Komentari na vest

Vrhunski golman i odličan napadač - dovoljno za Ligu šampiona! Za napad na titulu je potrebno nešto više (VIDEO)

2

24.04.1902.

pre oko 1 godinu

GGMU!
G

Gost29

pre oko 1 godinu

Junajted ove sezone osvaja najmanje jedan trofej a moguće je da osvoji i ligu. Do kraja Marta stižu novi vlasnici a to znači renoviranje Old Traforda i pojačanja koja Ten Hagu trebaju. Znači spremite se za novu totalnu dominaciju Mančester Junajteda najvećeg engleskog kluba.
D

DarkoZakanj

pre oko 1 godinu

Sa obzirom na tim kakav smo imali super smo prosli,Na pocetku sam sumnjao u TH al sad znam da nam je dosao konacno zglavan menadzer..bice to ok tim sledece sezone.

Scholes

pre oko 1 godinu

Zesce glup naslov. Eriksen van do Aprila, Kazemiro kaznjen, neke igrace odmarao, jeste da im fali spic top klase, a i to ce u narednom roku Ten Hag srediti, ali realno, s kakvom ekipom je igrao, igrali su odlicno. Weghorst je odlican radnik, ali njemu treba spic koji ce davati golove iz kola u kolo, kao nekad Nistelroj ili Runi. Nadam se ce se uskoro osloboditi Megvajera, jer lik kad god ima loptu mene prodje jeza, on mi je takva enigma, nikad goreg igraca nisam video. Wes Brown je za njega doktor. Ostaje zal za utakmicom na Old Trafordu, jer su to bacena dva boda. Sto se tice trke za titulu, kad je Arsenal imao i 11 poena vise znalo se da nemaju dubinu u timu za jak finis i da kad krenu sa kiksanjem da ce to biti lancana reakcija. City je sve vreme bio najveci favorit, i 90% sam siguran da oni opet osvajaju. Sto se tice Junajteda, oni su vec prevazisli ocekivanja, nebitno da li zavrse drugi ili treci, veliki uspeh. Ten Hag vraca mentalitet pobednika i opet se vraca akademiji. Steta sto je Grinvud manijak, jer bi za dve, tri godine on i Garnaco bili najbolja krila u Engleskoj.
4

46

pre oko 1 godinu

Ako se uzme u obzir sa kakvim igračkim kadrom raspolaže, Ten Hag izgleda kao ozbiljan trener i zna šta radi. Zbog limitiranosti igrača, pre svega u veznom redu, ne može ni da se očekuje ne znam ni ja kakva lepršava igra, i tako će biti dok se ne vrati Eriksen. Ali, više nemaju gubitnički mentalitet kao prethodnih godina sa Ragnikom i Solskjerom. Po jedan kvalitetan igrač u svim linijama tima na leto ako se dovede, moći će svima da izađu na crtu.
4

46

pre oko 1 godinu

Poređenja radi, teoretski kad bi Ten Hag i Grejem Poter zamenili mesta, Poter bi sa ovim timom lagano ispao iz lige sa gol razlikom -20 dok bi Ten Hag bio sigurno u top 3 u PL.
v

vldblk9a

pre oko 1 godinu

Nevezano za ovu utakmicu vec za PL i VAR, pa da li je moguce da su ovakve izjave moguce. Prvo kao priznali du gressku da su ostetili Brajton juce sa neverovatno vlupim objasnjenjem. A onda za Utakmicu Arsenala: "Ipak, u akciji kod gola, Kristijan Norgard, koji je pronašao Tonija, on je u ofsajd poziciji. Istina je da VAR nije dodatno postavio linije. Nismo ih jednostavno videli. I to se računa kao ljudska greška. Da su linije bile postavljene, gol bi bio poništen zbog ofsajda", Gledaju gluposti po 10 minuta koje su ocigledne, a onda zaborave da gledaju situacije koje odlucuju utakmicu. Nerealno skroz.
G

Gost007

pre oko 1 godinu

United se polako vraca a vi pljuvaci mozete samo nastaviti da pljujete..Stize nov vlasnik i na leto novi igraci..placi te.
G

Gostioni

pre oko 1 godinu

Nauci PRVO PIS ( Namerno).
b

barranjacccccccc

pre oko 1 godinu

Pre će biti Vrhunski Napadač I odličan golman.
g

gost x

pre oko 1 godinu

Bravo United samo naprijed teska utakmica ali bitna tri boda pozzz
H

Hari Glavati

pre oko 1 godinu

Priznaj da si se uključio par minuta pre te prečke, čim nisi primetio onih 5 drama u petercu De Hee?
B

Bundevara

pre oko 1 godinu

De Heu *sralo, mančester izbegao poraz.
L

LeGM

pre oko 1 godinu

Navijac sam Uniteda ali bicu iskren,kad god izadju na teren nikad neznas kakav ces United da vidis...kad ocekujes da dominiraju oni nula a kad ocekujes da nema nista od njih oni ili dominiraju ili ovako kao danas odnesu 3 boda. Naravno kao i svaka utakmica u Premier ligi i ova je bila teska ali 3 boda su 3 boda. Idemo dalje GGMU
b

barranjacccccccc

pre oko 1 godinu

Kakavu si ti utakmicu očekivao na Elland road-u leba ti? Leeds se grčevito bori za opstanak i igraju kod kuće gde im se preterana agresija gleda kroz prste.
G

Gost2

pre oko 1 godinu

Zemo dasi ziv i zdrav ali ovaj Tekst nije u stilu Mozzarta, United igra finale Carabao Kup,u Fa Kup dobro stoje ,Liga Europe igraju, drugi su na tabeli 6 bodova do prvog mjesta takodjer igraju dobro Liga prvaka osigurana plus ovi igraci sto fale bice samo jos bolji pozzzzz
r

ridlr

pre oko 1 godinu

ako su oni ovakvi drugi u Pl jb* ti takav fudbal.Od ukupnog broja dodavanja junajteda,80% je bilo izmedju zadnje linije i golmana.Sabizer i Fred nzm dal su osetili loptu,mimo kad su morali defanzivno da intervenisu.Kao da se plase da dobiji loptu i krenu napred.Bez kazemira i eriksena junajted je osudjen na propast.Ovo danas dobili na misice i srecu,moglo je komotno da bude i obrnuto.Weghourst doveden za duge lopte a danas nzm dal je imao 2 dobijena vazdusna duela.Totalni promasaj.Nit vrsi presing,nit ucestvuje u akcijama a nije ni ucinkovit u vazdusnoj igri.Mozda bi jao dzoker bio bolji,ali sumnjam.
V

Voždovac

pre oko 1 godinu

Ali Brunov pas za Šoa, pre asistencije Rašfordu. Magija.
N

Nikos1988

pre oko 1 godinu

Pas je poslao Sabicer
G

Gost090

pre oko 1 godinu

taman pomislim ovaj Vergost ne zna da postoji u napred pas.kad ono pasira garnaču za gol. vergost je enigma
m

mislis

pre oko 1 godinu

Sabicerov pas
g

gost...

pre oko 1 godinu

Zemo ne valja ti ova prica neznas da Unitedu fali pet igraca od naj bitniji Cazemiro Eriksen Antony pa Mc tomini, Marcijal Liga prvaka osigurana borba za Titulu je tu pozzzzz
g

gstivucix

pre oko 1 godinu

Treba da prodaju De Heu i vrate Hendersona, tako da olakšaju budžet, a i imaće odličnog golmana
k

kadinjača

pre oko 1 godinu

Apsolutno.
Z

Zzz111

pre oko 1 godinu

Ili uzeti ovog malog iz Lidsa
E

Engleski nogomet

pre oko 1 godinu

Činilo mi se da ten Hag ne zna šta radi sa izmjenama, međutim, na kraju se ispostavilo da je doktorski to odradio. I da, Rashforde majstore, samo nastavi tako! 🔴
N

Navijač iz drugih vremena

pre oko 1 godinu

Na prvi pogled to zaista tako izgleda. Ali samo na prvi pogled. Hajde da vidimo sa kim on uopšte raspolaže od igrača? Kakva mu je klupa i posledično mogućnost rotacije? Ni prvih 11 nije za pohvalu a kamoli rezerve. I sam vidiš kakav tempo je u Premijer ligi. Računaj tu i na povrede. Bukvalno moderni gladijatori. Ne može se cela sezona izgurati sa 11, 12 ili 13 igrača (a i pola njih je upitnog kvaliteta). Radi čovek šta može u odnosu na ono čime raspolaže.
c

cylo

pre oko 1 godinu

Malo rotacije za Barcelonu, čekao da se Leeds umori i onda bum Garnachu u igru i lagani nokaut. Šta Ten Hag izvlači iz ove situacije gde je pola tima povređeno plus umor od gustog rasporeda i onda neko se nađe da lupi kako ima sreće i nema pojma.
o

ogi1410

pre oko 1 godinu

brate nisi normalan, sto izvlaci a ima 20 igraca placenih po 50 miliona...pa ne vodi Brajton jbt no Mancester
@

@ogi

pre oko 1 godinu

Pa burazeru možda on ima igrače plaćene po 50 miliona, ali vrede 5.nije ih on dovodio. Ja bih svakom treneru odmah dao nagradu za trenera meseca kad u timu sa Fredom o Megvajerom pobedi utakmicu. To što je neko plaćen mnogo, ne znači da je dobar.
S

Steppenwolf

pre oko 1 godinu

Do godine napada na PL
o

ogi1410

pre oko 1 godinu

mozda al na fifu24 :D
A

Alex DeLarge

pre oko 1 godinu

Junajted ove sezone nema srece sa povredama, ali ne fali tu puno... Fali jedan dobar stoper za rotaciju i jedan odlican veznjak, pored dobrog napadaca koji bi rasteretio Rasforda... Cinjenicno stanje je da tu nema puno pukotina, Megvajer se tu ne racuna jer je lik prosto hodajuci hazard...
S

Sabirni

pre oko 1 godinu

Da, nemaju srece sa povredama, bas mi je zao.
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Junajtedu tacno odbranis prva 2 suta u okvir i nikad nece da te pobede
A

Azzu

pre oko 1 godinu

Imali su samo sreće. Kakva titula i United, sa ovakvim timom mogu se boriti samo za top 4.
o

ogi1410

pre oko 1 godinu

Bukvalno, nmz zasto ovoliko dislajkova ali istinu si rekao, bukvalno top 4 im je premija, a pominje se titula svakih 3/4 nedelje, onda izgube od nekog notingema ili tako nestoi onda ide komentar svaka cast ako budu u top 4, povezu 3 pobjede idemoo titula hahahaha i sve u krug, al dobro Ronaldo je kriv hahaha
G

Gost007

pre oko 1 godinu

Placite ustase