Vojvodina zbog 350.000 evra odustala od Šatare: Đorđe Ivanović nije hteo u Novi Sad

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.07.20. | 09:41

Potpisao Novica Maksimović

Prodat je Emil Rockov Fehervaru, slilo se u kasu 350.000 evra na ime obeštećenja i taman kad su se u Vojvodini ponadali da bi sredstva mogli da potroše na više pojačanja, iz Lučana je stigao pomalo iznenađujući zahtev da Mladost Miloša Šataru vrednuje isto koliko su i Lale dobile za golmana.

Otuda su na „Karađorđu“ odustali od transfera momka iz Gradiške, koji iza sebe ima pet sezona superligaškog fudbala i kao takav pasovao bi stilu igre Nenada Lalatovića, ali...

Izabrane vesti

Ekonomska situacija je teška, niko ne privređuje i, razumljivo, ne uplaćuje. Skromnost je učinila i da odustanemo od dovođenja štopera Miloša Šatare, vrednog 350.000 evra, odgovornost i domaćinsko poslovanje da uskoro isplatimo nagradu za osvajanje kupa i trećeg mesta. Tad, ukoliko nam budu ostali novci i pristigli vanredni prihodi, ojačaćemo tim ozbiljnim napadačem. O tom-potom, ima vremena do 5. oktobra i kraja prelaznog roka“, pojasnio je Sportskom žurnalu Dragoljub Samardžić, vršilac dužnosti predsednika Vojvodine, posle povlačenja Vojislava Gajića.

Osvajač Kupa Srbije umesto Šatare doveo je Vladimira Kovačevića (povratnika iz belgijskog Kortrajka), a na poziciji zadnjeg veznog ozvaničio povratak Novice Maksimovića iz grčkog Panioniosa (slobodan igrač). U napadu je, kao što smo pisali, želeo Đorđa Ivanovića iz Partizana, međutim, nekadašnji kapiten Spartaka nije bio raspoložen za selidbu u Novi Sad, jer želi da se bori za bolji status kod Sava Miloševića.

„Nadali smo se, zato ovog trenutka nemamo drugog kandidata. Sebe vidi u prvom timu Partizana, kad je već tako glupo je da vodimo pregovore. Mada, sumnjam da bi Partizan pristao na transfer u konkurentski klub. Ne bi u obrnutom slučaju ni Vojvodina, pošteno govoreći, ha-ha-ha...“, pojasnio je Dragoljub Samardžić.

U potrazi za centralnim odbrambenim fudbalerom, Voša je htela i Nemanju Tekijaškog (navodno su se za njega raspitivali i crno-beli), ali prvotimac Spartaka definitivno ostaje u Subotici, jer je potpisao ugovor na dve godine.

Navodilo se da sam bio na listi želja Partizana i Vojvodine, možda su se razgovorili vodili između rukovodstava, ali mene niko nije kontaktirao. Potpisao sam novi ugovor i pripremam se za predstojeću sezonu“, rekao je Tekijaški za Žurnal.



tagovi

FK VojvodinaMiloš ŠataraĐorđe Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara