Komentari na vest

Vučelić: Čestitam Partizanu na jedinoj pobedi u Evropi, za druge je sezona bila turistička

N

Nejbi

pre 4 meseca

Bitno je da smo otresli Evropskog iSvjetskog prvaka,koji je kao sto smo vidjeli strah i trepet u Evropi. Bravo Zvezdo !
L

LFCC

pre 4 meseca

Ne volim coveka ali za ovu izjavu je skroz u pravu. Rezultate koje je Zvezda imala je mogla da ima i sa sve domacim igracima, bez potrosenih 20-30 miliona na promasaje sa strancima.
D

Dell

pre 4 meseca

Samo se ti komšija vrati, još 10 godina da vladaš, i svake da budeš uspešan kao prethodne.
D

Djinobili

pre 4 meseca

Mi što smo dobili Fiorentinu u prijateljskoj je veća evropska pobeda od te vaše,svašta čime se vi hvalite:)) To je toliko bitna vaša pobeda kao ona protiv Reala ili Mančestera:))))))
D

Dragan Z.

pre 4 meseca

Poslednji mohikanac, pardon, poslednji komunista prodaje demagogiji. Da nije Vazure bio bi najgori covek na celu kluba od osnivanja do danas.

Kalčopolista®

pre 4 meseca

Sta ovde nije tacno? Partizan je ostvario vise pobeda i ove sezone u Evropi nego galaktikosi i njihove filijale u 24 utakmice kombinovano a vi se tesite citajuci informer, gledajuci pink i hepi da ste igrali leprsavo ali vas nije 'telo!

Kontraudar

pre 4 meseca

Ja ću ti odgovoriti sa crno bele strane zastave. Prvo, nije tačno da je ovaj još predsednik a tako se predstavlja. Drugo, te formalne brojke jedne pobede, prvog mesta i pobede u derbiju su samo privid. Partizan je ruiniran toliko da je od kluba ostalo samo ime.
Z

Zijani

pre 4 meseca

Ma liga šampiona je drugi nivo,koji vi grobari ne razumete jer ste ispali iz 3nivoa ispod takmičenjat.j niste ni ušli u to takmičenje t.j petardirali vas ribari,tako da...vi na basket lepo i tamo ste najbolji u vasioni:))
N

Nenad B.

pre 4 meseca

Ovo samo u ovakvoj Srbiji može da se događa. Čovek se povampirio posle 4 medeca i kao da se ništa u međuvremenu nije desilo. Stvarno treba da se ugasimo, da ne postojimo. "Nije Sloba kriv, mi (navijači) smo g..na" , kada smo ovo dozvolili.
M

Makelel

pre 4 meseca

Umri baba, oslobodi sobu, reče baja
Ч

Чуме

pre 4 meseca

Ту победу можеш да затиснеш тамо где Сунце не сија.
Z

Zukiic

pre 4 meseca

Jel samo ka osetim mrznju kod ovog sm*ada i svakog grobarcica godinama
D

DDF

pre 4 meseca

Svi ostali su finansijski zaradili,u nekim utakmicama bili losi,u nekim se borili,dok smo mi"popili"petardu i poslati u zaborab
G

Gost233

pre 4 meseca

Matori, ko je tebe šta pitao? Idi puši tompus, možda ti i daju da budeš ponovo direktor RTS-a, nikad se ne zna!
C

CestitamoPetardu

pre 4 meseca

I ja bi da se pridružim čestitkama i da poželim crnim dečkima da i sledeće sezone pukne petarda od moćnih Danaca:)))Neka se nastavi tradicija, a može i konferenciji da se ponovi Šamrok:)))))
F

Filip Migarče sMK

pre 4 meseca

Mudra i seda glava, svaka mu je k'a u Njegosa. Nadam se da je ovo zvanican povratak, neka vrsta zvanicne promocije novog/starog predsednika kluba jer videli smo da za 6 meseci ne moze da se pojavi niko bolji i strucniji. Nema. Ova starina je pola sebe dala Partizanu, tolike godine rada i zalaganja a kafu u menzi nije popio na crtu. I to onu sikterusu sto mu kafe kuvarica peče kad ga vidi. Sad kad je FK nezavistan od JSD-a, moze sebe proglasiti predsednikom opet i zajedno sa mladim narastajom, Vazurom i Duljajem vojevati mnoge bitke. Jesenja titula drzave nije samo zasluga igraca i struke. Cika Mile je godinama, kao one ciglice, gradio Partizan. Posle 6 susnih godina, represije rezima, aparthejda i tlacenja, uspeli smo da pobedimo sistem i uzmemo im namestenu titulu. PARTIZAN JE JESENJI SAMPION! Dosta je cika Mile radio iz senke, bez apanaze. Vreme je za povratak otpisanih (vraca se i Iliev Bonbaš) u velikom stilu!
N

Namestenu titulu?

pre 4 meseca

Necete vi uzeti nista...a da Zvezda nije htela da smeni Bahara ni derbi ne bi vi dobili...zahvalite se Baharu! A o namestenim titulama pitaš Toleta...Marjanovica i ostalu kompaniju! Sta si mislio grobose da kradete vecno e pa nece moci...pokrali ste mnogo za tu jesenju titulu a sada ce Miloje da vas vrati na fabricka podesavanja! Gledaces ti Zvezdu opet u LŠ i naredne godine! Nemoj da mastas o tituli za dzabe zato sto ovde nema namestanja vise! Dosta su vam iznamestali vrsne preokrete po par puta od 0:2 do 3:2! Nije te sramota grobose posle decenijskih kradja i zlocina da pricas nesto!? Titulu videti NEĆETE zapamti to grobarčiću!
S

Stevan Umame

pre 4 meseca

G-din Vucelic je medijski mag i kralj svih spinova. Kako on moze da izvrne to ne moze niko. Zato i pliva vec 30, 40 godina pri svakoj vlasti a pritom je i dugo u sluzbi. Dosta zna.
P

Popsi

pre 4 meseca

Kako se beše zvao taj tim?
I

Ilija Čubri 90210

pre 4 meseca

O liku i delu gospodina Vucelica je snimljen i dokumentarni film, koji se slobodno moze pogledati na YouTube-u. Stariji ga se secaju po onim spektakularno patriotskim TV Dnevnicima 90-ih koje je i u izjavi parafrazirao pominjuci ratove i nasu slavnu ratnicku proslost a po potrebi i buducnost. Jeste dao ostavku, doduse pod pritiskom javnosti ali mu "cifra" ne dozvoljava da prepusti fotelju nekom drugom. Starina je to jedna, dugo je u službi, njegova rec ima tezinu i svaka funkcija mu lepo stoji. Sledeca je direktor Zmajevih decijih igara i ulice otvorenog srca sve u saradnji sa ruskim domom. Plus apanaza u FK Partizan. Nismo mi toliko brojan narod da se tek tako odreknemo jedne mudre i sede glave, pa iz toliko partija je preleteo i u svakoj vlasti bio mirodjija da poseduje neprocenjivo iskustvo plivanja u mutnom. Plus puna fioka fascikli, za svakog ima po nesto.
R

Raša P

pre 4 meseca

To Vučelić radi od kuće?
S

Smislov

pre 4 meseca

Petokolonaš. Njima Terzić, ekspert za malverzacija u sportu, a nama ovaj. Tandem snova Vladaoca.
C

CIcaGorio

pre 4 meseca

I protivnici su svi bili iste jacine ! :)))) hhaahahaha, koji su oni cirkus !
s

svilenkomac

pre 4 meseca

od kada se kvalifikacije računaju kao evropa ahhaha ironija večernjih novosti politike 🤣🤣🤣
G

Goran Gogi

pre 4 meseca

Aha znaci ovaj se nije stvarno povukao samo onako kobajagi🤣🤣🤣jbt kolko lesinaravi fosila defiluje kroz nase klubove.... A sta rece vazura prosli monitoring uefe uz pomoc drzave licenca za uefu od drzave itd... ali se cifre ne spominju plate isto od drzave...ali eto vlast ih ugnjetava....
F

FKCZ1991

pre 4 meseca

Pa onaj Stanoje je i dobar kakav je ovaj 😂 to je nesto prelazno u PFCu 😂
P

PFS

pre 4 meseca

Tri lige sampiona 300M!!!
S

Saša_PFC

pre 4 meseca

Plus otpisan dug 42.mil.evra a klub u minusu 100.mil.evra....
D

Djinobili

pre 4 meseca

Jedini ste petardirani od ribara danaca:)) Srami se!
D

Daaanci

pre 4 meseca

Razbili fener i ludgorec još jače od nas, pola ekipe nije ni prošlo pripreme, 11 novih igrača a na drugoj strani "ribari" (potvrđuje koliko se razumeš u fudbal) prodaju igrače po 30 miliona, kupuju igrače iz Bundes lige, pariraju jednom kopenhagenu koji je nasprem vas, 32. Ekipe LŠ uspeo ne samo da prezimi već da ide dalje u istom tom takmičenju. Tako da sedi mali, promašio si sport. Srdačan pozdrav od Saldanje i od pakistanca od kojeg vaši pretplaćeni igrače još ne znaju nit gde je levo, nit desno 😂😂😂
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Spin majstori da izjednače kup Slavice Ćukteraš sa najelitnijim fudbalskim takmičenjem na svetu.
M

Ma

pre 4 meseca

Veliki klub,nema sta.
x

xdxdxd

pre 4 meseca

Dovoljno velik da mu ne mozete nista u derbiju.
Р

Рече стара

pre 4 meseca

Комуњара и остаде жив. Јел те није срамота, да се хвалите победом над аматерима из азербеџана? Што не помињеш петарду од просечог Нордсјеланда? Ћутиш,а?
M

Marko1983

pre 4 meseca

Kako ga nije sramota da se hvali pobedom protiv ekipa koja je trenutno 7. na tabeli u azerbejdzanskoj ligi. Pritom je doziveo debakl protiv ekipa koja je trenutno 5. u danskoj ligi.
R

Realno istina

pre 4 meseca

Smijeso ili zalosno. Meno se cini i jedno i drugo.
L

LD

pre 4 meseca

Braco grobari ko je vas kleo nije dangubio hahah Gledaj ovu komunjaru povampirio se i pravi se lud kao da nista nije bilo. Kako stvari stoje moracete ovog motkama da terate iz kluba.
L

Lično ja

pre 4 meseca

Pa mi hoćemo, odavno, ali ne možemo. Prvo nisu dali službini Ritopek koljači, a sad ne da onaj koji se za sve pita. Ovaj matuzalem Slobin je kao podneo ostavku, i nikom ništa, svi se prave ludi. Džaba sve. Pokušala da se napravi neka ekipa na Jugu, odmah ih sve pohapsili. Što automatski znači da opcija motke otpada. Tako da smo mi jako blizu eutanazije, ljudi to ne shvataju. Pa nije slučajno Teleoptik pod hipotekom. Jedina šansa je da više naših legendi (pravih, ne ovih izmišljenih) kaže nešto u javnosti, drugog rešenja ja ne vidim.
К

Косингас

pre 4 meseca

Овај комуниста не престаје да сеје мржњу међ Србима. Ем што сипа мржњу у дане поста, ем је неинформисан, да не кажем глуп. Црвена звезда је освојила 5 бодова за српски фудбал ове сезоне! Пет! Четири за пласман у Лигу шампиона! Земљаче, у Лигу шампиона, најелитније клупско фудбалско такмичење на свету. И један бод за реми против Јанг Бојса. Што ви Гробари ово трпите? Само ви знате. Мотку у шаке, нема вам... И да, на крају лиге проћи ћете као против Нордсјеланда. Јадна вам мајка са Вучелом.
n

nadrealnooo

pre 4 meseca

Sledeci put kad krenes da pljujes komunizam, seti se kako se zove jedan klub a kako se zove drugi klub i ko je osnovao te klubove. Cica Draza nije sigurno. Zato psttt!
T

Timotijević

pre 4 meseca

Za njega mi nije čudno što je ovo izjavio,čovek obraza bez , ali me iznadio onaj što je pustio ovo u javnost .Mada Mozzartsport....
G

Gostttt

pre 4 meseca

Ej ovog nema nigde, sad provirio i prcnuo pravo i opet otisao......meeeee
L

LD

pre 4 meseca

Srbija je jedina zemlja na svetu u kojoj predsednik kluba moze da izadje sa spinom decenije kako je neki uspeh pobediti jednu utakmicu u kvalifikacijama za ligu konferencija u poredjenju sa igranjem grupne faze lige sampiona hahaha. Ovo vise nije tuzno sad je smesno. Da stvar bude jos smesnija lik je dao ostavku zbog istih tih losih rezultata a sad se javlja hahahah
D

Dragan Z.

pre 4 meseca

Dosao matori komunjara da uzme svoj deo kesa od Vazure i ovaj ga isturio da, zauzvrat, odrzi govor. Da ga je iko pitao kako se zove klub koji je Partizan pobedio ne bi se do sutra setio.
a

aleksandar II

pre 4 meseca

Mi smo, ne on, za tešku robiju, kad dopuštamo da se ovako nešto "časno" pRovuče. I živimo je, sve ok.
S

SezonskaJakarta

pre 4 meseca

Od kraja sedamdesetih godina prošlog veka do danas, Vučelić živi na funkciji. Bio je direktor SKC-a, u zlatnom periodu te kuće, pa glavni urednik časopisa "NIN" (srećom, pa se kasnije ukaljao za sve pare, inače bi mi dopao i u žiri), pa upravnik "Zvezdara Teatra", pa glavni urednik RTV Novi Sad, pa isto to na RTS-u, pod režimom Miloševića, pa predsednik rukometnog saveza Jugoslavije, pa vlasnik časopisa "Pečat", pa urednik ovakvih "Večernjih novosti" i, istovremeno, predsednik FK Partizan (kad je čovek "bolji od svih", onda mogu i duple funkcije u društvu). Toliko nabrojanih "pa", a on nikako da kaže "pa-pa" funkcijama. Valjda misli da mu je životna funkcija biti na funkciji. Ko je zaboravio gde je sve taj bio (stranački angažman nije pomenut, budući da je ovo sportski portal), obratite samo pažnju koliko je šta od toga realno isto (kulturni centar, političko-kulturni časopis, političko-nekulturni časopisi, pozorište, televizije, rukometni savez, fudbalski klub). Istina, nije stigao da bude urednik Zmajevih dečjih igara.
s

severac

pre 4 meseca

i mi vama cestitiamo na petardi od Norveskih skijasa u pretkolu lige Slavuce Cukteras 🤣
B

Brato

pre 4 meseca

Rece neko ko je ispao u sezoni kupanja da su drugi turisti.
s

spiritus movens

pre 4 meseca

Pakosni promoter mrznje u vremenu (hriscanskih) praznika koji treba da zblizavaju i ujedinjuju a ne antagonizuju ljude.
A

Abtiupravnik

pre 4 meseca

Znate li koliko bi nama značillo 30-tak miliona? Pristali bi na tri poraza iz prve. Mi doneli bod??? Oni pokupili lovu, ovi turisti, a mi kamčimo milostinju od države. I zar predsednik nije dao ostavku?! Uprava napolje!
P

Peki39

pre 4 meseca

Odavno izgubio obraz, ne znam kako ima imalo morala da se pojavljuje i spominje bilo sta u vezi Partizana
t

tsss

pre 4 meseca

Smesan ti je komentar izlapeli..
n

nadrealnooo

pre 4 meseca

Kakva izjava,Zvezda igra Ligu Sampiona sa prvakom evrope i sveta,on prica o turizmu? Hahahahah ...E svake godine dabogda imali vi te pobede u kvalifikacijama sa indijancima iz Azerbejdzana i Malte a mi igrali Ligu Sampiona sa Sitijem,Realom ili Barsom...hahahaha
S

Slavuj

pre 4 meseca

Ovaj sve u prvom licu , kao da nikada nije ni otišao. Ovo je dno i čak ispod. Umjesto da svi odu, pa da neko dovede revizorsku kuću koja će procijeniti dug kluba, pa da se posla prihvati neko i da iščupa klub iz ponora i blata, ovi pričaju kao da će vječno ostati. Stari komunista , buržuj crveni , sve u duhu partije, navikao na doživotnu funkciju i kad umre sahraniće ga sve sa foteljom koja se zalijepila za stražnjicu. Vazura dječak koji je iz studentskih klupa zasjeo u direktorsku fotelju, a iz sjenke konce vuče Nedić i kompanija. Sada se svi kriju iza pobjede u derbiju nad Bajernom, niko ne pominje debakl u Evropi, doduše Vučela se pohvali jedinom pobjedom u Evropi i to nad Azerbejdžanskom ekipom, koja nije vidjela Evrope. Nakon katastrofe u prošloj sezoni gdje je trener izgubio 8 bodova prednosti i pao na 4 mjesto, a tri ekipe su imale obezbijeđenu grupnu fazu, trener biva nagrađen sa nastavkom saradnje, valjda niko nije htio doći. Iza pobjede u derbiju sakrio se javašluk, neznanje, kriminal na što niko ne reaguje,a država se bavi što boljim uslovima za srpski Bajern, jer ih drugi ne interesuju. 0:4 Topola kući, bruka istorijska odmah iza poraza od Mladosti GAT istim rezultatom. Poraz u Nišu od nikad goreg Radničkog i to nakon vođstva i samo bod protiv ovih jadnika iz KG, sve su zaboravili nakon derbija, čak se i Vučela pojavio iz mišije rupe i priča kao da nikad nije otišao. Stvarno volim klub i moja djeca navijaju za Partizan, ali često poželim da krenemo od dna samo bez ovih kriminalaca, koji su svi, bez iznimka, trebali otići nakon hapšenja Belivuka i kada se saznalo koje su razmjere počinjenih zločina i za što se sve koristio stadion i prostorije "navijača". Niko se nije ni počešao, a Jug bojkotuje, ovi se šire i slave, baš ih briga. Kad ili ako ikada odu to bi trebalo biti pravo u CZ zbog svega. Nikad to dočekati nećemo.
П

Па да...

pre 4 meseca

...али Партизан није победио у Европи, него у квалификацијама за Лигу конференција где је испао у сезони купања. 90-их се ово такмичење звало Интертото куп и играо га је Милиционар из Макишке шуме. ИГРАО, а не испао у сезони купања.
A

Au Druže

pre 4 meseca

Budimo realni, kad vidim ovo kontam i da nmje ciganima pomalo žao šta se radi u kvom fudbalu.
z

zar je bitno

pre 4 meseca

i ja im cestitam sto nikada nisu izgubili od Mančester Sitija :)
A

Ajoooojj

pre 4 meseca

Vidi ga, povampirio se pa krekeće 🤣🤣
R

Reč je reč

pre 4 meseca

Finansijski gledano vredniji je dat gol Sitiju od te pobede ali ako je njemu lakše da preživi na klupi partizana s ovom kašikarom ok.
n

nnnnn

pre 4 meseca

I kod sad laže? Duljaj juče ili ovi sad oko pregovora da nekim novim??? Kako je Zvezdu prevario meč sa Fiorentinom, tako će vas ovo kao prvo mesto na jesen. Toliko od mene!
m

milo123

pre 4 meseca

Realno najjača grobarska mantra ikada. Umesto da se pokriju ušima od sramote što su samo jednom pobedili taj nesretni Sabah, nego doslovce u prvoj mogli primiti 5 komada, oni isfabrikovali to u nešto pozitivno i još ga natrljavaju nekome u nos. Stvarno je tužno šta se dešava u Partizanu. Setih se iste muke pre u Zvezdi kad je Lukić lupetao i blamirao klub. Ne daj bože nikome.
L

Loystin

pre 4 meseca

Ja sad kad sam cuo sta je rekao ovaj, zgranuo sam se. Sremota me sto sam Srbin.
J

Jaaaa

pre 4 meseca

Nego, podnese li ti ostavku zemljače???
г

гост 1312

pre 4 meseca

Види га Вучела, како вас је излерао, сакрио се до после избора и ево га опет… Матора комуњара и дежмекасти Вазура вас трпају, не посустају!

Oshy

pre 4 meseca

Kad se setim vremena kad su svi timovi ispadali u sezoni kupanja i to redovno osim Partizana ali i on se vise puta pridruzivao pa i tada ne pamtim sezonu koliko god losi bili da se pobedio slabiji tim od Sabaha. Da je to bila jedina pobeda nekog od nasih timova i da nije te pobede ostaju 2 neresena od skoro 30 utakmica procenat neverovatan.
s

sto niste preneli i ovu izjavu?

pre 4 meseca

Ovo je prilika da čestitam Partizanu i na jedinoj pobedi u Evropi ove sezone, od svih naših klubova. Doneli smo Srbiji bod, koliko svi ostali nisu zajedno, iako nismo uspeli da se plasiramo u grupnu fazu. Mi smo pravi srpski klub. Protiv velikih uvek igramo izvanredno. Kao što je bilo u ratovima, najjači smo bili protiv najvećih sila."
G

GDE JE NOVI predsednik KLUBA?

pre 4 meseca

Šest godina bez titule, 3 sezone bez ijednog trofeja, nedavna istorijska blamiranja i u prvenstvu i u kupu i u Evropi. Uprava napolje!
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

teska srca i mirne savesti vise ne mogu !!! haha i ovo bi mogla biti izjava godine
S

Svaki

pre 4 meseca

Komunista,umire sa foteljom u d....u.To im je u krvi.Ili ga na silu moraš iz nje izbaciti,on sam neće.
j

jedan set sa konobarima iz danske

pre 4 meseca

:konobari vam dvomec pretvorili u tenisku utakmicu.
e

ejjj

pre 4 meseca

cirkus od kluba, cirkus od predsednika...

Mali peca

pre 4 meseca

slika i prilika naseg drustva
J

JSD

pre 4 meseca

Ako sam dobro razumeo njegova ostavka je trenutno u ostavci, nema ko da je uvaži, još se slika za kalendar. Pa ljudi moji ovo nema nigde !
d

dexiko

pre 4 meseca

E moj komunjaro,neko je igro sa sitijem neko sa sabahom i ti to porediš.Pa vi ste od norcjelanda primili 6 komada.Bolje ćuti bruko jedna.
J

Jelenko P

pre 4 meseca

Ovako nesto je moguce samo u Partizanu.DUH se stvarno sprda sa Partizanom.
s

sve vec vidjeno

pre 4 meseca

predsednik nogometnog kluba lupeta
b

bas tako

pre 4 meseca

tudja dupeta
L

Ljudi

pre 4 meseca

Pa Iliev je podneo ostavku,a i dalje priča ,kao da je u klubu.Totalno ludilo.Sli čim se on hvali,pobedio Sabah.Luda kuća.
H

Heavy metal

pre 4 meseca

Ahahahahahaha Smešni mali čoveče...
M

Max90

pre 4 meseca

UPRAVA NAPOLJE ODMAH SADA ODMAH
M

Max90

pre 4 meseca

MOTKE U RUKE I PRAVAC UPRAVA ODMAH
g

gostbre

pre 4 meseca

mrs
V

Volim fucu

pre 4 meseca

Hahahahahahah
G

Gostza

pre 4 meseca

Ovi su kao krpelji. Krvopije
Č

Čestitke

pre 4 meseca

Turistički ste primili 6 u Danskoj. Veliki je to uspeh. Čuka od Fiorentine sa igračem manje toliko primila, al se ne hvali.
d

dragan r.

pre 4 meseca

Super, a vi kako te?
j

jeste

pre 4 meseca

jeste inace su pobede u kvalifikacijama isto sto i pobede u grupama hehehhehe
C

Czz

pre 4 meseca

Ovo je ona izjava koje i svaki grobar stidi. Ne znam kako cemo braco ovo da ceramo iz nasih klubova ali ovi se sprdaju sa nama vise nego ijedan politicar

Kontraudar

pre 4 meseca

Pa i stidi se. Sve je to ista banda. Partizan su ruinirali, ostalo je samo ime, trenutno stanje je samo privid.
B

Banditi

pre 4 meseca

I Terza je dao ostavku koja je zaboravljena. Svi ste vi sinovi brkatog oca.
4

40+

pre 4 meseca

ZATO I JESMO TU GDE SMO,, KAD NAM OVAKVI LIKOVI DRZE SLOVO,, STRASNO,,
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

Kostunica 2😂😂😂😂
P

Preža

pre 4 meseca

Ajde pali više komunjaro belosvetska, i hohštapleru najveći!
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

Au druze,koji je ovo cirkus.😂😂😂😂 kao dao ostavku AHAHAHAHAHAHAH😂😂😂😂 KO NAS KLEO NIJE DANGUBIO!
Г

Гм

pre 4 meseca

Чути и не проговарај,срам те било,упропастили сте Партизан,бруко и срамото
i

igorKKP

pre 4 meseca

Ja kao navijač Partizana sa svojih 45 godina na ovo kogu da kažem samo - strašno ko se danas pita u FK. Dno u svakom smislu - skoro nikakve kompetencije nemaju, moral i etika ne postoje, organizacione veštine i sposobnosti u minusu, ali znaju da se zahvale predsedniku bez izuzetka. Talog ljudski
P

Podrska za vucelu

pre 4 meseca

Apsolutna i puna podrska za vucelu i vazuru od svih Delija i Zvezdasa,da ste nam zivi i zdravi jos 100 godina da ostanete na pozicijama,uzivajte i 8-mu godina za redom dok budete gledali doktora fudbala Terzu kako podize i 8-mu titulu za redim na kraju ove sezone!

Kontraudar

pre 4 meseca

Nije on ni bolji ni gori, ni pošteniji od Terze, samo su sada karte drugačije podeljene.
B

Brine

pre 4 meseca

Nije lep,ali je zato glup
K

Kikili

pre 4 meseca

Ovaj je jos tu. Mi zivimo u paralelnoj realnosti.
D

Deki95

pre 4 meseca

Pa da, klasika, pa ko se primi na ovo primio se. Sreca ima i razumnih navijaca partizana..
X

Xxxxxxx

pre 4 meseca

Grobar sam, ali sramota čime se lopine hvale, ne samo ove naše, nego uopšteno u ovom našem nesrećnom fudbalu...
k

kikoman

pre 4 meseca

I posle se pitajte navijaci Partizana zasto vam je klub u ovom stanju...cetvrti na tabeli prosle godine, 0-6 od norsjelanda, pokidali ste, derbi dobili na bunkeraj, ne znam sta ce te na prolece kad Miloje utegne tim...
L

Lepi mica1

pre 4 meseca

U tom stanju nategnemo srpski bajern😆😆😆pa igrajte i vi taj bunker pa nas jednom pobedite,nemate pobedu 8 godina😆😆😆
G

Gost999

pre 4 meseca

Hahahahahahha, da ih nema, trebalo bi ih izmisliti. Hvali se pobedom nad timom koji se bori za opstanak u Azerbejdzanu, a da su imali malcice srece dali bi 5 komada Partizany u prvoj. Nordsjiland koji je ispao iz grupe ih isamarao sa sve decom u postavi i prodajom najboljeg igraca pred dvomec sa Partizanom. Da su naleteli na nekog protivnika Cukarickog, primali bi 5+ po utakmici, da ne pricam o protivnicima TSCa i Zvezde. Klasicna ona, cega se pametan stidi...
t

tito partija

pre 4 meseca

Jel se ovaj drogira pod stare dane?
D

Deno

pre 4 meseca

Jel ovaj ustao iz mrtvih?
j

jel

pre 4 meseca

A sto "posteni" duljaj cuti? treba da se uvlaci grobarima i javnosti koja je slepa da misle ljudi da je on protiv ove uprave, Kako je ovaj narod lako izmanipulisati ,a Duljaj lepo manipulise
M

Ma da bre to

pre 4 meseca

Cestitke na jedinoj pobedi, ali i cestitke na muskoj igri protiv nordsjelanda. Bas ste onako neturisticki posetili dansku...
F

Fenomeno

pre 4 meseca

Hahaha. Auu bogte. Ja razumem i godine i sve, ali čovek izlapeo totalno. Koju evropu je Partizan igrao. Vučela pobrkao sezone. Alo brate 2023. je
e

e

pre 4 meseca

Da bi igrao neko takmicenje u Evropi morao si da igras kvalifikacije,nisi prosao,Evropu su igrala samo tri tima.
-

-45-

pre 4 meseca

Kojoj evropi? Covek izlapeo,oni nisu igrali evropsko takmicenje,nego kvalifikacije za ta takmicenja ...
g

gosto

pre 4 meseca

Ту су негде Сити и Сабах
K

Koan

pre 4 meseca

Kad u rekreativnom takmičenju, LK, Inter Eskaldas iz Andore ima više pobeda onda je ovo zaista za pohvalu. 😜
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Nemojte slučajno da mu kažete da je Tito umro!