Foto: FK Vojvodina
Foto: FK Vojvodina

Vošina vanredna sednica Skupštine kratko trajala: Članovi odbili predlog Dnevnog reda

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.09.21. | 00:21

Iako je bila zakazana na zahtev više od trećine članova najvišeg klupskog tela, polovina je odbila da usvoji predloge za raspravu

Fudbalski klub Vojvodina je na zahtev više od trećine članova zakazala vanrednu sednicu Skupštine. Na samom startu je zadatak članova bio da glasaju za predlog Dnevnog reda. Njih 28 je odbilo da ga prihvati, 27 članova je glsalo za njegovo usvajanje. S obzirom da je većina bila protiv, sednica je automatski završena.

Predsednik Skupštine FK Vojvodina Milan Đukić je istakao da će uskoro biti zakazana nova sednica, kako to može biti učinjeno na zahtev članova Upravnog odbora, ali i na zahtev članova Skupštine, što je ovoga puta bio slučaj.

Izabrane vesti

"U svečanoj sali FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku, danas je održana vanredna sednica Skupštine FK Vojvodina, koja je bila zakazana na zahtev više od jedne trećine članova najvišeg klupskog tela.

Sednici je prisustvovalo svih 55 članova Skupštine, pri čemu su u sali lično bili prisutni njih 43, dok su preostalih 12 članova bili zastupljeni preko punomoćnika sa urednim punomoćjem za zastupanje.

Odlukom većine članova Skupštine, na sednici nije usvojen predloženi Dnevni red, s obzirom na to da je protiv usvajanja predloženog Dnevnog reda glasalo 28 članova najvišeg klupskog tela, dok je za njegovo usvajanje glasalo 27 članova Skupštine. Samim tim, članovi Skupštine nisu diskutovali o preostalim tačkama predloženog Dnevnog reda, već je sednica automatski završena.", stoji u saopštenju na sajtu Vojvodine.



tagovi

FK VojvodinaVojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara