Ognjen Vranješ (©sporting-charleroi.be)
Ognjen Vranješ (©sporting-charleroi.be)

Vranješ ostao u Belgiji, ali promenio klub

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.01.21. | 17:32

Pozajmica iz Anderlehta u Šarlroa do kraja sezone

Nije Ognjen Vranješ ni ove sezone uspeo da se izbori za veću minutažu u Anderlehtu, pa će ostatak sezone provesti na pozajmici u redovima Sporting Šarlroe. Dakle, bosansko-hercegovački fudbaler promeniće klub, ali ne i šampionat u kojem je ove sezone odigrao svega četiri utakmice, odnosno proveo 360 minuta na terenu kao igrač briselskog velikana.

Previše negativnog publiciteta vijorilo se oko 31-godišnjeg Banjalučanina kojeg je Vensan Kompani poptuno eliminisao iz postave i daljih planova. Igrao je reprezentativac Bosne i Hercegovine u pobedama protiv Serkl Briža i Vasland Beverena, remiju sa Eupenom, a poraz od Klub Briža 3:0 bio je ujedno i poslednji takmičarski meč za Vranješa ove sezone. Dakle, od četvrtog oktobra nije kročio na teren, odnosno 15 uzastopnih prvenstvenih utakmica ga nije bilo ni na klupi.

Izabrane vesti

Nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde i kruševačkog Napretka je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Aeku gde je odigrao 16 prvenstvenih utakmica, a na osam od tih 16 atinski tim je uspevao da sačuva mrežu. Postigao je i gol protiv Lamije.

Šarlroa je tim sa trenutno najlošijom formom u Župiler Pro ligi i zebre se nadaju da će im Vranješ pomoći da dodatno učvrste odbranu i prekinu seriju od pet poraza.


 


tagovi

Zimski prelazni rok 2021Ognjen VranješAnderlehtŠarlroa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara