Malbašić (©Starsport)
Malbašić (©Starsport)

Vojvodina više ne računa na Filipa Malbašića

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.03.24. | 14:40

Zbog loših igara i zbog podrške košarkašima Partizana

Posle loših rezultata u tri jesenja kola Vojvodina je sklonila – kapitena.

Filip Malbašić više neće igrati u crveno-belom dresu novosadskog kluba, što se videlo i danas u Ivanjici gde nije bio ni u protokolu, iako je do nedavno nosio kapitensku traku. Kako saznaje Mozzart Sport, čelnici Vojvodine nisu zadovoljni igrama i zalaganjima doskorašnjeg kapitena, koji je u poslednjim utakmicama bio rezervista.

Izabrane vesti

A, kap koja je prelila čašu i okrenula i navijače Vojvodine protiv Malbašića je utakmica košarkaša Partizan Mozzart Beta u Evroligi protiv Efesa, na kojoj su kamere snimile fudbalera novosadskog kluba kako podržava crno-bele. Pobunili su se fanovi crveno-belih zbog tog gesta nekadašnjeg igrača Partizana, pa je sve to samo „poguralo“ upravu kluba da donese radikalan potez i saopšti Malbašiću da se na njega više ne računa, da više neće braniti boje Vojvodine.

Malbašić je fudbaler Partizana bio u sezoni 2013/14, dok je član Vojvodine bio u dva mandata, najpre u sezoni 2016/17, dok se u novosadski klub vratio 2022. godine, a u ovoj takmičarskoj godini je poneo kapitensku traku.

Da navijači „Lala“ ne praštaju ovakve poteze „svojih“ igrača ili funkcionera osetio je na svojoj koži pre godinu dana i Željko Rebrača, legendarni košarkaš Partizana, koji je na funkciji predsednika KK Vojvodina, a koji je morao da se izvinjava što je pevao navijačku pesmu pred početak utakmice crno-belih u Evroligi.

Gest koji sam napravio na toj utakmici nije prihvatljiv meni kao predsedniku KK Vojvodina i ovim putem želim da se izvinim svim navijačima i svim ljudima i svim "vojvodinašima", jer smatram isto sad da je Vojvodina deo mene i u mom srcu“, rekao je tada Rebrača.


tagovi

Mozzart Bet SuperligaFK VojvodinaFilip Malbašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara