Komentari na vest

Vrhovni sud Hrvatske potvrdio presudu: Braća Mamić će morati iza rešetaka!

Ž

Živjeli

pre oko 3 godine

Dok je nama BiH niko ne ide u zatvor. Kakav je to idiotski sud u Hrvatskoj? U Srbiji se za ovakve gluposti daju nanogice na par sati
E

Erector

pre oko 3 godine

Nije ovo neka pobjeda pravne države kako to predstavljaju, jednostavno se Mamić našao nekome na putu ili je napravio neki veliki propust u procesu. Ovaj lik je nažalost primjer uspješnog biznismena na Balkanu. Pored svih privatizacija, on je makar podigao tu firmu na viši nivo, nije propala kao druga. Manje ipak zlo od nekih situacija. Bosanci to najbolje znaju, tu se privatizovalo i šakom i kapom, za marku.
K

KROJF

pre oko 3 godine

Neverovatno je da se podržavaju čitajući komentare.Ne treba se čuditi što smo u ovakvoj situaciji.Komentari sve govore.Kao uspešni su.Šta to znači?Bitno je da si na vrhu nebitno kako.Po toj logici da opravdamo pljačke i ostale nečasne radnje jer BOŽE MOJ oni su to morali da urade da bi imali novac ili šta već.Dokle god se budu opravdavale nečasne radnje bićemo tu gde jesmo.SPORTSKI POZDRAV
G

Gostq978

pre oko 3 godine

nek se spremi terzic zvezdan
Н

Небојша из Београда

pre oko 3 godine

Ех да је Терза једини... Јбт, у Хрватској има бар неке правде (додуше, не и за тамошње Србе) за разлику од наше кумовско/братске/мафијашке државе.
G

Gosttt

pre oko 3 godine

Samo sto ljudi kiji brane Mamica zaboravljaju jednu stvar on od grada Zagreva dobija 15 mill eur godisnje. Tesko bi on bez tog sigurnog novca bilo sta izgradio. Bilo kojoj ekipi na Balkanu daj svake sezone 15 mill eur i videcete rezultate. oni pored tih 15 mill imaju jos sponzora i prodaju igrace za velike pare. Ali gde onda nestaje taj novac? To je kljucno ! Sa Sportske strane rade mozda i najbolji posao uz Sahtjor i Atalantu u svetu fudbala. Ali pare negde nestaju.
Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

Ako ako, nek uhapse čoveka koji im je izgradio ligu i reprezentaciju od jeftine pokrajine do svetske sile. Nama fino.
S

Stojko Fudbalerski

pre oko 3 godine

Ovo je Balkanski scenario koji gledamo sada i u Srbiji...kriminalci hvataju kriminalce sve pod izgovorom obracuna drzave sa organizovanim kriminalom!!! Prosipanje supljeg u prazno i mazanje ociju javnosti kako su sada ovi posteni i uspostavljaju pravnu drzavu u kojoj nema nedodirljivih i da ce pravda stici svakog ko se ogrijesi i okoristi o drzavu.
Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

Koji je to zakon Mamić prekršio? Nije Dinamo državna svojina kao naše bliznakinje. On ih je izgradio od pepela do neba. Nek se kupa u topljenom zlatu ako želi, sve je to nula bilo pre njega, a tek će nula da bidne.
T

Taribo

pre oko 3 godine

Ovako nesto se kod nas nece nikada desiti
p

prosto kao pasulj

pre oko 3 godine

Hoće, čim dođu sledeći ovi će da budu pohapšeni, samo što će oni da dovedu neke nove lopove i u krug. Začarani krug.