Komentari na vest

Vlahović u društvu najvećih italijanskih legendi, Fjorentina na putu ka Evropi posle pet godina (VIDEO)

P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Meazza je i Juventusov bivsi igrac cisto da se zna
M

Markonii

pre preko 2 godine

Alo telegraf sport može da stavlja video zapise preko celog ekrana, možete i vi. Ovako se ništa ne vidi!
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Kad Marota uzme Vlahovica u dve ili tri rate, ima da se valja mali milan po pesku kao mali puzevi 🐌🐌🐌🤣🤣
@

@Interista

pre preko 2 godine

milan nema pare za kiflu koga oni da dovedu
J

Juventino vero

pre preko 2 godine

Samo postoji jedan probelm Gilence!!! Ne znamo gde hoce sam Vlahovic a zelja igraca cesto zna da bude presudna!!! Ne kazem da ce u moj omiljeni klub jer Juve mora prvo da se otarasi mnogo otpadaka koje su Marota i Paratici doveli u proteklih 5-6 godina a love trenutno nema za velike transfere, Vlahovic ce sigurno kostati oko 60 miliona evra minimum. Plus treba mu dati platu od oko 6 miliona evra godisnje sto ukupno sa transferom izadje 84 miliona evra sto nikako nije smesna cifra. Za Dusana je najbolje da ostane u Italiji jer mu liga itekako odgovara i na Cizmi ce porazbijati mnoge rekorde, ako Bog da.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

juvetino vero, pa sta se ti sekiras za Inter, Marota zna da ubedi igraca i da zadovolji njegove potrebe i novcano i igracki, zna sa menadzerima, zna sa vlasnicima ostalih klubova da isposluje transfer u dve ili tri rate, kad je mogao sa Lotitom da ispoluje Koreu u tri rate, a zna se kakav je pregovarac Lotito za saradju, onda je Marota kralj a transfer 30 mln eura i on ga odradi u tri rate, nemoj da se bojis Inter ima 70 mln eura iz dva puta i za platu takodje 6 mln eura, zato sto ce da oslobodi budzet plata tri igraca po 7 mln eura na leto, iz kluba im ide Eriksen, Sancez i Vidal koji zarsdjuju po 7 mln eura, imaju prostora za tih 6 mln eura kojih bi trazio Vlahovic, Inter tu najbolje stoji od italijana da moze da ga dovede, ako nesto znaju u Interu da kupe kako treba, onda su to golmani i napadaci, tvom juventusu ce da zabrane da kupuju na dve sezone zbog muljavine koji su odradili u transferima a to zabrana krece od leta, oni ce morati jos i da prodaju, kao Inter proslo leto
J

Juventino vero

pre preko 2 godine

Ja se Gilence ne sekiram za tvoj mali klub jer znam da neće biti prvak ove godine. Za razliku od tebe, ja samo i iskljucivo komentarišem postove na ovom sajtu vezane za moj najdraži klub. Dok ti komentarises i postove vezane za Juventus. Bas mene briga za Inter iskreno niti ću ikada komentarisati vesti vezane za tvoj mali klub. A to ko će biti kažnjen za mutljavine oko transfera ajde sa sačekamo i vidimo. Ne bih zurio sa time. Opusti se i nemoj previše razmišljati o tome. Biće šta će biti. Dobro igrate ove godine i treba da budeš zadovoljan i da se manes Juventusa i Milana posto imaš običaj da upadas u rasprave bez veze.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Juventino vero, ti znas da Inter nece biti Sampion, pa tako si pisao i prosle sezone isto, "Inter nece biti Sampion i te stvari" i sta je posle bilo ? puno ti pises a nemas pokrice za tako nesto, ko tebi pominje ne vazan klub vise. totanlno ne bitan klub ljudima vise, vidis da ti Inter stvorio dozivotne komplekse, pa pises znas koliko kosta Vlahovicev transfer plata itd, pa tvoj klub ce morati jos i da prodaje a kamo li da mogu da se umesaju u transfer Vlahovica, vidis da vise niko ne komntarise taj klupici, ti znas da Inter nece biti Sampion, a kad je kazna juventusa u pitanju onda da sacekamo :) a bitno da znas da Inter ne osvaja, a za kaznu to da sacemo :) nesto si mi bas pametan, pa vise sanse ima Inter da osvoji Skudeto, nego sto juventus ima sanse da nece biti kaznjen, ti si kao branitelj milana i mrzitlj Intera, pa samo to i ostaje da mrzis uspesan Intrer AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
J

Juventino vero

pre preko 2 godine

Ja ne mrzim Milan jer je taj klub velikan svetskog fudbala ako ništa drugo zbog 7 osvojenih Liga šampiona!!! Opet ti kažem Gile, smiri se i izvedi devojku u grad, i batali palamudjenje ovde na sajtu. Ja imam komplekse od malog i nebitnog intera?? 19 trofeja osvojenih u poslednjih 10 godina koje je Juventus dominantno osvojio mi unosi totalni mir i spokojstvo. Pre bih rekao da su kompleksi i to neizlečivi kod neroazura. 10 susnih godina bez titule na Čizmi opasna je stvar za psihu neroazura. Hahahaha… Živ mi bio Gile i naravno FORZA GRANDE JUVE!!!!
D

DelijaSK

pre preko 2 godine

Jović iz Zvezde mnogo bolji od Vlahovića i Mitrovića iz Partizana. Jović daje golove za Real, Vlahović većinu iz penala, a Mitrović u smešnom Čempionšipu. Luka mora da igra u Kataru, da bude udarna igla, jedino tako ćemo uraditi nešto.
G

Gx

pre preko 2 godine

Ti brate nemaš pojma....
G

Grobar.

pre preko 2 godine

Vlahovic je vema talentovan ali naslov je smesan. Kakva crna legenda nakon 2 sezone.
G

Gost017

pre preko 2 godine

Mislim da bi za njega bilo najbolje da ostane u Italiji kao sto je i Piksi rekao, neka ekipa iz top 4 trenutno ili Juventus bi bile vrhunske opcije.

Немања Земун

pre preko 2 godine

Јак је , ако буде још ојачао мислим да може да игра Премијер Лигу да не кажем да гази .
V

Vlahara

pre preko 2 godine

Je legenda i to priznajem kao navijac zvezde.I mitrovic takodje.Godine nisu vadilica i pavlovic je kanta a milenkovic prosek.Ali prva dva su legende
N

Najveci

pre preko 2 godine

I najbolji spic svih vremena sa ovih prostora a tek mu je 20 god drugu god najbolji strelac Italijanske lige ako ovako nastavi bice najbolji fudbaler sveta za 2 do 3 godine.. Bravo maestro!
R

RW

pre preko 2 godine

Au, decko, sta ti pises... Pa, znas li, druze dragi, da si se upravo izurinirao po citavoj fudbalskoj istoriji ovih prostora i po svim igracima koji su legende i svetski priznati fudbaleri?! Nek' ti je prosto...
X

Xide

pre preko 2 godine

Jos nije ali ako nastavi ovako da radi bice za 2-3 godine.