Vojvodina predstavila devet pojačanja

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.01.20. | 20:59

Lale otputovale u Belek

Novosadska Vojvodina predstavila je igrače koji su pojačali popularnu Staru damu ove zime. Neposredno pred polazak u Tursku, na drugu fazu priprema, u svečanojoj sali SC Vujadin Boškov predstavljeni su igrači koji bi trebalo značajno da ojačaju trećeplasirani tim Superlige.

Predsednik kluba Vojislav Gajić je igračima uspešan rad tokom priprema i istakao uverenje da će, sa dolaskom novih igrača, ekipa na proleće delovati još bolje i kompaktnije, te tako ostvariti cilj koji je zacrtan pred početak sezone, a to je plasman na evroscenu.

Izabrane vesti

Novi članovi Vojvodine postali Nikola Andrić (desni bek, 28 godina, došao iz Mladost Lučani), Nikola Mirić (desni bek, 18, Partizan), Lazar Stojsavljević (štoper, 22, Njuport Kaunti), Momčilo Mrkaić (napadač, 30, Javor), Miljan Vukadinović (desno krilo, 28, Napredak), Bogdan Mladenović (ofanzivni vezni, 24, Žil Visente), Stefan Đorđević (levi bek, 29, Radnički Niš), Konstantin Nika (desni bek, 27, Vitorul Rumunija) i Petar Pavlićević (ofanzivni vezni, 20, Benfika).

Zadovoljstvo angažovanja novih igrača nije krio ni Nenad Lalatović. Predsednik Gajić je izrazio posebno zadovoljstvo zbog dolaska mladog Petra Pavlićevića iz lisabonske Benfike, s obzirom na to da je reč o izuzetno talentovanom omladinskom reprezentativcu Crne Gore, čije dovođenje predstavlja značajno i plansko ulaganje Vojvodine u budućnost.

Vojvodina je večeras doputovala u Belek bez Konstantina Nike i Petra Pavlićevića, koji će raditi u Novom Sadu individualno sa kondicionim trenerom Aleksandrom jankovićem, kako bi poboljšali fizičko stanja, a ostatku ekipe će se pridužiti po završetku priprema. Iako je doputovao sa ekipom u Tursku, odmah po sletanju na antalijski aerodrom, sa sada već bivšim saigračima pozdravio se napadač Bojan Matić, koji je razdužio opremu kluba i pridružio se novim saigračima u Partizanu.

Foto: fkvojvodina.rs


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara