Vrh Karioke je samo Flamengov! Trećom brzinom preko slabašnog Bangua (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.04.21. | 04:54

Bez iznenađenja u Rio de Žaneiru - 3:0

Bangu nije imao šanse na Marakani. Flamengo je slavio sa laganih 3:0 i osamostalio se na vrhu tabele Šampionata Karioka, ispred Volta Redonde.

Gosti su se na ovom meču držali samo do poslednjih trenutaka prvog poluvremena, kada se Bruno Enrike odlično snašao u skoku i konačno slomio otpor protivnika. Taj pogodak u velikoj meri je olakšao posao domaćinu u nastavku meča, a sa druge strane i dodatno vezao ruke gostima. Igrači Bangua su morali da pređu na "plan B", tačnije da probaju da napadnu kvalitetnijeg rivala na njegovom terenu, pa je bilo izvesno da će doživeti ubedljiviji poraz.

Izabrane vesti

Sve je po pitanju pobednika bilo rešeno već u 67. minutu, kada je De Araskaeta posle odlične varke i okreta poslao loptu iza leđa Paula Enrikea. Za postavljanje konačnog rezultata meča bio je zadužen Gabrijel Barbosa - Gabigol, koji je u 85. minutu precizno gađao suprotan ugao nakon ulaska u kazneni prostor.

Flamengu je ovo bio petri trijumf u šampionatu, koji je bio od velike važnosti za domaćina posle remija sa Boavistom u prošlom kolu. Bangu je doživeo i četvrti poraz u sezoni, ali je prvi put primio više od dva pogotka na jednoj utakmici.

ŠAMPIONAT KARIOKA, 7. KOLO:

Flamengo - Bangu 3:0 (1:0)

/Enrike 45+3, Araskaeta 67, Gabigol 85/

20.30: (3,70) Resende (3,00) Portugeza RJ (2,10)

23.00: (2,10) Volta Redonda (3,05) Boavista (3,60)




tagovi

FlamengoGabrijel Barbosa Gabigol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara