Ko će ne Karađorđe, a ko će sa Karađorđa? (©Starsport)
Ko će ne Karađorđe, a ko će sa Karađorđa? (©Starsport)

Vošin prelazni rok: Crnomarković potpisuje u subotu, Tanjgin sin se vraća sa titulom U19 prvaka Bundeslige

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.06.23. | 09:49

Kabić blizu selidbe u Seriju A, na izlaznim vratima i Zukić

Dolazak Stefana Vukića već dogovoren, ali to je samo prvi korak Vojvodine ovog leta. Predsednik Dragoljub Zbiljć u intervjuu za Sportski žurnal kaže da Novosađane čekaju zanimljive nedelje u kojima će trener Radoslav Batak dobiti solidno renoviranu ekipu.

Pa da krenemo redom…

Izabrane vesti

Stefan Vukić je pred potpisivnjem ugovora i očekujem da ovih dana ozvaničimo njegov transfer. Između TSC-a i Vojvodine sve je završeno tako da će putovati sa ekipom u Sloveniju. Uz to, verujem da ćemo sa Đorđem Crnomarkovićem ugovor da potpišemo u subotu, baš pred polazak na Mariborsko Pohorje. Isto važi i za Sinišu Tanjgu, koji se vraća iz nemačkog Majnca, pa će takođe biti deo takmičarske ekipe”, rekao je Zbiljić za Žurnal.

Za one koji domaći fudbal ne prate sa tolikom pažnjom podsećanje da je 29-godišnji Crnomarković fudbalsko ime stekao u Javoru, posle igrao i za Čukarički i Radnički iz Niša, u inostranstvu za Leh Poznanj, Zaglebje, protekle dve sezone ljubljansku Olimpiju. Siniša Tanjga je sin proslavljenog fudbalera Miroslava, kasnije pomoćnika Siniše Mihajlovića, a od pre par dana i potpredsednika Vojvodine. U Majncu je igrao za U19 ekipu, novog šampiona Nemačke u tom uzrastu, mada treba reći da Siniša nije bio baš standardan. I Crnomarković i Tanjga

Naravno, ima Voša i drugih planova, a neizbežni su i odlasci…

Želeli smo da se mladi Mihailo Ivanović s pozajmice u Sampdoriji vrati u naš klub, ali za njega nam stižu takve ponude da ne verujem da ćemo moći da ih odbijemo. Pred potpisivanjem ugovra s Italijanima (Bolonja se najčešće pominjala, prim.aut.) jeste i Uroš Kabić i uvazduhu može da se oseti da je i taj posao gotov, a stižu nam ponude i za Dejana Zukića”.

Mnogo posla dakle, malo vremena. Krajem jula počinje sezona u Mozzart Bet Superligi, a Vojvodinu čeka i dvomeč sa APOEL-om u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

Ekipa koja ode na pripreme u Sloveniju biće ona koja će da igra protiv APOEL-a u Ligi konferencije i pokuša da ostvari našu veliku želju prelasko mu treće kolo kvalifikacija”, završio je Zbiljić javljanje Žurnalu.

Ne zaboravimo, Vojvodina se nada da će iz Crvene zvezde dovesti i Andriju Radulovića, dok su klub već napustili Jovan Milošević (za 1.200.000 evra i 12 odsto od narednog transfera prešao u Štutgart), Mirko Topić (1.000.000/Famalikao), Nikola Simić (TSC) i Matvej Martinovič (Radnik).



tagovi

Uroš KabićDejan ZukićĐorđe CrnomarkovićFK VojvodinaSiniša Tanjga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara