Komentari na vest

Vošin izdanak koji je Mladost GAT lansirao u Superligu: Milan Vidakov sanja titulu sa Starom damom

D

Dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Godisnji budzet Crvene Zvezde 32 miliona evra, Partizana 20 miliona evra, Cukarickog 5 miliona evra, Vojvodine 5 miliona evra, Radnickog iz Nisa 3 miliona evra, TSC-a 3 miliona evra, Vozdovca milion evra, Napretka milion evra, ostali su svi od 500 hiljada do 900 hiljada. Mladost Gat je negde oko 500 hiljada evra sa budzetom, Vosa ima 10 puta vise ali nisu redovna primanja, ali Mladost Gat je privatan klub i ako ima 10 puta manje primanja, ipak su primanja redovna. Za sad 4 privatna kluba u ligi Cukaricki, TSC, Vozdovac i Mladost Gat
V

Voša NS

pre gotovo 2 godine

Vidim da sve znas ali ipak ne znas ama bas nista!! Budžeti klubova su drastično manj, sve je na dodjem ti pa u prakdi je tako da se duguje igracima koji onda oprastaju dugove za ciste papire a da o doprinosima ne pricamo jer je minimum na racun ostalo keš! Vosin budzet je bio ispod 2miliona a Cukin nesto veci i oni kao vecina ispod njih placaju i isplacuju plate sa teskom mukom! Onda, jedini privatni klub u ligi je Cukaricki ostali nisu, Vozdovac imaju neki drugi oblik svojine, odnosno stadion je privatno a sam klub nije i upravlja kompanija koja nije vlasnik kluba! GAT je samo sponzor kluba iz nista više, TSC je gradski kao i svi ostali!
C

Cjepka123

pre gotovo 2 godine

Zbiljić je ozbiljan, baš kao što mu prezime i kaže.Kao zvezdaš, navijam da se i ostali klubovi trgnu i naprave dobre timove.Treba nam još neko pored zvezde i partizana.
a

ajde Voso

pre gotovo 2 godine

Vosa prvo da bude bar 3 ili 4 ta,onda plasman u Ligu Konferencija.Nastavak stabilizacije kluba,odrzavanje skole na visokom nivou pa korak po korak.Ne moze sve sad i odmah. Inace cuj Mladost Gat.Koje su to price.U superligi nam igraju vestakusi i poluvestakusi a klubovi sa tradicijom i bar nekom navijackom bazom tavore po drugim i trecim ligama ili jos gore ugaseni.
В

Војводина једна једина

pre gotovo 2 godine

Воша до титуле само гази !!!
g

gost12345

pre gotovo 2 godine

Strasno dobar momak pre svega...cuti i trenira i samim tim sve mu se vraca.. u mladjim kategorijama Partizana uvek su gurali Novica pre njega kog sad nema nigde, a Vidakov potpisao za Vosu. Samo napred majstore!
M

Monterooo

pre gotovo 2 godine

Decko je imao 5000e mesecno,zasluzeno ,pravio je razliku,sada ide u klub gde platu videti nece,gde u stvari igraju oni koji plate...Mladost je trenutno za Vosu ...pa Celsi...dovoljno pogledati na parking sta voze GAT ovci a u Vosi ozbiljan auto imaju samo oni koji voze tatina kola.
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Pa što je onda produžio sa Vošom? Što nije potpisao za GAT?
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Кад одеш на позајмицу не можеш побогу имати већу плату од оне у матичном клубу човече.
G

GAT

pre gotovo 2 godine

Za 500e je igrao. Mozes slobodno proveriti.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

500 е или 5000е...слично је то :))
G

GAT

pre gotovo 2 godine

Jedna nula manje-vise, to se ni ne primeti na racunu hahaha

miroslav.fare.farkas@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Da nisi možda 0 pogrešio?
M

Monterooo

pre gotovo 2 godine

Nisam pogresio nulu,Sekulic ima 2000,moj komsa 2500 ,iz prve ruke...sve na vreme...u vosi menadzeri daju po 500e klincima inace klub nista nula ....po 3 meseca ne vide lovu
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Да ли може неки опширнији извештај о фирми ГАТ и зашто не?
s

samo vosa

pre gotovo 2 godine

Sta je sa Maticem? Nije Otisao u Sloveniju sa ekipom...
А

Александар1

pre gotovo 2 godine

Воши треба још један добар штопер, нпр. Росић, што је недавно одјавио Партизан, и централни везни, плеј. То је тешко наћи. Распитати се за Палочевића или Косовића. Онда би Војводина врло вероватно била 3, а самим тим би обезбедила ЛКФ.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Pregovaralo se sa Rosicem medjutim on je trazio nerealnu platu. Jako dobra ideja za Palocevica a sto se Kosovica tice meni licno ne bi smetalo da se vrati ali vecina navijaca bi bilo protiv jer je igrao u crnom blizancu. Ja bi vratio svakog bivseg osim mozda Ivanica, nije lepo to sto je uradio. Ali bi mu oprostio to sigurno... Ipak je on nase (Vosino) dete.
M

Mercedes

pre gotovo 2 godine

Martinkevic je juvel, nzm st cekauju ovi
M

Milojko Arsenic

pre gotovo 2 godine

Ako mislimo na istog igrača taj mali nije kvalitet Vojvodine.
B

Benz

pre gotovo 2 godine

Ja mislim na Rusa i ima samo jednog Martinkevica u VOSI. Pokojni Kosanovic je mnogo dobro mislio o njemu i imala je Vosa plan sa njime. Nazalost Kosanovic je umro, Lalat otisao kao i uprava i Matveja poslali u Kabel. Kao Sumaheru da das Ficu i da kazes ovaj vozac nije za Formulu 1. Ali tesko to vama slepcima da se objasni.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Ja ga gledao, nikakav utisak nije ostavio na mene. Neskovic, Novevski, Bukinac, Majstorovic, Milosevic, Miletic su svi za klasu bolji.
G

Gost1978

pre gotovo 2 godine

zna se koja je lansirna rampa njima pomogla da napreduju
U

UI90

pre gotovo 2 godine

U zemlji u kojoj 99% politicara i direktora navija za dva drzavna projekta iz Beograda, nemate ni promil mogucnosti da osvojite titulu.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Moguce je ali malo verovatno...
R

Realnost

pre gotovo 2 godine

Ovih godina da,u bliskoj budućnosti možda. Poslovanje Večitih je u najmanju ruku diskutabilno,prosipanje iz šupljeg u prazno (praviš all star timove,a dugovi skoro 100m). Država to može da toleriše,ali ako se promeni monetarna situacija (rat u Ukrajini,kako god završi biće promena) neće biti para za Večite,pa će možda biti šanse za druge. Uostalom ako jedan Bordo koji je ipak ime Francuske,igra 3ću Ligu mogu to i večiti,naravno u nekoj pravnoj državi Srbiji odnosno ako dodje do promene,neće Srbina zanimati fudbal kada bude morao da gleda kako šta da se obezbedi da preživi.
V

V V

pre gotovo 2 godine

Vidakov je odličan igrač i karakter. Tako razmišlja pravi pobednik. Fudbal je igra 11 na 11 i sve je moguće pa čak i pobediti i osvojiti tzv nepobediv. Niko nije midlo da će Vojvodina osvojiti Titule 66 a pogotovo 89 al kad se vredne ruke i noge slože sve se može