Čelsijev uslov Barseloni: Može Kutinjo, ali na pozajmicu

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.03.20. | 09:44

Kataloncima se ne sviđa takva opcija

Nije tajna da se u Čelsijevoj narednoj rekonstrukciji ekipe visoko kotira Felipe Kutinjo, isto tako mediji iz Katalonije su obelodanili da Kike Setijen ne bi imao ništa protiv da u timu ima sjajnog brazilskog vezistu. Sve je slutilo na to da će nekada jedan od najboljih igrača sveta biti ponovo jako poželjan na tržištu, ali čini se da neće ii sve tako glatko.

Jasno je da Bajern neće otkupiti Kutinjov ugovor od Barselone za 120.000.000 evra, posle jednogodišnje pozajmice. Bavarci smatraju da je to previše novca za strelca osam ovosezonskih golova. Čelsi je ostao kao prvi lovac na nekadašnjeg supestara Liverpula, međutim predlog Plavaca nije naišao na odobravanje na Nou Kampu.

Izabrane vesti

Pominjalo se da klub iz Londona namerava da za Kutinjov ugovor ponudi 80.000.000 evra Barseloni, ali sada su se pojavile nove informacije. Navodno, Plavci žele da Kutinja dovedu na jednogodišnju pozajmicu, a da potom, u zavisnosti od njegovog učinka, pregovaraju sa Barselonom o konačnom transferu. Ljudi iz katalonskog velikana su očekivali siguran prihod od Kutinja i nameravali da taj novac ulože u nove akvizije, pre svega u Lautara Martineza iz Intera. Posebno, jer moraju da se pridržavaju finansijskog fer-pleja.

Pandemija virusa korona zaustavila je aktivnosti na fudbalskom tržištu, ali je izvesno da će posle svega ovoga Kutinjo biti vrlo eksploatisana tema. Posebno, što se kao zainteresovani kupac od nedavno pominje i Inter, koji bi Kutinja da ubaci u potencijalni transfer Lautara Martineza.

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara