(FK Novi Pazar)
(FK Novi Pazar)

Vratija se Dime

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.12.23. | 10:24

Krilo Stefan Dimić posle godinu i po ponovo u Novom Pazaru

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Pazara)

Novi Pazar je zaključio prvi zimski posao. Na Gradski stadion se posle godinu i po dana vratio Stefan Dimić, čiji je doprinos opstanku Plavih u elitnom karavanu u sezoni 2021/22 bio izražen sa šest golova i četiri asistencije na ukupno 33 utakmice, a jednom je bio strelac i tokom četiri nastupa u Kupu Srbije.

Izabrane vesti

Dimić, koji ima 30 godina i pokriva obe krilne pozicije, u Mozzart Bet Superligi trebalo bi da se zadrži do naredne zime. Ofanzivni fudbaler je s aPazarcima zaključio posao do kraja kalendarske 2024.

Na srpsku fudbalsku scenu vraća se posle šestomesečnog iskustva u Gruziji, gde je letos potpisao jednoipogodišnji ugovor sa Telavijem, ali je regiju Kaheti napustio već posle šest meseci.

Pre dovođenja Dimića, Telavi je bio zakucan za dno tabele, ali je osokoljen sa šest pobeda u prvih osam kola u nastavku prvenstva stigao do kote osam i kasnije kroz baraž sa Spaerijem iz Tbilisija izborio je opstanak u najjačoj gruzijskoj diviziji. Dimićev doprinos nije bio prevelik, s obzirom da je na pet prvenstvenih utakmica, a uvek je ulazio s klupe za rezerve, terenom špartao ukupno nekih 80 minuta. Starter je bio samo u jednoj kup utakmici.

Osim Dimića, angažovaćemo još jedno krilo, ali i brzog, pokretljivog špica. Od igrača što su izneli jesen, niko neće iz Novog Pazara. Onima sa manjom minutažom smo saopštili da mogu da potraže nove klubove. Neki su i sami izrazili želju da to urade“, kaže za Mozzart Sport generalni sekretar Pazaraca Fikret Međedović.

Prvi klupski operativac nije pominjao imena, ali je jasno da Novi Pazar ne računa ozbiljno na golmana Lazara Slavkovića, štopere Nikolu Andrića i Nemanju Kojčića, veziste Frana Čirjaka i Semira Alića, ofanzivce Filipa Kneževića i Alekseja Golijanina, koji se još tokom jeseni pozdravio s klupskim drugovima i otišao...


 


 


 


tagovi

FK Novi PazarNovi PazarStefan DimićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara