Goran Šaula (©Starsport)
Goran Šaula (©Starsport)

Voša u Surdulici bez Nikolića, Simića i Malbašića, stručni štab pita: Čime smo zaslužili da nas četiri puta oštete?

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.08.22. | 14:44

Pomoćni trener Stare dame Goran Šaula nezadovoljan sudijskim tretmanom novosadske ekipe

Posle dva uzastopna remija protiv Kolubare u Lazarevcu (2:2) i Mladosti iz Lučana kod kuće (1:1), Vojvodina nastoji da se što pre vrati na pobednički kolosek. Priliku za novu pobedu izabranici Milana Rastavca imaće u četvrtak u Surdulici, gde gostuju trenutno poslednjeplasiranoj ekipi Radnika (18.00, TV Arena sport 1).

Pomoćni trener Lala Goran Šaula, u najavi utakmice, osvrnuo se i na sudijske odluke na prethodnim mečevima Vojvodine. 

Izabrane vesti

Vidite, Rastavac, Bašić i ja smo sad došli u srpski fudbal i zaista smo iznenađeni... Pitamo se čime je to Vojvodina zaslužila da u poslednjih šest utakmica četiri puta bude oštećena. Samo neka nam neko to kaže“, kazao je Šaula, pomoćnik šefa stručnog štaba Vojvodine Milana Rastavca, na konferenciji za medije.

Govoreći o predstojećem meču, Šaula je naglasio da je vrlo teško igrati na podlozi kakva je u Surdulici, ali da Vojvodina ima imperativ pobede.

Njihov trener, a moj bivši saigrač (prim. aut. Dragan Radojičić) sigurno najbolje poznaje naše igrače, jer ih je trenirao prošle sezone. Idemo na teren na kome nije najbolje pripremljena podloga, malo je uži i tamo je specifično igrati. Međutim, Vojvodina nema drugog izbora nego da odigra dobru utakmicu, kao što je igrala i do sada i da se vratimo sa sva tri boda iz Surdulice. Generalno dobro igramo, stvaramo šanse... Imamo malo problema sa realizacijom, ali to će vremenom doći, samo da nastavimo da naporno radimo i rezultati ne mogu izostati“.

Stručni štab Vojvodine u ovom meču neće moći da računa na Veljka Simića, koji je suspendovan zbog crvenog kartona, kao i na povređene Nemanju Nikolića i Filipa Malbašića

U narednih 15 dana očekuju nas tri utakmice i hteli to ili ne, moraćemo da rotiramo igrače. U ovom meču ne možemo da računamo na Veljka Simića, Malbašića i Nikolića. Dodao bih njima i Uroša Nikolića, koji je duže vreme povređen i koji se postepeno priključuje ekipi. Danas je radio sa nama trening i biće u narednom periodu spreman da pomogne timu“, zaključio je pomoćni trener Stare dame Goran Šaula.



tagovi

Goran ŠaulaNemanja Nikolićveljko simićFilip MalbašićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara