Danilo Pantić i Marko Docić uskoro saigrači, © Star sport
Danilo Pantić i Marko Docić uskoro saigrači, © Star sport

Vraća se! Danilo Pantić u Čukaričkom

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.07.20. | 20:05

Dogovor na pomolu

Posle godinu dana vraća se Danilo Pantić u srpski fudbal. Pominjalo se da bi mogao da otpočne treći mandat u Partizanu, ali će umesto crno-belog dresa kluba sa Topčiderskog brda bivši mladi reprezentativac Srbije put Banovog brda, pošto je dogovoreno da naredne sezone igra za Čukarički.

Pantić u ekipu trenera Aleksandra Veselinovića stiže iz Čelsija. Prema informacijama Sportskog žurnala, vezista iz „klase 1996“ je već pružio ruku predsedniku Čuke, Draganu Obradoviću, ali da bi posao mogao da se završi čekala se saglasnost iz Londona. Kako je u petak veče sa Stamford bridža i ona stigla ne postoje prepreke da se Danilo Pantić priključi pripremama novog kluba. Čeka se samo ozvaničenje saradnje.

Izabrane vesti

Pantić je minule sezone, po odlasku iz Humske, bio pozajmljen Videotonu. Stigao je na poziv tadašnjeg trenera mađarskog kluba Marka Nikolića, međutim, nije ostavio trag u Sekešfehervaru, pa je tokom zime raskinuo saradnju i otad je u potrazi za novim angažmanom. Trenirao je u rodnoj Rumi, kasnije uz dozvolu trenera Sava Miloševića održavao formu sa fudbalerima crno-belih, tad su kolale priče da bi mogao još jednom da se oproba u klubu koji ga je školovao, ali... Kasnije se pominjao kao moguće pojačanje turskog Trabzona, ponuđen je bio kiparskom Anortozisu, nalazio se na listi želja tri italijanska kluba (Đenova, Verona i Leće), da bi na kraju završio u Čukaričkom.

Danilo Pantić je tokom karijere igrao za Partizan, Vitese, Ekscelzior, ali za Čelsi, čiji je igrač od 2015, nije debitovao.



tagovi

Danilo PantićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara