Komentari na vest

VMS - naš golman u zemlji golmana: Ubediću Piksija da imam mesta, uživam da igram nogom

C

Cocz

pre preko 2 godine

Imamo li kojeg golmana sa kosom?
G

Gott

pre preko 2 godine

Vanja je golman za reprezentaciju i bolji je od ove dvojice. Nadam se da ce ga pozvati i gurnuti u vatru protiv 🇵🇹. Tesko je to, znam. Ali u toj utakmici ce nam bas trebati golman koji zna i igrati. Bicemo pod presingom stalno a on zna precizno i daleko da degazira. Ps. Klasa je kao i brat.
M

Miou

pre preko 2 godine

Dmitrovic je za klasu bolji golman od Rajkovica!To sa sigurnoscu tvrdim!
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Kako je ovo jadno sad izjavljivati posle onakve greske Rajkovica. Nisko....bas nisko
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

Za rajkovica svi znamo da ga dzajic mnogo voli i da ga je on i doveo u zvezdu,ali posle onog gola cak i posto nije uticao na ishod ne sme vise da brani.Dmitrovic je isto kritican.Zoran Popovic,Svilar,Milinkovic,Aleksandar Popovic,menjati ih stalo do svetskog da vidimo ko je najbolji.A siguran sam da cemo se kvalifikovati
f

fldldldd

pre preko 2 godine

Pa i trening u Sevilli je jaci od branjenja u francuskoj razvojnoj ligi ljudi. O cemu vi pricate. Pa Dmitrovic je tek dosao u Sevillu, a imaju golmana koji im je prosle sezone znacio mnogo, normalno je da nece odma na gol. Upoznaje ekipu, trenira, napreduje. Decko jos nije primio gol za Sevilju, na 4 pripremne i na jednoj prvenstvenoj. Uvek siguran, stabilan, psihicki iznad svih nasih golmana ikad. Pri tome, nikad mrlju u karijeri, nikad nije bio negde nezasluzeno. Sve je svojim radom i trudom postigao. Inace, decko je u martu izgubio oca, pri tome ostao bez oba roditelja. Tad u tom periodu je imao mali pad forme, sto je razumljivo, ali ovde su ga ljudi pljuvali. Da je u pitanju stranac, imali bi mozda razumevanja. I da, nijedan medij u Srbiji nije to isticao, niti je on od onih sto sve kace na drustvene mreze, niti se promovise na te nacine. Decko na mestu, i sportski i privatno. A, jedini razlog sto ga sikaniraju u Srbiji je sto nije obojen, nije branio za CZ u seniorima. A, da se poredi sa VMS ili Rajkovicem, je smesno zaista. Odavno je prevazisao njihov nivo. Pa 4 godine je branio protiv Messija, Ronalda, Aguera. Toliko puta ih izludjivao odbranama, toliko sjajnih partija, i pri tome jako malo kikseva. Izuzetno malo. Vlasnik najbolje odbrane prosle sezone. Pre par godina najbolji igrac CELE LIGE. Prve godine u La Ligi proglasen najboljim igracem svog tima, i to sve kao GOLMAN. Mnogo veca dostignuca nego Rajkovicevo lazno proglasavanje najboljim na pola prvenstva. To sto je pogresio protiv Portugala nije nista strasno, izasao je kao sto ti inace i radi stalno u Spaniji. Ali, on je posle toga sklonjen, kao da mu se trazi dlaka u jajetu. Sto je po meni strasno, jer cemo izgubiti takvog golmana, a nismo svesni.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Batice moj, bio rezerva BAJKOVIĆU!!! Ej, pa jasno odavno da ne upada u menadžerske šeme i da na njemu ne mogu zaraditi goli groš. Izborio se za sve sam. Normalno da su gledali da ga uklone čim imaju priliku. Bila tekma pre dve/tri godine Eibar - Barsa 0:1. Znači nikad nisam video Mesija tako frustriranog. Brat sve odbranio pa su posle bukvalno pedeset pokušaja konačno uspeli da daju jedan. Sramota kakav tretman ima u otadžbini. A kao što si već aludirao, biće prvi u Sevilji kad tad.

ЗВЕЗДАЛЕ!

pre preko 2 godine

хахахахаха Ово можеш да причаш људима који не прате фудбал. Меси је највише голова дао управо против Еибара, чак два пута је дао по 4ком том Дмитровићу који га је „излуђивао”. Чим голман крене да шутира пенал, знаш да нешто није у реду. Дечко није за првог голмана репке и то је то. У овом тренутку Рајковић је бољи.
K

KlaudioKaniđa

pre preko 2 godine

Ovaj dečko ima kvalitet, ali njegova glava, njegove vanfudbalske aktivnosti i sklonosti ka nekim nefudbalskim stvarima su mu problem. Svako ko je iz Novog Sada, zna o čemu pričam, tj. ko je iole izašao par puta u neki novosadski ''eminentni'' lokal
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

VMS, kao Svilar i Dmitrović su svi savremeni čuvari mreže. VMS je već godina dana u najboljoj formi od svih naših goša. Svilar ima talenat za najviši nivo. Dmitrovića mrza u savezu jer nije menadžerski igrač. Rajković TEŠKA kiksara uvek bio. Evo vam statistike za vas koji se kunete da je nekad bio najbolji u Francuskoj. Smejurija. Dečko je pola koplja u ligi koja bi bez PSŽ-a bila na nivou Holandije ili Belgije. https://fbref.com/en/players/58ad9383/Predrag-Rajkovic
O

Orao

pre preko 2 godine

Rajko na 10 ili vise utakmica za redom nije primio gol u Francuskoj ligi.. Rajko je prvi golman! Problem je i odbrana s 3 klasicna stopera sto niko ne praktikuje i onda duva na sve strane.. Valjda necemo tako s Portugalom
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Lažeš. Rajković je u 9 utakmica za Rem primio 8 golova. Takodje u famoznoj sezoni kad je kobagaji bio najbolji golman Francuske, je zapravo bio šesti. Evo ti link pa proveri sam. Inače, navijam za zvezdu ali je dečko težak promašaj. https://fbref.com/en/players/58ad9383/Predrag-Rajkovic
P

Panter14

pre preko 2 godine

Ovog baticu sam gledao na par utakmica.Na svakoj uzakmici je pokidao koliko je bio siguran u svim segmentima. Pogotovo kad sam video neke suteve koje golmani inace boksuju ili samo odbijaju od sebe, on je sa lakocom uhvati zivu.
H

Hannibal

pre preko 2 godine

Dmitrović je bolji golman od Rajkovića, godinama je maltene sam održavao Eibar u Primeri. Razlog što Rajković dobija prednost leži isključivo u činjenici da Dmitrović u Sevilji prosto nema minute, nije se izborio za status prvog golmana u klubu. O Vanji bi svakako trebalo razmisliti, vrlo solidno brani ove sezone, kao i o ovom klincu iz Partizana koji je na pojedinim utakmicama pokazao ogroman potencijal. Svilar je "kaparisan" za reprezentaciju, što je super, ali ne vidim svrhu daljeg pozivanja dok ne nađe klub u kome će redovno braniti. Takođe, ne treba zaboraviti Emila Rockova, momka koji poseduje kvalitet makar za širi spisak.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Tri pune godine je Vladimir Stojković bio državni golman dok se potucao po raznim evropskim ekipama gde je samo grejao klupu. Dmitrović je zmaj, em ume da igra nogama. VMS ubija. Svilar na klupi ali talenat svetlosnu godinu iznad svih. Rajković menadžerska šema. Od zvezdaša koji ga gleda još od Jagodine.
d

dr. hyypia

pre preko 2 godine

Ko je ovaj uopste? Nema te ni na mapi a ti ces ubediti piksija da treba da branis... Strasno
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Vidite da kod Piksija igraju oni koji igraju standardno u svojim timovima. Znaci da je covek igrao fudbal i zna sta znaci imati utakmice u nogama. Dmitrovic je branio samo na jednoj utakmici ove sezone. Van ritma je. Sigurno je to glavni razlog. Vidite koliko je Radonjicu smanjio minutazu jer uopste ne igra u Benfici. I naravno ne moze da se sastavi sa loptom, jer ne igra u klubu. Onda se cudimo kad nas nadtrce reprezentacije tipa Svajcarska, Ceska, itd. Oni nemaju toliko igraca u velikim klubovima kao mi, njima 90% tima igra u slabijim timovima lige petice, ali svi igraju standardno i spremni su. A ovi nasi sede na klupama velikih klubova. Tako da potpuno podrzavam da igraju oni koji su u ritmu. Evo Jovic igra u Realu pa ga nema na terenu. A da igra negde gde bi igrao stalno, tipa Valensija, Sevilja, nebitno, bio bi to drugi igrac.
K

Kelner

pre preko 2 godine

Zanimljivo koliko je Benfica klub za kombine, svaki naš igrač mlađe generacije koji ode tamo bukvalno ne vidi teren, samo trening i tribine! Živković, Šaponja, Radonja...
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Aj ne lupaj. Radonjić, Račić, Jović, itd...ne bi u tom slučaju bili pozvani. VMS je standardan u katastrofalnog ekipi koja svake nedelje igra tvrdo sa mnogo boljim od sebe. On je razlog. Nema blage veze da li je čovek u formi ili ne sa činjenicom da pravi debilne odluke. Rajković je neinteligentan golman i nema nikakav pregled igre. Uz to je loš sa loptom u nogama. Kiks protiv Azerbajžana je napravio i protiv Škotske i protiv Irske (u ciklusu za Rusiju). Jednostavno je loš. Nikad ne hvata šuteve, uvek ih odbija. Slab je sa centaršutevima. Nema autoritet u šesnaesterci. Ne ume da postavi odbranu. Ne zanimaju me bajke o Francuskoj. Da je dobar neko bi ga hteo na kupovinu, a nikog ne zanima. To ko Gajić koji šatro vredi 3.5 miliona na transfermarktu. Kad bi se zezali.
I

I

pre preko 2 godine

Zasto uvek neka svadja i polemika, radite li vi nesto drugo? Svadjate se tu izmedju Dmitrovica i Rajkovica, pa nije da je jedan Bufon, a ovajj drugi Almunija pa da kazes ok Bufon treba da brani. Razlika izmedju Rajkovica i Dmitrovica u ovom momentu je u nijansama. Sta onda treba polemisati. Jako vazno da li igra Lazovic ili Djuricic, Lukic, ili Grujic, sve je to tu negde. Razumem kad je neka drasticna razlika. A ovako prepustite Piksiju.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Da si ikad branio znao bi razliku. Dmitrović je ZA KLASU BOLJI kao distributer. Ima odličnu igru nogom, sjajan pregled, a takodje i dobru ručnu praćku. On je idealan golman za ovaj sistem koji Piksi fura. Tu je najbitnije da golman: 1) ima sposobnost da igra nogom 2) ima pregled da precizno postavlja/upošljava saigrače 3) zna kako da igra u situacijama 3 na 2, 4 na 3, 3 na 3, itd... Rajković igra u bunkeraškoj ekipi koja igra na rezultat. Retko je u situacijama gde sam mora o svemu da brine. Dmitrović je na to navikao u Eibaru. Marko je jednostavno čovek od koga savez NIKAD neće zaraditi. Zato je Bajkoviću grejao klupu. Ovo je isto kao kad Mihajlović nije zvao Matića jer su mu Raća Pe, Nena Krstičić, Veliki Ivan Radovanović, i Kralj Ignjovski bili "podjednake opcije". Pljuc.
L

Lineker

pre preko 2 godine

Odlično, imamo bar 4 golmana. Svilar ima veliki potencijal, samo mora promjeniti klub i otići negdje gdje će redovno braniti. Rajković i Dmitrović su solidni golmani, ali su obojica imali velike kikseve. Zato je bitna dobra konkurencija da guraju jedan drugog da budu bolji.
C

Celo FKP

pre preko 2 godine

je bolji od SVIH nabrojani.
S

StoneCold_

pre preko 2 godine

Dosta je napredovao u odnosu na prethodnih par sezona, ali sto se tice igre nogom, lik mora da ispuca loptu bez obzira na okolnosti. Ako ima cetiri svoja igraca pored njega, on ce ispucati u kukuruze. I to ce uraditi svaki put.
M

Marco

pre preko 2 godine

Ubedljivo nas najbolji golman, ali po starom srskom obicaju, mnogo su dva brata u reprezentaciji, treba zadovoljiti i druge!
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Slazem se da je rajkovic potanak ali nije ni ovaj bolji. A to sto potencira da voli igrati nogom samo pokazuje kakav je kolega, baca ljagu na Rajka i njegov kiks direktno sa tom izjavom. Dmitrovic je najbolji golman, brani konstantno godinama a kod nas ne brani nikako godinama. Pa ako koze neko da mi objasni sta to nasi selektori vide da mu fali pa uvek neko drugi brani?
Y

Ytytyty

pre preko 2 godine

Dmitrovic je trenutno u najgoroj formi u zivotu
А

Александар1

pre preko 2 godine

Рајковић није "потанак", имао је само једанмкикс у овим кваливикацијама. У Француској важи за једног од најбољих голмана, а за голмана је још увек млад.
D

Dinara91

pre preko 2 godine

Kao sto sam pre nekoliko nedelja rekao, kaparisati ga makar poluvreme protiv katara da nebi postao crnogorac bosanac, spanjolac, svabo.... Pa onda po zasluzi nek bude! dali je bolji od svilara momentalno? Jeste! Dali treba rajkovica radi jednog kiksa isterati i zaboraviti sve pozitivno sto je uradio? Ne! Rajko, vanja i marko u konkurenciji je pošteno zna selektor sam da odluči ko zaslužuje najviše
@

@@@

pre preko 2 godine

Po novo,treba min 3 oficijane utakmice odigrati,da ne bi mi mogao promeniti dres reprezentacije
d

darkok

pre preko 2 godine

Dečko brani odlično,gledao sam 4-5 utakmica Torina ove sezone i ono što sam video je veliki potencijal i moram reći da je već sada bolji i od Rajkovića i Dimitrovića,sad će cigani da me razapnu evo zašto je bolji,dečko nije linijaš,zna da igra nogom što kod one dvojice nije slučaj,u situacijama jedan na jedan je bolji od njih prvo što je korpulentniji i kad skrati ugao i legne ispred napadača ostaje jako malo prostora nepokrivenog,zna da čita igru i izlazi na vreme da spreči neke akcije a to nemaju ni Rajković ni Dimitrović teški linijaši.Rajković ima dobar refleks i to je sve jeste bio najbolji golman pre dve sezone u Francuskoj ali to je zasluga i odbrane jer je primio najmanje golova u ostalom posle dve sezone da je stvarno neki kvalitet prešao bi u neki veći klub pogotovo golman kada je dobar uvek je izbor sužen za tu poziciju i onaj koji štrči iz proseka ostvari dobar transfer a to nije slučaj sa Rajkovićem,Dimitrović ni nebrani u Sevilji dovoljno.Što se tiče malog VMS pustio bi do zime da vidimo kako će ispasti u njegovoj prvoj sezoni kao standardnog golmana a posle toga ako nastavi kao do sada poziv u nacionalni tim i u prvih 11 jer je najbolje što Srbija ima pa sramota je što su zvali malog Svilara koji nije branio 4 godine Ej bre
S

Svilar

pre preko 2 godine

Svilara su zvali da bi ga tako reci kaparisali za nasu repku, Mada trebali su da ga puste da brani jednu utakmicu I zdravo.
V

Vanja MS

pre preko 2 godine

Je stvarno u ovom trenutku najbolji. Sjajni refleksi ispucavanja i dodavanja nogom. Brani sve što je moguće nije kikser i trebalo bi da mu da šansu protiv Katara jer su debeli kiksnuli više puta i Rajković i Dmitrović koji su jedine loše tačke u reprezentaciji. Nek brane i igraju najbolji i standardni
G

Gostputti

pre preko 2 godine

Kako ne brani za Real Madrid kad ga nshvali toliko,ako je to istina sve kao sto ti kazes najveci poznavaoce fudbala? Ti si zapravo Mino Rajola pre Mina Rajole.Doktoreeeeeeeeeee

Mr 007

pre preko 2 godine

Bez ikakve dileme je Rajkovic nas najbolji golman. Napravio je kiks,svako nekad pogresi,ali niko ne moze poreci da brani odlicno. Bio je pre dve sezone najbolji golman francuske Lige 1,a i u reprezentaciji je konstantno dobar,izuzev ove greske. Dmitrovic greje klupu u Sevilji,ali to ne mora nista da znaci,jer je ranije i Mitrovic bio los u Engleskoj,a uvek je odigrao sjajno u reprezentaciji. Dmitrovic je u nacionalnom timu potpuno nesiguran na golu,dok je u Eibaru pruzao kvalitetne partije. Vanja i Dmitrovic su slicnog kvaliteta,svakako dobre opcije za rezervnog golmana reprezentacije,ali Rajkovic je starter,apsolutno zasluzeno.

Salvatore di Stefano

pre preko 2 godine

Po tvojoj logici, Vanja treba zauvek da ostane rezerva, a bez da dobije ikad šansu, jer je Rajković dokazao- šta? Da je nesiguran, da ima problem sa koncentracijom, da ne zna da igra u polju, da je sklon kiksevima (kakve je samo golove primao u Izraelu). U ovom trenutku, njega i Vanju dele nijanse i to upravo zato što je Rajković na nekim utakmicama bio među najboljima, pa ima kredit.
D

Dio

pre preko 2 godine

Garantujem da je Popović iz zvezde pravo rećenje za reprezentaciju, odličan golman i pored toga što je rezerva Borjanu, odličan je i Popović iz Partizana, Rajković i Dmitrović mi se nikad nisu sviđali nemaju dobru koncentraciju i skoloni su oscilacijama
H

Hsgev

pre preko 2 godine

Kod doktora vi svi treba da idete, covek nema dve utakmice za dve godine

Salvatore di Stefano

pre preko 2 godine

Ovo je jedan od najsmešnijih komentara! Ajd ovi zvezdaši što brane Rajkovića samo zato što je zvezdaš, ili grobari što ga napadaju iz istog razloga, ili ovi što pišu da je Dmitrović golman svetske klase, ali reći da rezervni golman koji ima 33 godine i 23 meča za poslednje 3 godine treba da brani pre golmana iz liga petice?! Još na to dodati u razmatranje golmana koji je počeo faktički da brani prošle sezone?!
R

Ragdar

pre preko 2 godine

Mani ovog, jos i lici na Rajkovica hahah
A

Aca.BG

pre preko 2 godine

Rajkovic je nas najbolji golman i ima pravo na gresku. Pa jedan manuel Nojer je pravio istu gresku i to ne samo jednom. Ocigledno da Mozart lobira protiv Rajkovica. Prvo su ga ekstremno i nesrazmerno kritikovali za onu gresku a sad lobiraju za ovoga. Naravno. uz svesrdnu podrsku grovarskih botova... Ipak, Piksi ne da da u se iko mesa, jer je Piksi Shef svima njima i mozete da spinujete koliko god hocete!
N

Nsvd

pre preko 2 godine

Dmitrovic je bolji, rajkovic noge nema, kao da ima trupce, linijas je, sto je u modernom fudbalu nedozvoljeno.
q

qwertyuiop

pre preko 2 godine

@NsVD Šta znaju Francuzi.Rajkovic nema pojma,a najbolji Golman pre dve godine u Francuskoj ligi i to u Remsu,a prosle godine jedan od pet najboljih golmana Francuske lige,a zamisli opet u Remsu.(Jedna od top 5 liga).Ma bolje znas ti od nekih tamo Francuza.Svi neki strucnjaci i to zbog greske.Koliko greski je napravio Bufon,Nojer,Kasiljes,Ceh u karijeri pa ih ne pljuju njihovi kao mi naše.
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Bolji jeste možda na igrici. Ja sam prvi verovao da je dmitrovic bolji od njega, al dmitrovic ima više kikseva tamo gde ne sme da ih ima. Ovo nije bio kiks već gaf, zezao se i više neće. Pa popović je u rangu dmitrovica. Možda bolji od obojice, samo mu treba kontuitet
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Lažete non stop! Evo kad je Rajković bio "najbolji" golman Francuske... https://fbref.com/en/players/58ad9383/Predrag-Rajkovic Hahaha. Koji foliranti. Bolji od Navasa, a? Smejurija. Gledam malog od Jagodine. Kiksara bio, kiksara ostao.
G

Glavni gost

pre preko 2 godine

Vanja je za rajkovica bufon licno
q

qwertyuiop

pre preko 2 godine

@Glavni Gost hahahahahahahahahahahaha Kakva smo nacija zaboravljamo Rajkoviceve zasluge zbog jedne greske,a dobro sta da se radi jedan od najboljih golmana Francuske lige je prevara (Pre dve godine i bio proglasen najboljim golmanom u Frabcuskoj ligi i to u Remsu),a neki VMS sto jedva igra je najbolji ili Dmitrovic koji ne igra uopste.

Salvatore di Stefano

pre preko 2 godine

@qwertyuiop pa šta sad što je bio najbolji pre dve godine? Treba zauvek da igra jer je bio najbolji pre dve godine? Nije istina da Vanja ne igra, jer je proveo svaki minut na terenu od početka sezone i u nekim utakmicama bio među najboljima, uključujući i gradski derbi. Rajković je u ovom trenutku nesumnjivo ispred Dmitrovića, ali i Vanja je, jer ovaj ne brani. Zašto Vanja ne bi dobio šansu, ako ništa, bar protiv Katara, pa daj onda da sudimo.
4

442

pre preko 2 godine

Bice u repki sledece okupljanje.
K

Ksl

pre preko 2 godine

Imamo mi golmana svetske klase, samo nam ne odgovara. Dmitrovic Marko je najbolji nas golman ikad ! Ali, iz male sredine, ne zeli da ga iko gura, posten i pametan. Takvi nama ne trebaju. Samo oni od kojih moze neki menadzer da se okoristi.
B

Bavsja

pre preko 2 godine

Slazem se da je Dmitrovic odlican, ali ne brani u klubu, a za golmana je najbitnije da ima kontinuitet.
4

433

pre preko 2 godine

Videlo se koliko je dobar kod ronaldovog golu u beogradu srecom nije priznat.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Da je dobar bio bi na golu.

Salvatore di Stefano

pre preko 2 godine

Dmitrović je neosporno dobar golman, ali reći da je golman svetske klase je preterano. Dok je branio, bio je prvi izbor, sad ne brani i treba da u reprezentaciji brani neko drugi, bar dok ne bude ponovo imao kontinuitet. U ovom trenutku, Vanja je najlogičniji izbor, posmatrajući formu, a forma je ono što treba da odlučuje o tome ko će da igra, a ko ne, pogotovo kada su mladi igrači u pitanju.