Voša odbila 1.300.000 evra od Sampdorije, Mihailo Ivanović potpisuje trogodišnji ugovor na Karađorđu

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.06.23. | 19:59

Đenovljani nisu uspeli da se dogovore sa čelnicima Novosađana

Vojvodina je definitivno odbila i treću ponudu Sampdorije za centarfora Mihaila Ivanovića. Kako ekskluzivno saznaje Mozzart Sport, velika nada novosadskog kluba potpisuje novi trogodišnji ugovor na Karađorđu.

Prema saznanjima našeg portala, poslednja ponuda Đenovljana iznosila je 1.300.000 evra, plus 15 odsto od naredne prodaje. Ipak, Lale to nije zadovoljilo, pa su odlučile da sa mladim fudbalerom produže saradnju.

Izabrane vesti

Ivanović je u pažnju na sebe skrenuo igrama u Omladinskoj ligi Srbije u sezoni 2021/2022, gde je bio najbolji strelac sa 18 postignutih golova, za šta je nagrađen debijem za prvi tim Vojvodine. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Đenovi, gde je odigrao 30 mečeva u Primaveri i postigao šest golova i pet asitencija.

U poslednjem kolu Serije A protiv Napolija, mladi srpski fudbaler je dobio priliku da debituje i u Seriji A, posle čega se ušlo u pregovorore oko otkupa njegovog ugovora, ali uprava Sampdorije nije uspela da pronađe rešenje za njegov otkup.

Ivanović je rođen u novembru 2004. godine, a u Vojvodinu je stigao kao kadet. Bio je kadetski, a sada je omladinski reprezentativac Srbije.


tagovi

Mihailo Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara