Aleksandar Linta sa fudbalerima Voždovca (© MN Press)
Aleksandar Linta sa fudbalerima Voždovca (© MN Press)

Voždovac pred Partizan: Ipak nam dolazi lider na tabeli

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.11.21. | 13:17

„Da se ne stidimo, bez obzira na rezultat“, kaže trener Linta

Mesec dana bez pobede, a preko puta najbolji timovi države. Teži posao nije mogao da bude za fudbalere Voždovca. Najpre će u nedelju od 16.30 sačekati Partizan na krovu Tržnog centra „Stadion“, a u sredu gostuju Crvenoj zvezdi u odloženom susretu desete runde Superlige.

Pritom, prethodni put su savladali Radnik u Surdulici 22. oktobra, a na domaćem terenu nije slavio od pretposlednjeg dana avgusta. Mada, ne planiraju da ustuknu pred teškim rasporedom.

Izabrane vesti

Želimo da popravimo utisak sa prethodne utakmice, svesni smo da smo u nekim segmentima mogli i morali bolje“, osvrnuo se trener Aleksandar Linta na poraz od Proletera u Novom Sadu.

Mada, crno-beli su uzdrmani brukom u Talinu.

Naravno da Partizan nije idealan protivnik za ovaj trenutak, ipak je to klub koji je prvi na tabeli i trenutno bez poraza. Uprkos tome, želimo da se predstavimo u dobrom svetlu, pokažemo energiju i želju za pobedom i da odigramo utakmicu hrabro, da se ne stidimo, bez obzira na rezultat”, dodao je Linta.

Ulaznice će se prodavati u nedelju od deset sati po ceni od 500 dinara za zapadnu tribinu (jedinu otvorenu za ovaj susret), uz lični dokument i najviše dve po osobi. Za decu do sedam godina uz pratnju roditelja ulaz je besplatan, dok vlasnici sezonskih po standardnoj proceduri mogu ući na stadion.


tagovi

FK Partizanfk voždovacAleksandar Linta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara