{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Anderleht neće raskinuti saradnju sa igračem, koji je prošlog leta plaćen AEK-u 3.000.000 evra, već će pokušati da mu pronađe novi tim
Vranješ prebačen u B tim

Za Ognjena Vranješa i definitivno nema mesta u Briselu. Nakon što ga je direktor briselskog kluba Mihael Vershuren precrtao u svojim nedavnim izjavama, belgijski gigant je reprezentativca Bosne i Hercegovine prebacio i u B tim.

Vranješu su zamerena vansportska dešavanja, kojih je bilo previše u poslednjih nekoliko meseci.
"
Odluka je pala, Vranješ je u B timu, tako je odlučio menadžment i direktor Vershuren. To nema nikakve veze sa njegovim sportskim dostignućima. Sada se traži rešenje sa njegovim agentima", rekao je pomoćni trener Per Zeterberg.

Ipak, Anderleht neće raskinuti saradnju sa igračem, koji je prošlog leta plaćen AEK-u 3.000.000 evra i koji je potpisao ugovor do 2022. godine. U ovom trenutku, prema pisanju belgijskih medija, i Vranješ je spreman da ode u drugi klub, ali za sada nije poznato da li ima zaiteresovanih timova.

Kako piše Nieuwsblad u Briselu se nadaju da bi intereosovanje mogli da pokažu turski ili ukrajinski timovi, ali za sada ne postoji konkretne ponude.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×