrač Napretka kome su Jakuze zviždale kada je sa Zvezdom dolazio u Kruševac.

VAR

pre oko 2 godine

Stojkovic dobio zuti sto mu je naslonio loptu na lice a ovaj mali za provokaciju nista za razliku od kup utakmice i penala Zvezda Radnicki u njima je dobio zuti Stulic za mnogo blazu provokaciju a Borjan ,Stankovic i klupa da li je iko ista dobio za onu jurnjavu i napade?
J

Jgfdfujf

pre oko 2 godine

Idemoooo stojke grobarcina!
F

Fiat

pre oko 2 godine

Koliko ima partizan procente od njegovih 56 odbrana za svetsko velikani u fudbalu????
M

Mop

pre oko 2 godine

Mnogo
S

Stojke legenda

pre oko 2 godine

Otkriveno je da ako odbrani 100 i više šansi partizan ima 300 kinte bonusa, a ako odbrani 2 penala ima dodatnih 500 kinte.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

A koliko ti kompleksa od njegovih odbrana?
p

posteno

pre oko 2 godine

Veoma dobar golman, bio i ostao. Stojke je Zvezdina skola sa kojom je osvojio duplu krunu a kasnije se po povratku iz inostranstva dokazao u Partizanu. Igraci sa velikim karijerama u najjacim ligama koji su ostavili neizbrisiv trag u najvecim klubovima su: Savicevic u Milanu, Vidic u Mancester Junajtedu, Jugovic u Juventusu, Dejan Stankovic u Interu, Mihajlovic u Interu, Mijatovic u Realu, Ivanovic u Celsiju, Vucinic u Juventusu... Sledeci je mozda Vlahovic u Juventusu. Meni licno je najinteresantnija brazilska karijera Dejana Ramba Petkovica, tamo poznatog pod nadimkom "Pet" a koji je pre toga iz Zvezde presao u Real Madrid. Rambo je legenda Flamenga iz Rio de Zaneira a igrao je za cak 7 (!) brazilskih klubova. Osvojio je mnogo trofeja u Brazilu, postigao mnogo vaznih i spektakularnih golova iz igre i slobodnih udaraca. Biran je vise puta u idealni tim prvenstva i clan je kuce slavnih brazilskog fudbala, kao jedan od samo sedam igraca koji nisu Brazilci. Clanovi su izmedju ostalog Pele, Ziko, Bekenbauer, Mesi... Neverovatno! Preporucio bih o njemu film " O gringo" ! P.S. Skoro sve zvezdini igraci, zna se ko je tata u fudbalu!
G

Gost .....

pre oko 2 godine

Nema potrebe da stavis ni Mijata, smešan je i on...zaosta si pun realnosti, tako da ostani realan do kraja i skloni i Pedju.....
@

@gost....

pre oko 2 godine

Ne vidim u cemu je covek neobjektivan, sve je tacno sto je napisao!
B

BOKI89

pre oko 2 godine

RAMBO JE OSVOJIO SAMO JEDAN TROFEJ U BRAZILU.TITULUI SA FLAMENGOM 2009
@

@BOKI89

pre oko 2 godine

nIJE TACNO; ON SE TAMO NAOSVAJAO TROFEJA:Lista trofeja i priznanja Ramba petkovica u Brazilu je zaista duga. Izvor wikipedia na portugalskom, sluzbenom jeziku u Brazilu): Vitória: Campeonato Baiano: 1999 Copa do Nordeste:1999; Flamengo: Campeonato Brasileiro: 2009 Copa dos Campeões: 2001 Campeonato Carioca: 2000, 2001 Taça Rio: 2000 Troféu Rei do Rio: 2009; Vasco da Gama: Campeonato Carioca: 2003 Taça Guanabara: 2003; Prêmios individuais: Artilheiro do Campeonato Baiano de Futebol: 1999 (18 gols) Artilheiro da Copa do Brasil de Futebol: 1999 (7 gols, empatado com Romário) Artilheiro do Flamengo no ano 2000: 28 gols[carece de fontes] Artilheiro não-sul-americano do Flamengo: 57 gols Jogador do ano: melhor jogador do Vasco na temporada 2004. Bola de Prata da Revista Placar: 2004, 2005, 2009 Seleção do Campeonato Brasileiro: 2005 (Fluminense) e 2009 (Flamengo) Melhor meia-esquerda do Campeonato Brasileiro: 2009 Artilheiro não-sul-americano do Campeonato Brasileiro na era dos pontos corridos: 46 gols Eleito pela Revista Placar, em 1999, como o maior jogador do Vitória no Século XX (júri popular).[106] Niš Sportsperson of the Year: 2009; Honrarias: Em 2009, foi homenageado com uma placa na Calçada da Fama do Maracanã Em 2010, foi condecorado com a Ordem de Rio Branco[201] Em 2012, foi nomeado Cidadão Honorário do Município do Rio de Janeiro[202]
G

Gostigi88

pre oko 2 godine

Definitivno najbolji srpski golman u poslednjih 25 godina.
r

roni

pre oko 2 godine

hamlali lalli znaci stojke srbin
J

Joeman

pre oko 2 godine

sportski kvaliteti nikad kod njega nisu bili spornu... oni drugi jbg...
@

@ssss

pre oko 2 godine

Misliš na ljudske kvalitete? Poznaješ ga lično pa znaš kakav je čovek? Ili cenip njegove ljudske kvalitete samo po tome što je prešao iz Zvezde u Partizan? Stojke je definitivno najbolji srpski golman zadnjih dvadesetak godina.
J

Joeman

pre oko 2 godine

prijatelju... on je javna licnost njegovo ponasanje u javnosti je ono sto ja ocenjujem... od zene se razveo zbog starlete, sred ji prst pokazivaonnavijacima, davao obecana koja nije ispunio, kleo se u nesto pa posle to nesto pljuvao jel potrebno i licno da me prej..e da bi znao da je NULA od coveka? golman je vrh i to je sve dobro o njemu sto mogu reci
K

Koce

pre oko 2 godine

Sprema se covek sa svetsko prvenstvo i Brazil 😁🤣🤣
0

0211

pre oko 2 godine

Odmah u reprezentaciju, smenite Piksija i stavite Stanojevica i Bog da nas vidi. Pada Brazil, Stanoje zna kako da iznenadi.
U

Uspio bi

pre oko 2 godine

Jedino kad bi go došao na utakmicu.
S

Svaka njemu cast

pre oko 2 godine

na fudbalu ali ne prelazi se iz Zvezde u Partizan i obrnuto. Jos manje se u slucaju prelaska ruzno govori o proslom timu. To je stvar kulture i kucnog odgoja. Toliko
J

Jjjjsda

pre oko 2 godine

Druze, on je samo obican radnik u sportu, kao sto si ti u nekoj firmi.. igra tamo gde mu u tom trenutku ima bolje uslove.. kao sto bi ti presao u konkurentsku firmu, jer ti daju vecu platu, jer na kraju krajeva, treba misliti na buducnost, decu.. Navijaci su kao politicari, svadjaju ostale, da bi njima bilo dobro..
P

Prelazak

pre oko 2 godine

On nije presao iz Zvezde u partizan nego ke iz inostranstva dosao kod njih
N

Narodni poslanik

pre oko 2 godine

Ma nema veze jeli prešao iz Zvezde u Partizan, čoveku je to posao i niko mu ne bi zamerio, pamti se ono što je doneo klubu a jeste i jednom i drugom, njegove izjave su sporne i ne znam šta mu je trebalo da lupeta gluposti
O

OkosBokos

pre oko 2 godine

Nema igrac da sam ga mrzeo kao njega, tj jedini sportista kog ozbiljno nisam voleo, preterano je reci mrzeo. Ali covek je najbolji golman Srbije u poslednjih 20.
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

Da najbolje smo videli protiv Az Alkamara, lik dok se prekrsti lopta mu vec prosla.ispod, a u Holandiji umesto da stoji na sredini gola covek cuva stativu..😀
S

Stojke majstore

pre oko 2 godine

Kakve magične odbrane, ni sam ne znam kako je uspeo da odbrani sve ove šuteve koji su išli direktno u njega! Ajde, imao je jednu dobru paradu, da ne grešimo dušu. Odmah u reprezentaciju!
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Omadjijao svoje! To je za pohvalu! 😄
C

Cross

pre oko 2 godine

Sjajne odbrane, nema šta...Samo, ne znam kako u Saudijskoj Arabiji gledaju na osobu koja se non-stop krsti, da li su tolerantni kad je u pitanju sport i stranci.
M

Milan89NP

pre oko 2 godine

To nije Srbija gde velicaju ratne zlocince i pevaju nacionalisticke pesme svi smo ljudi treba bratski odnosi da su bolje bi nam ptice pevale da je tako ..
D

Drvo

pre oko 2 godine

Ocigledno da mu povratak kuci bas prija.
G

Gosthah

pre oko 2 godine

Pravo si drvo
c

cccc

pre oko 2 godine

koji si car
G

Gost.....

pre oko 2 godine

Ti nisi drvo, ti si paćenik i psihopata...uzivaj u svom oholom svetu
Š

Š.

pre oko 2 godine

Haha prija mu definitivno, svoj je na svome