Komentari na vest

Vrela uvertira u El Klasiko: Barselonina pobeda u senci sudijskih odluka

K

Kukaa

pre oko 3 godine

Barsa i Real zadnjih godina 0 bez sudija. Pitanje koliko bi LS uzeo Real da nije bilo sramnih odluka sudija. Barsa je isto sramna sto se sudjenja tice
A

Alf

pre oko 3 godine

Setimo se pritom kakvi su sve penali sudjeni protiv Barse u toku sezone... Kakve "ruke" signalizirane kao najstroze kazne....
A

Alf

pre oko 3 godine

A penal nad Destom u prvom poluvremenu? Jasan kontakt na liniji 16 metara i nista. Sudija nije hteo ni VAR proveru. Pre toga, bodicek na Mesiju u idealnoj poziciji za slobodnjak i opet nista....O tome se ne pise. Mozda je crveni prestrogo pokazan, ali je igrac Valjadolida startovao sledja sa jasnom namerom da spreci kontru.
B

Bnm

pre oko 3 godine

U subotu im nece pomoci ni sudija ni Mesi
1

12345

pre oko 3 godine

pa normalo da ce sudac da sudi za lopovski penal madrid xD
7

7777

pre oko 3 godine

da da sudije su poklonile pobedu barsi xDD
1

123pop

pre oko 3 godine

Niko nije ni ocekivao da ce im sudija pomoci u utakmici protiv Reala :D Zna se koga vole sve sudije...
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Da je kradja, kradja je. Ali i u prvom poluvremenu nije sviran čist penal za Barselonu posle faula nad Destom
D

Damir92

pre oko 3 godine

Au kakva kradja ljudi. Sve situacije 50-50 su isle u korist barsi. Iskreno ne volim kad sudije za onakve stvari sviraju penale ali sam siguran da se to desilo u sesnestercu Valjadolida bio bi penal za barsu. Sve to mogu da svarim ali onaj direktan crveni je kriminal. Ovog sudiju treba pod hitno da suspednuju.
J

Jgbu

pre oko 3 godine

Crveni je smiješan ali to je kompezacija za nesvirani penal Barceloni na Destu u prvom poluvremenu. Barcelona je i ove sezone pokradena u bezbroj utakmica. Pogledajte samo penal za Huesci, Cadiz ili Getafe protiv Barcelone. Pogledajte samo statistiku. U zadnje 2 sezone više se penala sviralo protiv Barcelone nego u korist njih. Svirano im tek 10 penala u zadnje 2 sezone, a protiv njih 11. A Barcelona je ekipa koja non-stop napada i mnogo češće ulaze u protivnički 16-erac. Pogledajte samo kakav je penal sviran protiv Barcelone prije 2-3 kola za Huescu ja mislim... U svakom slučaju, navijači Reala su zadnji koji mogu pričati o sudijama i suđenju u korist drugih klubova.
c

ccvvv

pre oko 3 godine

Pa Barcelona je masakrirana u ovom prvenstvu sa strane sudaca. I ovu utakmica ako gledaš sudac je odradijo katastrofalno. U prvom poluvremenu čisti crveni na Griezmanu, čisti prekrsaj na Destu. Na Messiju barem 5 čistih prekrsaja. Sudac je dozvolijo, da se igra grubo I gosti su to izkoristili. Odigrali su odlično utakmica uz malo sreče mogli su do pobjede.